Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 9 juli, 2021

 

Vi har nämnt vid många tillfällen, att om ni är redo så har ni möjlighet till uppstigning. Ni kan som individ nå det när som helst och genom att ha passerat markören får ni hjälp att göra så. Vibrationerna fortsätter att höjas och om ni också lyfter era egna finns det ingen anledning till varför ni inte skulle vara redo för uppstigning. Ni bör redan vara medvetna om att om ni är positiva till 51% eller mer så är ni på rätt spår mot uppstigning. Det betyder att för att behålla den positionen behöver ni hålla er positiva genom att fokusera på allt som fortsätter att vara upplyftande för er. Det kan låta enkelt och det blir det, förutsatt att ni så långt det går i livet hjälper andra. Det blir ert sätt att visa att ni förstår vad som förväntas av er. Ni har ändå tid för er själva och upptäcka att ”hjälpa andra” är ett mycket tillfredsställande sätt att sprida Ljuset. Det blir er livsstil att hålla sig lugn och fredlig oavsett vad som pågår runt omkring er. Det är högst givande och visar upp ett gott föredöme som andra vill följa.

Ni är i något av en interim period som låter er göra er av med gamla vanor och byta ut dem mot mer ambition och kärleksfullt sätt som erkänner att alla själar ingår i det Enda. Ni har SkaparAtomen i er vilket betyder att ni alla är en del av Skaparguden och har ett evigt liv. Detta ger er utan tvivel mycket att tänka på, särskilt när man tänker på att alla själar omkring er är menade att finna sin egen väg till sitt sanna jag. Till och med de mest lågtstående av alla själar kommer till slut att finna sin rätta väg. Så se på dessa omkring er med mer urskillning och omsorg i ögonen så ser ni att de har potentialen att hitta Ljuset. Alla ni var tvungna att starta någonstans på er resa hem, och ni kommer att ha funnit sanningen och Ljuset genom era många liv och erfarenheter.

Ingen har tvingats att uppleva Materiens Universum och vi kan försäkra er om att ni villigt accepterade möjligheten att göra så. Ni visste att ert minne skulle bli tomt så att ni kunde leva liv som inte var påverkade av att ni visste vem ni verkligen är. Till slut kommer ni ha stor nytta av era upplevelser i Materiens Universum och hjälpa dem som följer er. Evolution handlar om att höja sina vibrationer så att man kan gå framåt mot de högre rikena. Ni vet undermedvetet vad som är att vänta och vad ni behöver för att fortsätta utvecklas.

Jorden är full av distraktioner, särskilt nu, och det krävs en positiv själ för att kunna färdas genom livet utan att påverkas. Ni är inte perfekta och om ni vore det skulle ni ha så höga vibrationer att ni inte skulle passa på Jorden. Det är era vibrationer som avgör var er existensnivå blir, och nu är många av er på god väg mot de högre nivåerna som känns igen som vibrationer. Det är det som är det fina och rättvisa i vägen som avgör vilken nivå ni kommer till. Många känner att de är på god väg mot uppstigning och var förvissade om att de får hjälp hela vägen. Skönheten och den rena friden som väntar er om ni lyckas är bortom ord, och om ni kunde få en glimt skulle ni veta att det var värt all ansträngning som ni lagt på att göra det möjligt.

Det kan bli en överraskning eller något av en chock för en del när de får veta att genom alla liv ni haft, har ni varit både man och kvinna, beroende på den sorts erfarenhet ni behövde. Detta är en förberedelse för er framtid när ni får en högvibrerande kropp som inte behöver de olika skilda formerna som man och kvinna. Ni är förstås i nuvarande nivå ”mer djurlika” när det gäller reproduktionen. Det finns många förändringar att tänka på och när ni ser tillbaka kommer ni att inse hur mycket som förändrats. Tankens kraft kommer att dominera era liv och det talade ordet blir överflödigt. Er makt att skapa genom tanken kommer att bli naturligt för er. Dessa förändringar sker förstås i sinom tid och ni blir vanda vid sådana tankar om förändring ju mer ni utvecklas. Som ni kanske förstår är en Galaktisk Varelse mycket mer annorlunda än er nuvarande form, men det är den normala gången medan man höjer sina vibrationer.

Livet är fullt av överraskningar medan man utvecklas, men ni är förstås förberedda. Tanken är verkligen inte ny för er, då ni får information om dem långt i förväg längs olika skeden i er evolution. Vanligtvis får ni bara den ni behöver för att gå framåt så att ni inte blir överväldigade. Ni bör finna det uppmuntrande att veta att ni har en storslagen framtid framför er, en som blir behaglig och njutbar utan belastningen och inblandningen av de Mörka. Hur spännande är inte tanken i denna tid när ni precis tar er ut ur en mycket besvärlig period. Ni får hjälp och med tiden kommer de som delar era upplevelser från en högre nivå att komma att möta er.

Låt vetskapen om framtiden lyfta upp er och ge er styrka att gå vidare utan tvivel om vad som kommer, det blir mycket så som ni gillar. Nuvarande händelsefas passerar snabbt och låter er träffa era vänner från rymden. En del är faktiskt er egen familj som väntar ivrigt på möjligheten att hälsa på er igen. Återseenden kommer i överflöd med mycket firande av er framgång med att kunna fortsätta ut ur de lägre vibrationerna. Vi menar tider som kommer inom de flestas livstid när de själar som gått före er kommer att möta er igen. Livet på Jorden är bara en blek kopia av vad det verkligen handlar om och ni har allt att se fram emot i en inte alltför avlägsen framtid.

Var snäll, var mild mot era medmänniskor som inte är medvetna om kommande händelser och hjälp dem igenom en mycket prövande tid. Alla erfarenheter är menade att bära er framåt och höja er upp till nya nivåer, även om ni inte ser syftet själva. Livet kan vara spännande och det kan vara tråkigt, och dessa olikheter är alla del i era upplevelser som behövs för att föra er ännu längre framåt. Inget händer av en slump, så var uppmärksam på vad som händer i livet, eftersom det alltid finns något att lära.

Var förvissade om att ni får hjälp hela vägen genom era upplevelser för att kunna förstå anledningen bakom. Ingen ber er om att göra mer än vad ni klarar av och glöm inte att ni kom till ert jordliga liv med en plan som ni gick med på. Allt är väl trots det som pågår omkring er och vilket inte nödvändigtvis påverkar er. Håll ert mål i sikte och kom ihåg att många kärleksfulla själar färdas med er.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Webbsida: Tree of the Golden Light

Du gillar kanske också...