Meddelande från Babaji viaJahn J Kassl, 11 oktober, 2023

Meddelande från Babaji.
Jahn J Kassl 2023-10-11
Börja jobba!
Ditt engagemang behövs!
Tiden för uppvaknande är tiden för stora förändringar, kraftfulla förändringar och välsignelser! Sedan, när allt verkar förlorat och de mörka varelserna tycks segra, reser sig människosläktet upp och avslutar det som händer – en mänsklig ras som har mognat genom årtusenden av förtryck, orättvisa och omänsklighet, med människor som epok efter epok återvände till Jorden, förädlade sig själva för att överleva i denna sista strid som avgör allt. Vi talar om dig, älskade människa, om dig som nu följer detta budskap.
Den positiva utkomsten av aktuella händelser är ett faktum. Det är också ett faktum att detta kräver ditt engagemang. Det händer inte av sig självt att allt förändras till det bättre och ljusare, att trenden vänder och de ljusa krafterna får övertaget. Det sker genom DIG, genom DINA ansträngningar och genom DIN hängivenhet till kärlekens och ljusets väg.
Det bästa är att börja idag!
Att tjäna sanningen och att själv vara sanningsenlig – i alla ansträngningar så krävs nu detta av dig. Det är bäst att börja leva sanningsenligt i din närmaste omgivning idag. Detta innebär att utan rädsla se på din egen begränsning och heala den i det Gudomliga Ljuset – att vara den du verkligen är och inte längre leva ett ställföreträdande liv.
Du finns på Jorden idag för att göra din del av förändringen. Du är den forna tidens stora krigare, många livs kraftfulla ljus och många tiders profeter.
Men du är också den rädda varelsen som skräckfyllt blickar in i framtiden och inte vet hur man ska försvara sig. Du har upplevt allt, makt och maktlöshet, levt i allt – på de högsta topparna och i de djupaste dalarna! Och nu? Idag är det viktigt att acceptera, acceptera och leva i sin mästarroll. Att titta på allt igen – det som försvagade dig, höll dig nere, inte lät dig få styrka – och då förföljer dig tvivlet, hopplösheten och bitterheten igen.
Lita på Gud och ha självtillt.
Idag är det dags att äntligen ta av sig det förflutnas blytunga stövlar och snöra på sig sandalerna som bär dig lätt på Jorden. Det jag pratar med dig om är TILLIT TILL GUD OCH TILL DIG SJÄLV..
De gamla sakerna som fortfarande hindrar dig – förkroppsligade i dina åsikter, övertygelser och programmering – måste nu återlösas, ja, de måste återlösas om du vill hitta din fulla kraft och uppnå din fullständiga andliga styrka.
Vi står till ditt förfogande. En hel armada av änglavarelser, ljusvarelser och mästare tjänar dig i detta arbete som nu måste göras, innan du kan bli den välsignelse för Jorden som du vill vara.
Vad som än hindrar dig från att nå din sanna storhet, måste erkännas och tas bort.
Den namnlösa medvetna.
Tiden då du måste bli medveten om dig själv har kommit. För denna era av frigörelse förtjänar namnet först när de namnlösa människorna känner igen sig i sin andliga kraft.
Förändringen sker och den sker genom människornas andliga uppvaknande, vilket är unikt i denna planets historia och har aldrig tidigare hänt under Jordens existens. Ditt bidrag är att förbereda dig för detta uppvaknande, det vill säga genom att först heala din historia, så att du kan hjälpa till att forma mänsklighetens ljusa framtid.
Utan din egen healing blir allt rökridåer och speglar, och förändringen sker utan dig. Bli fullt medveten om betydelsen av din egen healing!
Det gamla livet tar slut. Den gamla kollektiva andan av rädsla, brist på kärlek, förlorar inflytande. Det som växer fram nu är den nya mänskligheten, med renade och healade människor – som DU!
Börja jobba, kära du!
Broarna har byggts för dig, vägarna har märkts ut för dig, ackompanjemanget från ljuset är säkert: att modigt gå in i den nya tiden betyder att modigt ge dig in i den ännu oupptäckta världen inom dig. PUST!

Låt din själ inspirera dig och låt GUD vägleda dig! Börja jobba, kära du!

Det är den mest givande resan som nu ligger framför dig – din återkomst till GUD.

BABAJI
May be an image of 1 person and text

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *