Poseidon via Ann Dahlberg, 15 september, 2017

Poseidon

Fredag 15 september 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Poseidon, en del kallar mig havsguden och det är nog så riktigt. Jag ansvarar för havet och alla dess domäner. Havet kan liknas vid Universum med allt dess liv och mångfaldighet, precis som era kroppar. Ni är alla en del av detta. Ni har alla elementen i er och det har havet också. Förstör ni ett element så förstör ni er själva. Har ni inte ren luft att andas så mår inte era lungor bra och inte den övriga kroppen heller. Är det för mycket gift i maten så blir ni sjuka och dåliga. Detsamma gäller för havet och dess rikedom av växter och djur. Havet behöver skyddas från mer förstöring. Haven har drabbats av mycket gifter och kemikalier och detta drabbar även er och era kroppar. Det värsta är dock de olika sprängningarna som görs i haven lite här och där. De drabbar djur och natur väldigt hårt och det gör mig väldigt ledsen att se alla deras våndor efter en sådan sprängning. Tack vare ljuset som nu har kommit och blivit förstärkt på Jorden så hoppas jag nu att mänskligheten vaknar upp och börjar ta hand om sig själva och den natur som de tillhör.

Jorden har för längesedan varit en mycket vacker plats att leva på där alla tog hand och vårdade om varandra. Jag ser tecken på att vi är på väg att höja oss till den kärleksfulla nivån igen och det gör mig djupt tacksam för vi kunde inte tillåta oss att fortsätta på samma sätt längre. Jorden var nu tvungen att rädda sig själv och höja sin frekvens en bit och på så sätt påverka allt som fanns på Jorden att höja sin frekvens för att kunna vara i balans med hennes. Mycket mörker har på så vis kommit upp. Mörker som har släppts för att frigöras från Jorden. Detta kan ske på två sätt, antingen lämnar det Jorden eller också transformeras det om till ljus. Jag har sett mörker som lämnat Jorden och jag har sett mörker som har transformerats om till ljus. Allt är gott, allt är på rätt väg. Det finns hopp och förväntan i alla elementen idag. Vi går mot en ljusare tid och jag ser djur som räddas i haven. Jag ser människor som värnar om djuren och vill ha kvar all mångfald där. Jag ser människor som tar upp gifter och som försöker förbättra vattnets kvalitet. Det är gott och det värmer mitt hjärta. Det behövs dock en mycket större insats för att rena haven idag. Många fler händer och en mycket större förståelse från hela mänskligheten behövs. Jag ser att ni är på väg och att det snart kommer att hända många stora och vackra saker på vår Jord. Det finns en hög förväntan i luften och den har också spridit sig i vattnet och i jorden. Solen vår rika värmekälla har sänt oss budskap om att underbara vackra tider är på gång och vi tar emot den kärleken i våra hjärtan och väsen.

Det finns mörker på vår Jord men det finns också starka ljusvarelser på vår Jord idag och de räds inte mörkret utan de förvandlar det från mörkt till ljust. Ljuset lyser starkare på er Jord idag och det tränger djupt ner i era hjärtan och ni ställer er frågan: Vart är jag på väg? Vart ska jag gå och hur ska jag göra det? Vem är jag och varför är jag här? Ja det är många frågor och alla kan ni finna i era hjärtan som leder er till svaren på ett eller annat sätt. Följ er intuition så får ni svaret där antingen i er själva eller så dyker det upp i en skrift eller i ett svar från någon annan. Ni känner om ni har hittat rätt svar. Det kan endast ni själva göra inom er. Lyssna noga inom er själva, lyssna noga på naturens svar som också kan ske på olika sätt. Ni är en del av naturen, ni kan känna vad den viskar till er, bara ni lyssnar tillräckligt noga och är uppmärksamma på vad den visar er. Det kan vara en växt eller ett djur som söker er uppmärksamhet och vill tala om något för er. Vattnet kan vara lugnt eller våldsamt, har det något att säga er, tror ni? Ni kan också vara lugna eller våldsamma, vad kan det bero på? Ja det finns mycket att fundera över men det viktigaste är att hitta ljuset och kärleken i sitt hjärta för då löser sig allt av sig själv. Ni finner det som är viktigast för ert liv just här och nu och på den vägen fortsätter det tills ni bara känner ren kärlek och då befinner ni er i en annan dimension.

 

Jag önskar Er lycka till på resan och ser fram emot en kärleksfull kontakt med er.

 

Poseidon

Du gillar kanske också...