RV/GCR SITREP, 4 oktober

Reval-22

RV/GCR SituationsRapport, 4 oktober 2016
”Försiktig”

Tre saker kan inte döljas länge: Solen, Månen och Sanningen.
– Buddha

—-

Valutaundergrupper över hela Nordamerika kallas nu till inlösenplatser, liksom bankens valutaköpare som redan är befintliga Wells Fargo-kunder.

RV är här gott folk.

Den ”begränsade strategin” för införandet är fortfarande i kraft, men taktökningen upp till den ”obegränsade strategin” ökar i rask takt för varje timme.

Många som kallas in vägrar att acceptera de förförhandlade gruppkurserna (alldeles för låga) samt underteckna Sekretessavtal – och de går bokstavligen ut! Galet!!

Hundratals har valt att bara vänta på att de avgiftsfria numren ska komma ut! Galet!

Folk vet hur mycket deras ZIM är värda med tanke på våra gemensamma ansträngningar. Så, bra gjort Ni Utvalda. Vi utgör en enorm skillnad redan!

Vi hör att inlösare av IQD, VND, IDR och AFA inte behöver underteckna Sekretessavtal. Varför? Dessa valutor är skattemässigt irrelevanta för bankerna i direkt jämförelse med det inlösenbara värdet på ZIM.

Tyvärr, icke-innehavare av ZIM-valuta, du är bara småpotatis för bankerna. Och du kommer inte bara få vänta med att lösa in, du kommer att tillåtas att gå din egen väg utan återhållsamhet. En sådan frihet är en bra kompromiss i min mening.

ZIM-innehavare kommer inte att ha samma tur. Sekretessavtal för högre inlösenvärden kommer att krävas. Och inlösen av det kommer juridiskt att begränsa alla dina framtida uttalanden och handlingar.

Som vi förstår så är vissa banker även villiga att tillåta personlig ”priskvotering” på deras ZIM eftersom vi också hört talas om femsiffriga slutvärden för uppköpare och återförsäljare i Asien för banker som tar in ZIM.

Japp, du läste rätt – fem siffror som i 10.000 USN för en ZIM till nominellt värde.

Det visar sig att Afrikas marktillgångar värderas bortom allt vi någonsin har övervägt tidigare. Så är det.

Nu betyder inte det att du kommer att få dessa slags kurser på ditt inlösenmöte, men det visar på det dolda suveräna värdet på ZIM:s historiska obligation/ valuta du har.

Wikileaks sändning började idag vid 04:00 EDT i morse och håller fortfarande på. Uppenbarligen synkroniseras den till att sammanträffa med den andra presidentvalsdebatten samt båda kampanjerna när de var och en går in i den slutliga månaden före valet.

Vet att tidpunkten för alla händelser är till 100% samordnade. Ingenting i media eller politik är improviserat nu.

Detta är förmodligen anledningen till att Trump låg lågt under den första debatten. Han visste att Wikileaks informationsdumpning var på ingång eftersom vi vet att han arbetar i samförstånd med Republikens önskade strategi för införandet.

Hans jobb är att vara ett konstant språkrör för den politiska dagordningen i republiken, liksom belysa kabalens tidigare synder, allt medan han agerar som en oberoende kandidat. Vem kan bättre än Trump göra jobbet att vara en irriterande och obeveklig stor-mun-megafon, eller hur?

Ge akt på att Brexit äntligen börja hända nu. Ge akt på att Parisavtalet äntligen ratificeras nu. Ge akt på att Israel och Palestina äntligen skapar två stater nu. Ge akt på att den svåra och tragiska syriska konflikten äntligen slutar nu. Ge akt på att den vidriga Clinton-dynastin slutligen lämnar det offentliga livet i utbyte mot amnesti nu. Ge akt på att det amerikanska valet slutligen avslöjas som helt falskt och görs om med nya, mer kvalificerade RNC- och DNC-kandidater nu.

Alla barn som bär sig illa åt kommer att falla in i ledet vid den sista möjliga sekunden.

För mycket info?

Jo du, vi vill bara bli rika och få våra avgiftsfria tidsbeställnings-nummer. Vem bryr sig om all denna andra smörja. Ge mig datum, kurs, 800-nummer och låt oss gå och festa i Vegas – vi går nu!

Försiktig.

Utan denna bakgrundshistoria och en 9 km Intel-översikt kommer du bara bli ytterligare infångad vibrationsmässigt i en okunnighet-matris som inte kommer att försvinna förrän du har tagit itu med sådana krav på allvar.

Endast ljus ersätter mörker och endast kunskap befriar sinnet från okunnighet. Men den verkliga sanningen är ofta svårt att höra … och ännu svårare att förändra oss själva när vi har blivit exponerade för sanningen.

Det är din värld och om du vill ha dessa pengar, till dessa kurser, kommer du automatiskt att ta på dig dess energetiska sanning. Och medan dess sanning är monetärt värdefull, är den andligt sett mycket obehaglig.

Brutal. Pinsam. Konstant. Rå. Obeveklig.

Tro mig när jag säger det, sanningen kring mänsklighetens slaveri kommer att stiga snabbt hos ZIM-inlösare efter RV, eftersom du omedelbart kommer att inse att pengar är en mental konstruktion och därmed en komplett och fullkomlig lögn.

Vill du fortfarande att någon ska visa dig pengarna? Dreglar du fortfarande över de galet höga ZIM-värderingarna?

Försiktig.

ZIM är inte vad du tror att det är. I själva verket är det bättre att bränna din ZIM-valuta snarare än att lösa in den, om du har allvarliga tvivel i detta skede. Återigen, det är en radikal tanke jag vet, men det kan faktiskt rädda några liv om varningen beaktas.

Överväg att inte lösa in dina ZIM om du inte vill stiga upp (förändra ditt liv radikalt till det bättre). Överraskande många, till de flesta, vill inte ha en annan livsstil, men åtskilliga har frivilligt fått ZIM till skänks.

Så något måste man ge upp. Och ingenting kommer att vara detsamma efter RV, vid alla ZIM-kurser.

Det är en underlig samling extrema realiteter utan tvekan. Helt ditt val naturligtvis, men alla som löser in ZIM kommer att bära en enorm börda efter RV. Jag känner mig bara ständigt förpliktigad att lägga fram alla dina val, till alla typer av valutainnehavare.

Mitt råd kvarstår: Överlämna dig till Guds vilja, lyssna och välj klokt i tjänandet för det större goda. Följ den vägen och allting kommer att lösa sig alldeles utmärkt. Om du inte gör det kommer du att bli körd vad avser att hantera volymen av ZIM – det kommer att förstöra liv vid dessa skyhöga kurser, á la Plötslig-Rikedom-Syndrom.

Så snälla, var försiktig. Din lycka och själ betyder verkligen något.

Gud är med oss.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...