Ärkeängeln Michael Via James McConnell, 15 juli 2018

Ärkeängeln Michael

Via James McConnell, 15 juli 2018

Jag är Ärkeängeln Michael och jag är glad över att alltid vara med er och att vara här för att ge er nyheter. Att komma med nyheter om de många förändringar som ligger framför er nu. Många av dem har ni har hört talas om, och några av dem har ni ännu inte hört om.

Men ni ska veta att allt är förberett, allt är inne i en process för att komma samman, för att vara allt det som ni har hört talas om under en tid nu, och som ni alla är för att bevittna och vara en del av. Och att vara en del av det är orsaken till varför ni är här.

Ni är för att var mer än observatörer. Ni är här för att delta, vara en deltagare och sätta igång era uppdrag, som ni har varit redo för under en längre tid, eftersom allt är förberett.

Precis som Sanat Kumara sa i förra veckan, är han här nu i slutskedet. Han har uppfyllt sitt löfte och är redo att gå vidare. Precis som Sananda har sagt en tid nu, har ni kommit till mållinjen. Ni behöver bara tro det.

Men jag säger er, att på grund av att så många saker är på väg att komma fram, så många sanningar är på väg att avslöjas, kommer åtskilliga dominobrickor att falla på grund av allt detta. Även de av er som inte är förberedda för det här kommer att börja se och höra och veta sanningen, eftersom sanningen inte längre kan hållas tillbaka. Även de som försöker hålla tillbaka sanningen har mött sin överman. Och ja, många av dem har kapitulerat. Inte alla, men många har gjort det.

På grund av detta är ni vid mållinjen. På grund av det här är ni redo att gå vidare med den här övergångsperioden. Ni kanske säger att fram tills nu har ni trampat vatten, och nu är ni på väg att börja simma. Simma mot den andra stranden, den som ni inte har nått än. Den som är obekant för er.

När ni väl når den andra stranden, eller vägen som ni aldrig har färdats på, kommer ni att finna att ni hela tiden har vetat om vad som finns på andra sidan. Ni behöver bara förstå det och tro på det. Och när ni till fullo tror på det, har ni till fullo anlänt.

Som Ärkeängeln Michael ber jag er nu att gå ut, gå vidare och dela med er av Ljuset vart än ni går. För det ögonblicket har kommit då många över hela planeten, många som ännu inte har vaknat, kommer att göra det. Och de kommer att vara redo för svar, precis som många av er var för flera år sedan när ni ställde frågan: ”Varför är jag här? Vad handlar allt det här om? Vad är jag här för att göra? Vad är mitt uppdrag? Vad är mitt syfte?”

Ni ställde dessa frågor. Ni har fått svar på många av frågorna. Och för dem som nu kommer att börja ställa dessa frågor, kommer ni att finnas där som deras mentorer. Ni kommer att finnas där för att besvara deras frågor och ge dem Ljuset, som de så länge har längtat efter.

Det är så många av dem som fortfarande befinner sig i mörkret, ett mörker som finns inom dem. Ett mörker de inte ens vet om att de befinner sig i.

De kommer att förstå detta när Ljuset strålar fram och de inser att de har sträckt sig efter Ljuset hela tiden utan att veta om det.

Jag lämnar er nu, och jag lämnar er alltid med mitt Svärd av Sanning och min Sköld av Styrka. Gå vidare nu och dela med er av allt ni har inom er.

Må frid och kärlek vara med er alla.

Översättare Ulla Krogh – www.st-germain.se

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

Du gillar kanske också...