Plejadernas Höga Råd via Inger Noren, 13 februari 2021

 

Plejadernas Höga Råd via Inger Noren, 13 februari 2021

 

Det är väldigt mycket som händer i USA angående rättegångar. Inte bara för Donald Trump utan även för andra människor/varelser som står under bevakning för att åtalas för bedrägeri och hot mot riket angående brott mot mänskliga rättigheter.

Detta är svåra brott och de bevis som finns mot dessa människor/varelser har svårt att nå fram till både folket och rättsväsendet. Demokraterna kommer inte att vinna och det är bara en tidsfråga innan det blir ett avslöjande som vänder upp och ned på väldigt mycket. Då först kommer människor att förstå vilket bedrägligt liv de har fått genomlida under mycket lång tid och börjar protestera mot detta svek mot befolkningen.

Coronaviruset kommer att fortsätta mutera under detta år i alla fall och väldigt många människor lämnar Jordelivet. Det är inte enbart viruset som är orsaken utan bakomliggande orsaker avgör en del, men även människors val att lämna. Detta har med livskontrakt att göra. Alla kan och vill inte gå med i uppstigningen utan föredrar att komma tillbaka i sin egen takt till Jorden, när de har utvecklats och stigit i medvetenhet. Vi vill inte förringa sorgen på något sätt, men mycket är människornas egen vilja och det är något de hade bestämt innan de inkarnerade på Jorden. De var ändå kallade att komma för att hjälpa Moder Jord till en högre dimension med sitt ljus och kärlek.

De starka energier som träffar Jorden nu kommer i vågor från den Stora Centralsolen och är mycket av den stora Händelsen som alla talar om, men den har redan kommit och människor känner inom sig vad de upplever av denna energi. Många som redan har stigit upp till den femte dimensionen känner glädje och frid eftersom denna energi visar sanningen om vem du är. Andra kan känna sig förvirrade och bli oroliga när de inte förstår varför detta har hänt och är rädda för framtiden.

Framtiden blir aldrig densamma längre för människorna och det är meningen med en ny tid och en ny värld. Det gamla är en förlegad tid och en ny tid tar över. Människor har förändrats och även hela samhället som kommer att förändras i infrastrukturen för allt som var i den tredimensionella verkligheten till en infrastruktur som passar alla och är för allas bästa på Jorden.

Det är en fantastisk tid ni människor går mot att och ha tålamod. Allt blir bättre med det som vår Fader Gud har bestämt. Ni är mycket älskade.

Plejadernas Höga Råd

 

 

Stort tack. I kärleksfull tjänst. Jag Är

Du gillar kanske också...