Plejadiska Kollektivet via Beatrice Madsen, 29 november, 2018

Plejadiska Kollektivet       181129  via Beatrice Madsen

Det är många av er som har funderingar på om man kan lita på kanaliseringarna som läggs fram av de människor som skriver ner våra meddelanden och av andra uppstigna mästare.

Svaret är komplext men vi skulle vilja säga att det viktiga är att ni lyssnar med era hjärtan. Meddelandena som kommer fram via en kanal går alltid genom dennes system och färgas naturligtvis till endel av denna person. Dock är det så att om vederbörande skulle hitta på allting så har denna en fantasi bortom fattningsförmåga, och ni skulle inte fortsätta läsa för det skulle inte vara tillräckligt intressant.

Om ni skulle se dessa kanaler i arbete så skulle ni se att en gemensam nämnare är att de alla arbetar väldigt fort. Egentligen fortare än deras egen tankeförmåga skulle kunna produsera tankar.

Ofta kan de meddelandena de får ligga i linje med deras egna processer och funderingar för att det då är lättare för dem att plocka upp dessa tankestrukturer som vi förmedlar.

Vi kan likna kanaliseringsprocessen med förmågan att spela piano. Alla människor har förmågan att lära sig spela piano, mer eller mindre bra men alla kan. Endel blir vituoser medan andra spelar enklare stycken eller melodier. Åter andra ängnar sig åt något komplett annat än att spela piano. Ingenting är bättre eller sämre, det bara är som det är.

De människor som känner sig trygga i att kanalisera har ofta ägnat sig åt liknande förmågor i tidigare liv och sakta men säkert övat upp sin skicklighet.

Vi har ingen dold agenda eller manipulerande avsikt. Det enda vi önskar är att bevittna eran tillväxt och vi älskar att se hur ni öppnar er inre lotusblomma och börjar ta näring från de spirituella planen.

Även om det är en person som kliver fram och är talesperson från vår sida så är det ett helt gäng som står bakom och förstärker och ger energi till det som uttrycks.

Det är inte väsentligt från vilken grad vi kommer, vilket nummer på dimension eller hur utvecklade vi är eller kanalen.

Det enda som har betydelse är om orden du läser rör vid hjärta och din själ och det som en kanal skriver kan passa dig ena dagen och inte nästa.

Kära du, ta till dig det du behöver och låt resten vara. Låt ditt hjärta vara vägledande när du läser kanaliseringarna såsom hjärtat leder dig i vardagens ständiga villervalla av beslut, krav, måsten och tillstånd.

Du gillar kanske också...