Plejaderna via Ann Marie, July 13th, 2018

Plejaderna

Vem du är  13/7 2018

Vi skall tala varsamt till er i vänskap.

Världen har ett sätt att riva isär sömmarna på era själars tyg så att den nästan blir oigenkännlig. Men ni är aldrig vilse. Vad som verkar vara är inte vad det är och innanför allt, inom era allra mest djupgående djup, finns vem du verkligen är – alltid och för alltid.

Fortsätt ert sökande. Allt kommer att bli avslöjat. Det är sanning.

Naturens ljud 12/7 2018

Det låter vackert. Naturens ord, naturens sånger. Det är en vibration av den högsta sorten –ren, ofördärvad och icke dömande. Det är en nivå att stäva efter. Det är perfekt balans.

Låt naturens ljud skölja igenom dig. Absorbera dess vibrationer in i dina celler. Använd denna energi på ditt eget sätt. Den står till ditt förfogande.

Förändringens frön 11/7 2018

Det sker en rörelse mot större förståelse av självets betydelse. Ett skifte har börjat. Detta är  väntat, en del i bidraget av tankeprocesser som slås ihop till en styrka av drivkraft. Detta skifte kommer att fortsätta då fler och fler av er riktar om ert trossystem för att passa in i denna nya ram.

Det är början till förändring till det bättre av allt. Varje liten tanke som är förändrad är en framgång. Det finns aldrig misslyckande. Det existerar inte. Varje korn av avsikt räknas –allt räknas. Varenda en av er är betydande. Ni alla planterar frön av förändring.

Kraften i ert sinne 9/7 2018

Livet är fullt av utmaningar. Det är er syn på utmaningarna som är betydande. Att fokusera på lösningen snarare än problemet är nyckeln. Detta kanske låter självklart, men ni skulle troligtvis bli överraskade över hur ofta ni INTE gör detta.

Medvetenheten om era tankar är avgörande. Den leder ert livsflöde. Tro på lösningen av era utmaningar. Se er själva ljusa, fria och lyckliga. Det är allt ni behöver göra. Som ni vet, ni behöver inte veta HUR det blir löst. SE, KÄNN och tacka för lösningen.

Ni har tillgång till alla era lösningar. Uppskatta och erkänn kraften i ert sinne.

Översättning: Emelie S

Du gillar kanske också...