”Följ med Flödet” – Sista vädjan innan RV – onsdag – 12:e april, 2017

”Följ med Flödet” – Sista vädjan innan RV  –  onsdag – 12:e april, 2017

 

Länk till: ”Go With Flow” – Final Pre-RV Plea – Wednesday – April 12, 2017

12/04/2017 1:29:00 AM Mail, Intel, Tankar

Mottaget via e-post 00:34 EDT för publicering ~ Dinar Chronicles

 

Aloha,

Jag försöker minnas när jag först förstod att allt som skapats av människan var falskt eller har skapats i raka motsatsen till Guds vilja, men jag kommer ärligt talat inte ihåg när.

Men jag vet att det var så, kanske innan jag kom hit till denna skapelse, och jag har känt till detta faktum, ända sedan jag var ett litet barn.

Decennier senare, väntar jag fortfarande på att majoriteten av mänskligheten ska acceptera en universell övergång, från rädsla till kärlek.

Men nu väntar jag inte längre.

Det är underbart att äntligen få veta att mitt hjärtas uttryck manifesterats, fast mina tankar har alltid sagt mig att det vackra så småningom skulle utvecklas, och ersätta människans gissel … dvs att Guds Revolt skulle komma så att vi kan överlämna oss till Guds Profetia..

Tänk er att leva hela ert liv i totalt motsatt riktning av den nuvarande konstgjorda logiken. Varje steg tar ni mot det kollektiva medvetandet, då ni istället går till höger när alla andra insisterar på att gå till vänster.

Detta trotsar logiken och spottar den faktiskt rakt i ansiktet.

Att byta ståndpunkt eller gå mot samhället, mot er familj, mot er hemstad, mot religionen, mot fysiken, mot tidsbesparing och förvärv av pengar, verkar för mig självmordsbenäget nu, men så har det varit under mitt liv … av att ha levt i ständig opposition mot en konstgjord kultur, utbildning, vetenskap, medicin och media.

Det var skrämmande ansträngande … som att springa uppströms utan att se slutet, mot flödet.

Och det gjorde att jag alltid sågs som mycket kontroversiell, eller oerhört svår, och är det uppenbarligen fortfarande för vissa (Skrattar högt), men sällan eller aldrig fått beröm för mina goda gärningar, ord eller handlingar.

Så är det.

När GCR/RV presenterades för mig under sommaren 2006, såg jag en möjlighet att äntligen kunna anpassas till universum och ”följa med flödet”.

Jag kände i min mage att det finansiella blev sämre, och jag behövde ta mig själv, min familj och mitt samhälle till den rätta sidan av Guds Vilja, och ta så många jag kunde med mig.

Men som ni vet, nästan ingen förstod det, än mindre hade de tillräckligt öppna hjärtan, för att vilja hjälpa eller rekrytera andra.

Tack och lov gav Gud mig några få utvalda, som skyddade och uppmuntrade mig på vägen. Ni vet vilka ni är … mahalo nui loa till er alla.

Ni är min RV-familj.

Tillsammans accepterade vi denna bisarra verklighet för att ta bort arvsynden, då svart blir vitt och vitt blir svart, allt genom Guds påbud.

Tänk på det. Känns det logiskt? Men vad hade vi för val? Varför skulle vi inte blint tjäna? Det var vårt kall. Det var ödet. Det var det gudomliga avtalet. Och det var brutalt hårt.

Så är det.

Det är därför jag köpte ZIM, inte för att säkra andra tillgångar innan någon permanent ekonomisk kris uppstod, utan snarare för att underlätta återfödelsen av människans eviga sanning.

Himmel och pannkaka!

Vi är den felande länken från en dimension till en annan … fridfulla, älskvärda och överflödande.

Snacka om att vara välsignade och omåttligt gynnade. Det svindlar i mig när jag tar mig dit, men ändå, här är vi.

Prisa Akua!

Att återupprätta Kristus sanning och hedra Mästaren är det GCR/RV verkligen handlar om, för gamle Yosef.

Att återgå till den strålande vibrationen av rent Kristusmedvetande och hjälpa andra att överlämna sig igen, eller för första gången, till Hans enkla sanning av ovillkorlig kärlek, innan det andliga för evigt vänder om.

Bokstavligen, för evigt. Gud eller inte Gud … två val, ett beslut … ert beslut.

Allvarliga saker.

Genom min anpassning till Immanuels himmelska ljus, är det verkligen det enda meningsfulla spel jag vill spela, i tjänst för det universella högre goda med att hjälpa själarnas övergång från rädsla till kärlek, vitt tillbaka till svart, bortom brist och in till överflöd … precis som Kristus en gång gjorde under Sin sista inkarnation.

Varken mer eller mindre.

Så ja, vi kan och kommer att göra större saker än Han … mirakel faktiskt … men bara i perfekt harmoni med Kristus.

Vi måste alla matcha Mästarens harmonier för att kunna sjunga som han en gång gjorde. Och när vi kan det … se upp … allt blir möjligt … absolut allt..

Så, om jag verkar oppositionell i mitt Dinarlands arbete, är detta anledningen. Snälla förlåt mig.

Om jag verkar oförskämd eller okänslig i mina kommentarer, så är det här anledningen. Snälla förlåt mig.

Om jag verkar respektlös eller kontroversiell angående hur samhället bör fungera eller fungerar, så är det här anledningen. Snälla förlåt mig.

Och om jag ständigt ber för era andliga överlämnanden, eller ständigt belastar er för dela min världsliga uppfattning angående framtiden, så är det här anledningen. Snälla förlåt mig.

Jag är bara här som en av brickorna i en viss inter-dimensionell bro, för att hjälpa till att manifestera Kristusmedvetandet, och vill att så många som möjligt följer med Mästaren, så att vi alla tillsammans kan sjunga sången från Gud, och återvända till sanningen i Hans Rike på Jorden, så som det är Himlen.

Halleluja!

För att bli en utvald varelse i detta liv, måste man välja Gud över alla andra, och behålla den känslan.

Man måste ständigt överlämna sig eftersom överlämningen är den enda biljett, genom vilken en levande människa kan få eller kunna nå, det andliga högre rikets ingång, oavsett sin fysiska färg, ålder, religion, kön, historia eller sort.

Allt eller inget. Det är dags att välja. Sista svaret.

Kristus är vägen, sanningen och ljuset … det är ett icke förhandlingsbart krav för att transcendera den mänskliga upplevelsen.

Så snälla, snälla, snälla överlämna er till Kristi kärlek framför allt annat nu. Vänta inte för att inte vilja.

ZIM-innehavare speciellt, jag ber er alla att överlämna er nu, precis nu, tillsammans med mig, er själva till tjänst för andra.

Eftersom Kristus var, och är, Guds ovillkorliga kärlek manifesterad för hela mänskligheten, som människa, Han blev till kött så att vi kunde bevittna och leva enligt hans barmhärtighetsfyllda liv, och annat som vår egen, individuella väg består av.

Lita på Yeshua, för Hans kärlek kommer aldrig att förändras, oavsett vilken era ni befunnit er i eller vilken universell vind som blåser. Han är han Hörnstenen genom vilken all sanning och alla samhällen byggs.

Allt som inte är av Immanuels Kärlek, är helt enkelt en fet lögn, och Antikrist har för länge sedan lämnat den här dimensionen, för att aldrig mer återvända.

Så tillåt ert hjärta att följa med Guds flöde, och låt Hans Vilja bli er; Låt Hans kärlek bli er; och låt Hans nåd aldrig sluta flöda i er livstid.

Löftet.

Detta inkluderar alla betungande begränsningar av tid och pengar, lägre kurser och förkortade inlösenperioder, omoraliska NDA och begränsande investeringsprogram … som alla bara är dumma konstruktioner som härrör från en felaktig källa som vill utöva bedrägeri.

Guds himmelska skydd är garanterat och allt annat någon någonsin behöver i detta liv, så kom ihåg det när ni löser in er egen själs valuta denna vecka – eftersom Hans eviga kärlek är den ultimata kursen för all valuta.

Kom med oss, utöka mänsklighetens änglar som vill stiga upp, tillbaka till det generösa Kristusmedvetandet; och använda den Globala Kristus Återställning och Omvärdering för att återta era egna slantar.

Bli en dynamisk tjänare med ekonomisk barmhärtighet för dem, som öppet har överlämnat sin vilja till Guds Euforiska Nåd – öppet och utan att skämmas.

Tro på uppenbarelsen och ta emot Kristus ovillkorliga famn, eftersom den verkligen väntar på er nu.

Allt ni måste göra är att välja att släppa er oppositionella matris av kontroll, till förmån för Hans evinnerliga kärlek.

Ärligt talat, vilken större belöning kan det finnas i det här livet, förutom evigt liv?

Det är viktigt för mig att alla lever resten av sina liv i gemenskap med Guds harmonier, och sjunger Hans sång med hög röst med början på toppen av berget, och tillsammans beger vi oss tryggt ner i syndens dal, med en oändlig ström av Hans resurser redo att betalas ut.

Det är inte bara möjligt, det är här och nu. Så häng med oss i detta liv av tjänst, och följ med flödet, kontra spendera en livstid kämpandes mot den oövervinneliga kärleken från Gud.

Detta erbjuds er ödmjukt från hjärtat av Yeshua Ben Yosef från Nasaret i Galileen.

Gud är med oss.

Yosef

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...