Meddelande från det Plejadiska Kollektivet via Galaxygirl, 21 december 2018

Meddelande från det Plejadiska Kollektivet via Galaxygirl, 21 december 2018

Per Staffan 2 januari 2019

Det Plejadiska Kollektivet 21/12/2018

Hälsningar dyrbara markpersonal. Vi är det Plejadiska Kollektivet. Vi är många, liksom ni. Vi är mäktiga, liksom ni. Det är dags att erkänna och hävda er kollektiva avsikts kraft och att utnyttja dessa mest gudomliga solståndsenergier i kärnan av ditt väsen och ge din kropp tillåtelse att expandera i dem. För du blir mer av vem du alltid har varit, men glömt bort det bara för en stund. Vi är dina vänner och din familj. Markpersonal, många av er är vi i form, några av oss rakt från skeppens bi-lokalisering och andra från kanske eoner tillbaka. Och vi försäkrar er att era återföreningar med era stjärnfamiljer blir härliga, glada! Vilka fester som planeras! Men nu är ni mitt i övergången och kanske många av er inte känner att det är dags för firande. Men det är det. Ni har förtjänat det. Fira er igenom smärtan, för ni lär er. Fira er igenom ångesten, för ni växer ut i ytterligare medkännande roller som kommer att anstå er ni när ni bär manteln som Jordens ledare. Ni blir mer. Vi, det Plejadiska Kollektivet ser så ömt på er. Ser ni oss? Våra skepp som dansar på natten för er och blinkar underbara, glada färger i glatt uttryck? Vad är ditt glada uttryck? Är det kanske dags att ni hittar det igen? Många av er arbetar hela tiden. Många av er har lagt undan “barnsliga” uttryck av glädje. Men vi säger att det är dags att plocka upp dem igen och leka och vara fria och att hävda er makt.

Vi är det Plejadiska Kollektivet. Vi är ett med er mänsklighet i den här tvåbenta tävlingen, men vet att det verkligen finns många fler än bara vi som hjälper er. Vi är bara en liten bit i den stora galaktiska berättelsen/pusslet och ni har verkligen hjälp på alla sidor. Vi skickar er frid. Vi uppmuntrar er att suga upp dessa härliga koder som bombarderar er och få dem att tjäna er och att välsigna det mänskliga kollektivet genom expansion in till ljus in i det Kristnade ljuset. Fyll upp er Kristnade bägare med kärlek från Modern, med dessa härliga energier från hennes andedräkt och transformeras. Var i frid.

Vi är Plejadiska Kollektivet, övervunna av ren kärlek till er. Vi tackar för er service till helheten. Vi uppmuntrar er med att ni gör en stor skillnad i det kosmiska spelet av uppstigning. Så njut av din roll lite mer, skratta lite mer och hävda din gudomlighet. Vi bjuder er adjö. Vi är det Plejadiska Kollektivet.

 

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...