Quan Yin via Erena Velazquez, 3 mars 2021

 

Quan Yin via Erena Velazquez

den 3 mars 2021

 

Hej Kära Ni!

Jag är Quan Yin och jag är så glad att få vara här idag, för att få sända ut mitt meddelande av KÄRLEK TILL ER. Er värld har nu i över ett års tid genomgått sina upp-och nergångar. Som ni vid det här laget vet, så existerar inte allt som ni hade vant er vid, eller så är det inte längre verkligt. 3D-Matrisen är ett hologram som enbart återspeglar den verklighet som de Negativa har inrättat för er att se.

Vad ni upplever och uppfattar är falskt och inte den sanning som ni förtjänar att känna till. Vad är den verkliga sanningen? Om ni vill veta vad den är, så måste ni ta kontakt med essensen i er varelse och ni kommer att få alla svar på era frågor, eftersom ni på nytt blir sammankopplade med den Universella Sanningen.

En huvudsaklig sanning som under långt tid har hållits dold från er är ert ursprung och varför ni befinner er på denna planet. Den första anledningen till att ni alla befinner er här är för att sprida Kärlek och Ljus och att höja ert medvetande till högre dimensioner. Den andra är att ni kom hit för att hjälpa till med att införa frid och lycka till Moder Gaia.

Ni kan börja nu, genom att dela med er av er Kärlek till alla. Ni alla känner till så många människor som är mindre lyckligt lottade än ni, som inte alltid har mat på bordet, så hjälp dem så mycket ni kan. Den Mörka Sidan vill att ni ska hata varandra och inte alls bry er om den här världen. I synnerhet genom att inte bevara era omgivningar såsom Natur- och Djurriket. En mängd träd tas ständigt ner och förstörs, de ger er det syre som ni andas.

Vänligen utöva tacksamhet för allt ni har och för alla de välsignelser som ni får ta emot från Moder Jord. Listan kan bli lång, vilket ni har lärt er genom era livsupplevelser på denna planet, om att ni är mycket lyckligt lottade oberoende av vad som har ägt rum runtomkring er.

Just nu befinner sig mänskligheten på väg till enorma förändringar i sin existens, ni kommer att uppstiga med era fysiska kroppar, vilket ni redan under en tid har känt till. Vänligen fokusera på att snabba på den här processen. Meditation är en väsentlig del i er dagliga rutin, den är som vatten och bröd.

Kom ihåg att jag finns här för att ge er mina Välsignelser och min Kärlek. Mänskligheten är inte ensam, miljontals varelser sänder sitt Ljus och sin Kärlek till Terra Christa. Kärlek är den högsta energin och den mest positiva som ni kan uppleva. Låt oss öva, när ni har tid över, att uttrycka Kärlek för varandra, det kommer att hjälpa er alla att ta er närmare er Uppstigning. Så mycket sker runtomkring i er värld, nu är den bästa tiden att vara här på Jorden, när ni ska få se en fullständig förändring av er verklighet.

Sådana underbara och saliga dagar är på väg till det mänskliga medvetandet, den fullständiga transformationen från den förtryckande och kaotiska 3D-verkligheten till den 5:e dimensionens frihet och harmoni. Ljuset segrar i en lång och hemsk strid med Mörkret. Tillsammans kommer vi att få fira den Gyllene Tidsåldern på Gaia.

Jag är Quan Yin och jag är så glad att få vara här och leverera min Kärlek och mitt Ljus till er alla. Glöm aldrig att ni är Gudomliga Varelser av Ljus, låt era hjärtan heala mänskligheten och Moder Christa med Kärlekens Kraft.

Stå kvar i Tacksamhet och Ljus.

Quan Yin.

 

 

Översättning: Aslög

 

You may also like...