Porda via Anakhanda Shaka Mushaba,14 september, 2017

Porda

Papa Force återkommer (Porda)

via Anakhanda Shaka Mushaba

14 september, 2017

Mushaba-Hälsningar till hela mänskligheten!

Idag återvänder jag efter en kort tid, för jag vill dela med mig av ytterligare en del information gällande det som pågår överallt på Jorden samt i de högre dimensionerna. Fastän många kan tycka att det är omöjligt att tro det, på grund av de gamla väktarnas rökridåer och reflekterande spegelbild, så tycker ni att det är svårt att förstå, för att inte säga att acceptera, att förändringen nu har ägt rum och det som förefaller finnas, det finns inte och det som inte förekommer, det förekommer. Låt mig nu på ett tydligt sätt förklara vad jag menar. Så förefaller det i er värld på Jorden, samt också i de olika världarna i universum, att kommersen sker som vanligt, för ni får höra alla dåliga nyheter, alla negativa saker som äger rum och det spelar ingen roll om de är sanna eller inte, de behöver bara bli berättade, och sedan tar folk dem och springer ner i jorden med dem och tar så många med sig som de kan.

De händelser som rapporteras i nyheterna, om de så stämmer eller är falska, spelar ingen roll, för de håller den döda Kabalen vid liv i sinnena hos människorna överallt. Så det förefaller som om ingenting har förändrats, fastän det som ser ut att finnas, inte finns. Kabalen är död och alla sanna kraftfulla ledare bland kabalen har förts bort från planeten. Så ni frågar er ”varför pågår fortfarande samma gamla saker?” Svaret är att de först av allt inte gör det. För det andra, när saker och ting placeras i folks sinnen, så ser man vad man vill se, eller tror på att det finns där fastän det inte gör det. För det tredje, så vill de människor som lämnats kvar, förbli underhuggare till den tidigare kabalen som nu är stendöd. Dessa är helt enkelt onda, negativa, ondsinta människor som genomför sina herrars gamla sätt, fastän de inte längre har några herrar som leder dem eller talar om för dem vad de ska göra. De handlar på egen hand, och i egenskap av mänskligheten, ska ni resa er upp och ta er ståndpunkt och återta er Jord, er regering och varje aspekt av ert samhälle som inte är av Ljus, Kärlek, Sanning och Integritet. Denna rörelse har på allvar redan påbörjats. Problemet är att det inte är så lätt att upptäcka den, för den får ingen täckning av massmedia, tillsvidare! Men det förekommer tider när dessa handlingar, dessa historier, slinker igenom, men snabbt sparkas undan, eller människor köper dem inte på grund av att de har anpassat sig. Samhället eller mänskligheten som helhet har befunnit sig under flera former av anpassning under en mycket, mycket lång tid. Det är de gamla taktikerna som används och de har framgångsrikt använts. Men den ljusa sidan av detta är att de får allt mindre effekt på människor än vad de en gång har fått. Människorna utmanar nu rätt ut en stor del av den information som de får till sig. Detta är bra!

Så många vaknar upp med stormsteg och så många börjar klura ut att ”Vi i egenskap av ett samhälle har blivit duperade under en mycket lång tid”. Dessa onda mörksinnade varelser i maktställning kommer inte att hålla mycket längre till. Makten befinner sig i sanning i folkets händer och detta är deras största fruktan. Så de gör allt de kan för att få er att känna att ni är maktlösa och att er röst inte spelar någon roll, att ni befinner er i en hopplös position och under auktoritetens tumme. Så människorna går med på detta och ger upp. Men åh, hur detta har förändrats och nu är en alltmer växande rörelse! De energier som har sänts till Jorden, i synnerhet under de senaste 3 månaderna, har varit de mest kraftfulla och livsomvälvande, själsomvälvande energier som förekommer, de har sänts ut av Allt Som Är, samt Skaparen, för att hjälpa Jorden att snabbt utvecklas till den punkt där man borde ha befunnit sig vid det här laget, om det inte hade varit för de mörksinnade varelserna på Jorden, samt inom de många universella galaktiska råden.

Javisst, detta är en bitter medicin för er att svälja, att varelser inom höga dimensioner som är av ljuset kan vara djupt korrumperade och konstlade. Detta är varför husrensningen har ägt rum i hela universum. Det passar in på det talesätt vi har på Jorden, som säger: ”Såsom Ovan, så ock Nedan”. Detta är varför jag personligen rekommenderar Boken av min son Anakhanda Shaka Mushaba, inte av orsaker för att göra reklam för hans arbete, för han blev vägledd att skriva dessa böcker för framtida studier av hela mänskligheten, så att de ska kunna vägledas till att snabba på många saker, i synnerhet hur saker och ting fungerar inom universum. Den bok som jag hänvisar till heter: Maldion ”A Leader Hiding in Time – From Good Dark To Platinum Light”. Den handlar om en underbar berättelse om hur denna varelse fick gå igenom en sådan pärs med att hantera både ledarna av mörkret och ledarna av ljuset. Maldion hade ingen tillit till att någon skulle inneha den kunskap som han bar, för han visste att den som får tag i det som han vet, skulle kunna stjälpa maktbalansen inom universum. Så han ville vara säker på att när han ger ifrån sig denna kunskap, så måste det vara till de rätta varelserna av ljuset och han var tvungen att leta upp vilka de var. Han sprang för självaste sitt liv när han ”gömde sig inom tiden” för att undvika att bli fångad. Min beskrivning gör ingen rättvisa för boken, men om ni har något intresse, så kan ni själva göra efterforskningar gällande den. Jag bara nämner denna bok, för den sprider ljus på saker som ni skulle kunna tro att är fantasi, inte verkligt eller möjligt.

I mina avslutande ord i meddelandet idag, vill jag att ni ska inse och acceptera att saker och ting är mycket bättre än vad de förefaller vara, och jag vill att ni ska leta efter det goda samt efter förändringarna och se bortom rökridåerna, mot sanningen. Ni kommer om några korta månader få bevittna dessa förändringar över hela världen, samt inom hela universum och inget kommer att kunna förneka dem. De varelser både på Jorden och inom universum som fortfarande försöker upprätthålla livet av mörker, kommer alla att komma till ett skriande slut! De är rädda och de vet helt enkelt inte vad de annars ska ta sig till. De ser att de har förlorat sitt grepp om allting som de en gång i tiden härskade över. Håll era huvuden högt och var medvetna om att inte bara förändringen kommer att komma, förändringen har anlänt och den är här!

Ni är alla högt älskade,

Jag är Papa Force-Porda

Mushaba-Välsignelser!

P.S.

Ett sista ord vill jag dela med mig:

I mina meddelanden får ni alltid höra mig säga antingen Mushaba-Hälsningar eller Mushaba-Välsignelser! Vad denna hälsning gör, är att den sprider frekvensen av det som denna hälsning innebär. Den innebär att ni hälsar, eller välsignar, alla som ni hälsar på, med energin av frihet och bemäktigande, gudomlig kärlek och enhet, samt transformation och förändring! Det är allting i ett nötskal.

 

Porda via Anakhanda Shaka Mushaba, September 14th, 2017 – Sananda

 

 

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...