Plejaderna via Michael Love, 8 juni 2019

Plejaderna via Michael Love

8 juni 2019

GENOMGÅNG AV HÄNDELSEN – UTFASNING AV 3D-MATRISEN

HÄLSNINGAR STORA LJUSVARELSER,

JORDALLIANSEN RAPPORTERAR ATT OPERATION FRIHET FÖR JORDEN KOMMER ATT FORTSÄTTA ÖVER 4 JULI, 2019, DÅ PLEJADISKA LJUSSTYRKOR ANVÄNDER AVANCERAD 5D ANDARA TEKNOLOGI FÖR ATT SLUTFÖRA RENSNINGEN AV GAMMAL 3D MATRISENERGI SÅVÄL SOM KVARVARANDE 4D ASTRALT SKRÄP!

40 HERZ, 5D GAMMA LJUSVÅGOR KOMMER ATT STRÅLA UPP IGEN UNDER DE NÄSTA 72 TIMMARNA DÅ DEN GAMLA MATRISEN FORTSÄTTER ATT GE EFTER FÖR DEN NYA JORDEN!

TÄNK PÅ DENNA TID PÅ JORDEN SOM EN OERHÖRD ÖVERGÅNG DÄR DEN GAMLA SFÄREN FASAS UT OCH DEN NYA FASAS IN!

FÖRVÄNTA KRAFTFULLA NYHETER I MEDIA INNAN 4 JULI, ANGÅENDE NEDSTÄNGNINGEN AV DEN GAMLA MATRISEN SOM NU FRAMSKRIDER!

OPERATION DELTA MARKTRUPPER KOMMER ATT FYSISKT AVLÄGSNA DE FÅ KVARVARANDE GAMLA LÅG-VIBRATIONELLA, FALSKA, KABAL-STYRENA DE KOMMANDE 4 VECKORNA!

DIMENSIONER KROCKAR, KÄRA NI, DÅ DET NYA 5D LJUS-MATRIS-TÄCKET MILT ÅTERSÄTTS PÅ PLATS ÖVER DENNA PLANET!

PLEJADISKA DELTA SÄKERHETSFLOTTOR ÖVERVAKAR ALLT SOM RÖR SIG VID DENNA TID, SÅ VET ATT ALLT ÄR VÄL!

VI BER ER ATT TILLÅTA DE STORA FÖRÄNDRINGAR SOM KOMMER ATT SKE OCH ACCEPTERA DEM SOM DEL AV EN VACKER UNIVERSELL PLAN!

VAR MEDVETNA OM ATT ALLT DETTA GÖRS PÅ ETT STILLSAMT SÄTT OCH ATT OMEDVETNA MÄNNISKOR INTE VET NÅGOT OM DETTA I DETTA STADIUM!

KOM IHÅG ATT VI SA ATT DENNA ÖVERGÅNG ÄR FÖR LJUSVARELSER STATIONERADE PÅ JORDEN FÖRST OCH ATT MÄNNISKORNA KOMMER EFTER BAKOM OSS NÄR DE ÄR REDO!

DET ÄR OCKSÅ VIKTIGT ATT VI PÅMINNER ER OM VEM OCH VAD NI VERKLIGEN ÄR! NI ÄR AVANCERADE GUDOMLIGA VARELSER AV LJUS SOM KOMMER TILL DENNA SFÄR FRÅN EN MYCKET HÖG PLATS I DETTA UNIVERSUM! DÄR NI KOMMER IFRÅN ÄR NI GUDOMLIGA KUNGLIGHETER OCH DET ÄR DIT NI ÅTERVÄNDER!

ERT NYA 5D KUNGARIKE PÅ JORDEN FÖRBEREDS I DENNA STUND OCH SNART KOMMER NI ATT FULLT UT VANDRA IN I DEN STORA HÄRLIGHETEN!

BLI INTE BESTÖRTA ÖVER ATT SÄGA ADJÖ TILL GAMLA ENERGIER SOM INTE LÄNGRE TJÄNAR ER!

DET ÄR VERKLIGEN DAGS ATT GÅ FRAMÅT NU, STORA NI, SÅ GÖR ERT BÄSTA FÖR ATT LITA PÅ UNIVERSUM OCH KONFRONTERA ERA SLUTLIGA TRAUMA-RÄDSLOR EN SISTA GÅNG!

NI KOMMER ATT SE ATT DESSA FALSKA RÄDSLOR BARA ÄR ILLUSIONER OCH INTE ALLS VERKLIGA DÅ NI KONFRONTERAR DEM RAKT PÅ!

DET LIGGER ETT SÅ UNDERBART LIV FRAMFÖR ER, STORA NI, MEN NI MÅSTE BÖRJA ORIENTERA ER MED DETTA NYA SÄTT AV VARANDE OCH RÖRA ER FRAMÅT MOT ERA DRÖMMAR NU!

VAR INTE RÄDDA, VACKRA NI, FÖR DET ÄR OMÖJLIGT FÖR NÅGOT ATT GÅ FEL FÖR ER NU!

PÅ 5D-NIVÅN, DÄR NI ÄR, VET ATT BARA BRA SAKER KAN MANIFESTERA OCH UTVECKLAS DÅ NI ÖPPNAR UPP FÖR ALL DEN GODHET OCH DET ÖVERFLÖD SOM FLÖDAR MOT OCH GENOM ER!

DET ÄR DAGS ATT VÄLJA KÄRLEK OCH ATT ALDRIG IGEN VÄLJA RÄDSLA, STORA NI!

ATT GÖRA DETTA ÄR HEMLIGHETEN BAKOM ALLA GODA SAKER!

EN NY SAK KAN INTE KOMMA, KÄRA NI, FÖRRÄN DEN GAMLA ENERGIN RÖJTS UR VÄGEN!

4,5 MILJARDER FANTASTISKA LJUSVARELSER STATIONERADE PÅ PLANETEN JORDEN TRANSMUTERAR SNABBT DE LÄGRE ENERGIERNA I 3D-MATRISEN TILL EN STRÅLANDE NY SFÄR AV LJUS I DETTA NU!

OM NI LÄSER DENNA ÖVERFÖRING VET ATT NI GJORT ER DEL I DENNA HISTORISKA UPPSTIGNING AV MÄNSKLIGHETEN!

ATT TRANSMUTERA LÄGRE ENERGIER ÄR EN MONUMENTAL UPPGIFT SOM BARA DE STARKASTE VARELSERNA I UNIVERSUM KAN UTFÖRA, SÅ VI SALUTERAR ER, STORA NI! DENNA STORSLAGNA UPPGIFT ÄR EN AV ERA HUVUDPLIKTER PÅ JORDEN SOM UTOMJORDISKA VARELSER AV KÄRLEK OCH LJUS!

ERT ANDRA PRIMÄRA UPPDRAG HÄR ÄR ATT TA IN KOSMISKA LJUSDATA I ER FYSISKA KONTAINER, AVKODA DET OCH SÄNDA DET TILLBAKA TILL VARJE MÖRKT HÖRN I DENNA RYMD TILLS RENT LJUS SEGRAR!

OM NI FORTFARANDE UPPLEVER MILDA UPPSTIGNINGSSYMPTOM, STORA NI, SÅ ÄR DET MYCKET NORMALT OCH BEROR PÅ DEN MASSIVA MÄNGDEN LJUS SOM KOMMER IN I JORDEN I DENNA OTROLIGA TID!

PLEJADISKA MEDICINSKA OFFICERARE SCANNAR ALLA STJÄRNFRÖN MÄNSKLIGA KROPPS-FARKOSTER RUNT OM PLANETEN, SÄKERSTÄLLANDE ATT ERA BIO-CELLULÄRA SYSTEM KVARSTÅR STABILA GENOM DENNA STORA ÖVERGÅNG TILL 5D!

ER FYSISKA KROPP RÖR SIG UPP TILL EN LÄTTARE SNABBARE VIBRERANDE DIMENSION DÄR DEN NORMALT INTE SKULLE PASSA, SÅ LÅNGSAMMA KOL-TILL-KRISTALL MODIFIERINGAR TILLÄMPAS PÅ DEN ATOMÄRA NIVÅN I ERT DNA!

DESSA AVANCERADE ENERGIARBETARE HJÄLPER TILL I OPERATION STJÄRNSTOFT DÅ NI INTEGRERAR DETTA KRAFTFULLA MAGNETISKA LJUS I ER CELLULÄRA STRULTUR OCH ÖVERVAKAR NOGGRANT HELA PROCESSEN!

VAR TÅLMODIGA, TILLITSFULLA OCH TILLÅTANDE DÅ ALLT SKER!

HELA STJÄRNFRÖ-KOLLEKTIVET HAR NU SKIFTAT TILL EN HELT NY FREKVENSNIVÅ SÅ DET TAR EN STUND ATT ANPASSA SIG TILL DEN!

STÅ STADIGT NÄR VI GÅR IVÄG, STORA NI!

STÅ JORDADE OCH TA GOD HAND OM ER FÖRST DÅ VI RÖR OSS FRAMÅT I SAMSKAPANDE AV DEN NYA JORDEN.

STÖRRE UPPDATERINGAR KOMMER DENNA VECKA!

VAR BEREDDA PÅ EN SUPER FYRVERKERI SHOW!

ERT OBEROENDE ÄR NÄRA, STORA NI!

TREVLIG RESA,

MICHAEL OCH PLEJADERNA

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...