Plejadernas Höga Råd via Inger Noren, 10 juli, 2021

Plejadernas Höga Råd

Det är med stor glädje vi kan berätta att nu är det äntligen dags att gå ut med avslöjanden som så många har väntat på. Med dessa svåra men absolut nödvändiga beslut om att gå ut med avslöjanden som kommer att chocka de flesta i befolkningen och få de som fortfarande sover djupt att vakna upp från illusionen och för att få se den sanna verkligheten.

Efter mycket arbete och mycket överväganden har vi kommit till den slutsatsen att det inte går att vänta längre. Även ljusarbetarna kommer att bli chockerade över denna brutalitet och totala brist på empati och medkänsla för befolkningen. Dessa avslöjanden kommer att gå ut i media under de kommande dagarna och det är det största och allvarligaste meddelandet som vi ger ut till befolkningen i första hand, men fler kommer efter. Detta kommer att medföra stora svårigheter och många vet inte hur de ska förhålla sig till sin tro när det gäller den regering de har valt för sig och för landets bästa. Att bli så totalt överrumplad av dessa lögner och manipulerande kan för många bli för mycket och ljusarbetarna har en stor uppgift framför sig att försöka lugna många människor med att förklara vad som händer på Jorden och i Universum.

Den största delen av befolkningen har ingen aning om vad som händer med Jorden och har inte förstått eller inte velat förstå vad denna nedstängning har haft för betydelse för hela Universum. Dessa människor kommer inte att följa med i uppstigningen eftersom de behöver fortsätta i den lägre vibrationen tills de har utvecklats och är redo för uppstigningen. Det finns även de som inte vill tro på detta skifte för Jorden och fortfarande vill leva inom sin bekvämlighetszon. Det är deras val och det kan ingen ifrågasätta eftersom det är deras själ som har bestämt att de behöver mer tid för att utvecklas andligt för en uppstigning till en högre vibration.

Inom de närmaste dagarna kommer det att sändas oerhört starka energier till Jorden och vi ber de människor som är medvetna och vakna om vad som händer att verkligen försöka absorbera dessa energier även om de är väldigt starka och de kan kännas som om ni blir klubbade mot marken. Det gäller att försöka överleva och inte ge upp på grund av ansträngningen i att leva i dessa energier. Vår Herre vill att ni ska vara övertygade om att koncentrera er på överlevnad och komma med i uppstigningen. Det är en kritisk tid om var vi står i vår andlighet och vibration och många är väldigt trötta efter mycket arbete för Universum men även för människorna. På det sätt vi har behandlat våra medmänniskor visar vilken vibration man står i andligt sett.

Det kommer att bli en orolig tid och det har vi talat om tidigare, men denna gång blir det betydligt allvarligare. Det kan bli en svår kris i form av matbrist eller pengabrist på grund av att livsmedelsbutiker stänger och även banker. Var beredda människor, snart kan det komma en våg av avslöjanden som inte skänker lugn utan kräver er uppmärksamhet om vad ni behöver för att klara er någon längre tid. Var ändå lugna över att denna tid var förutbestämd och med alla dessa meddelanden och varningar som har gått ut på media och andra kanaler, borde det inte vara något nytt för de flesta. Jorden befinner sig i ett skifte till en högre dimension och det betyder att många människor kommer att följa med i denna uppstigning till den femte dimensionen och den nya tiden i den nya världen. De människor som inte kommer med i denna uppstigning för att de inte kan eller vill, kommer att vara kvar i den lägre vibrationen utan att de märker något. Det är för deras fortsatta utveckling i andlighet, kärlek och medkänsla. Att försöka hålla en hög vibration är endast att vara sig själv och tänka kärleksfullt och positivt. Vi älskar er alla så mycket och vill på detta sätt ge er så mycket uppmuntran och styrka som går att uppbringa.

Plejadernas Höga Råd

Stort tack. I kärleksfull tjänst. Jag Är

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

Du gillar kanske också...