Plejaderna Höga Råd av Sju via Daniel Scranton, 4 oktober 2016

Plejaderna

Plejaderna Höga Råd av Sju

Via Daniel Scranton, 4 oktober 2016

 

 

Vi är Plejadernas Höga Råd av Sju, och vi är glada åt att kunna erbjuda er våra visdomsord.

Från och med nu kan ni förverkliga mycket mer av den verklighet ni önskar, och det är på grund av att ni har kommit fram till den punkten i er uppstigningsprocess. Ni har uppnått allt ni behöver som behöver bearbetas och integreras av er, och det är det som ger er möjlighet att skapa. Ingenting är någonsin bortkastat och allt som ni upplever gagnar er i det avseendet.

Ju fler smärtsamma upplevelser ni har, desto mer energi får ni tillgång till. Varje gång ni har en negativ känsla, en situation ni inte skulle önska er värsta fiende eller upplever en fysisk smärta, kan ni påminna er själva om att allt det tjänar till att föra er närmare de förhöjda förmågor som ni alla önskar er.

Allt som ni upplever tar er till nya möjligheter. Det ger er mer medvetenhet och ni är kapabla att se saker med nya ögon, allt på grund av vad ni är villiga att uppleva nu. Så ju mer smärta ni genomlider, fysiskt och emotionellt, desto mer energi har ni då möjlighet att tillgå.

Allt som ni upplever som väcker fler önskningar inom er, kallar också fram mer energi. Det är verkligen vad ni vill uppleva här i det fysiska. Ni vill att mer energi ska passera genom er och liva upp er och ge er en anledning att behålla fokus här i det fysiska. Därför gör ni ett mer positivt arbete mot vad det är ni verkligen vill, när ni ger efter för de upplevelser ni har som inte är enligt era önskemål.

När ni ger efter får ni tillgång till mer energi att skapa er verklighet med. Så vad än ni upplever nu som är smärtsamt, kom ihåg hur smärtan tjänar er och släpp allt ert motstånd för det, för när ni gör det släpper ni den energi som har samlats.

Vi är Plejadernas Höga Råd av Sju, och vi är mycket förtjusta i er alla. Det är allt.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

http://danielscranton.com/pain-summons-energy-∞the-pleiadian-high-council-of-seven/

Du gillar kanske också...