Plejaderna via Daniel Scranton, 31 december 2017

Plejaderna via Daniel Scranton, 31 december 2017

Ni är undantagen från regeln ∞ Plejadernas Höga Råd av Sju

 

 

”Vi är Plejadernas Höga Råd av Sju, och vi uppskattar att kunna erbjuda er våra visdomsord.

Undantaget från regeln är den mest intressanta delen av regeln. När ni har en regel, och ni har undantag från den regeln, så visar undantaget att det verkligen inte finns någon regel till att börja med. Vi vill att ni ska förstå att de av er som väckts nu, väljer att vara de undantagen. Ni väljer att vara annorlunda, eftersom det är det världen behöver just nu.

Ni har valt att inte passa in. De flesta av er har valt att inte leva ett traditionellt liv. Många av er är inte intresserade av vad etablissemanget försöker få er intresserade av, och det har ibland varit obekvämt för er. Det har varit en utmaning för de flesta av er, att finna er plats i världen och känna var exakt ni passar in. Många av er undrar varför det inte finns några arbeten som intresserar er.

Fram tills nu, har det varit mer utmanande att vara undantaget från regeln, men allt är på väg att förändras. Och när dessa förändringar uppstår, kommer ni att märka att allting gällande er själva, som hållit er borta från att vara en del av det vanliga samhället, är det som mest kommer att behövas. Så ni behöver inte oroa er för att inte passa in, att inte finna er väg och skapa ett liv för er själva, på samma sätt som era föräldrar gjorde.

Det ni nu gör, är att ni bestämmer hur den nya verkligheten ska komma att se ut. Er plats inom det kommer att bli uppenbar för er. Ni kommer att efterfrågas. Ni kommer att behövas. Ni kommer att bli mycket uppskattade, och de saker som ni tidigare såg som era svagheter, blir era största styrkor. Er känslighet, er emotionella läggning och empatiska natur, är sådant som andra kommer att lägga märke till, vilket ger er fördelar.

Ni kommer att navigera er igenom de högre frekvensernas energier med större fingerfärdighet och säkerhet, än någon annan ni träffat under denna livstid. Ni är verkligen begåvade varelser som är redo att ta era roller som ledare i denna uppstigningsprocess, och världen är redo att ta emot er precis som ni är.

Vi är Plejadernas Höga Råd av Sju, och vi är mycket förtjusta i er alla. Det var allt.”

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...