Änglarna via Ann Albers, 8 juni 2019

Änglarna via Ann Albers, 8 juni 2019

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Livet, kära ni, kommer att ha sina utmaningar. Ni spiller ut mjölken. Kylskåpet går sönder. Ni slår i tån, eller något allvarligare som att förlora jobbet eller någon älskad. Det ingår i detta skifte och förändring på jorden. Det oföränderliga bakom dessa saker är dock, och kommer alltid att vara, kärlek.

Till och med under era största utmaningar kan ni finna kärlekens frekvens. Om ni har ekonomiska svårigheter, så kan ni älska maten idag på era bord. Ni kan älska människorna i ert liv. Ni kan älska den blå himmelen och doften av vårblommorna. Om ni har lidit en stor förlust av någon i ert liv, kan ni fortfarande hitta kärleken i alla dem som fortfarande omger er, i Guds famn, bön, meditation och från era änglar – även från era älskade som lämnat er – om ni är villiga att sitta ner, andas och ta emot. Om ni känner smärta, kan ni se kärleken i ert eget hjärta som viljan att uthärda den.

Anledningen till att utmaningar och förluster gör så ont, beror på att de uppfattas som en förlust av kärlek. I sanning kära ni, kärleken lever! Kärleken lever i varje utmaning och svårighet. Kärleken väntar på andra sidan av varje förlust. Kärleken lever bortom döden. Kärleken lever i varje partikel och manifestation av livet. Kärleken lever … inom er.

Ni kan aldrig förlora kärleken. Ni tonar helt enkelt in till den, eller inte.

Det är mycket mänskligt att känna det som om ni förlorat kärleken, när ni stöter på en utmaning eller förlust. Livet förändras. Ni måste kämpa hårdare för att hitta kärlekens frekvens. Det är lätt att känna kärlekens energi när livet flyter på. Det krävs mer arbete för att hitta den igen mitt i kaoset. Det är lätt att känna kärlekens frekvens tillsammans med en älskad, och mycket svårare att finna den om någon går bort. Trots det kan ni upptäcka den Enda kärleken var som helst, verkligen överallt, även när ni känner er prövade, sårade eller övergivna. Kärleken kommer aldrig att lämna er. Det kan den inte.

Antag att bilen går sönder och ni måste vänta hela dagen på att få den reparerad. Kanske kärleken kan hittas i form av en vänlig person att prata med medan ni väntar, eller genom inspirationen som kommer när ni läser boken ni fått låna. Kanske kommer kärleken i form av att ni måste säga nej till andra åtaganden, som ni verkligen ändå inte ville göra. Kanske kärleken dök upp i och med att bilen gick sönder på ett säkert ställe, och att livet skonades på grund av reparationen … Kanske känner ni kärleken i ert eget hjärta, när ni förstår att det finns ett syfte med allt.

Antag att ni förlorar någon älskad. Det kanske är tidpunkten i er själs eviga evolution, där ni kommer att lära er att ta kontakt igenom ”slöjan”, och för alltid bannlysa tanken om att döden är slutet. Kanske är det under tiden då ni sörjer djupt, som ni blir inspirerade att göra gott i världen, som ett resultat av den mänskliga tragedin. Kanske är det er själs tid att lära sig älska sig själv, istället för att alltid bry sig om andra. Trots att det finns sorg och smärta, så väntar kärleken på att uppenbara sig och heala er.

Kärleken finns i allt, kära ni. Även i era mänskliga utmaningar så väntar kärleken på att uppenbara sig. Tillåt era mycket mänskliga känslor först. Älska er själva genom dem.

Ställ därefter en potentiellt livsförändrande fråga, ”Kärlek, hur försöker du avslöja dig djupare i mitt liv, som en följd av denna utmaning?

Kära ni, kärleken väntar på att ni ska upptäcka dess närvaro. Det är en energifrekvens som ni kan finna, oavsett vad livet än presenterar för er. Leta efter kärleken när allt är enkelt, men speciellt, under era tider av prövningar. ”Sök och ni skall finna. Knacka på och dörren ska öppnas.” Leta efter kärleken, och ert liv kommer att bli en upplevelse av kärlek, oavsett vad den yttre världen än presenterar.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

 

  • Änglarna

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...