Arkturierna via Daniel Scranton, 1 januari, 2017

Arkturierna, 1 januari 2018 

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

När ni är vid en tidpunkt där ni erkänner att det finns något nytt och fräscht i er upplevelse av verkligheten, då är det verkligen någonting att fira. Fira att livet för evigt har förändrats, och att det går framåt i en positiv riktning för er och för alla andra i det mänskliga kollektivet.

Se det nya året som en möjlighet att definiera vad som är viktigast för er själva. I stället för att göra upp en lista över vad ni ska göra under året och sedan använda den kraften till att hålla era löften, så kan ni göra en lista över vad som är viktigt för er och vad ni vill förtydliga under det kommande kalenderåret.

Ni har naturligtvis många nerladdningar som kommer att komma till er när ni går in i det nya året, och dessa nerladdningar kommer eftersom vi känner till er öppenhet och er mottaglighet för det som är nytt – att förändras och skapa en ny version av er själva. Är inte det vad ni alltid gör? När ni skapar ert nya jag, tillför ni ny energi. Ni får mer tillgång till de ni verkligen är, och är inte detta nödvändigt för att fortsätta att går framåt, att fortsätta hålla jämna steg med de här energierna?

Ni måste erkänna vilka ni verkligen är och tillåta er själva att vara det. När ni tillåter er själva att utstråla kärlek från ert hjärta, skapar ni en ny tidsålder, en ny era, och inleder ett skifte i den kollektiva medvetenheten. Det här är en tumultartad och underbar tid att vara på Jorden. Känn betydelsen av framstegen som ni har åstadkommit, och känn stödet ani har av era guider och från så många andra, när ni fortsätter er resa.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...