Quan Yin via Erena Velazquez, 5 oktober 2020

Quan Yin, 5 oktober 2020 

Hälsningar. Jag är Quan Yin och jag är alltid glad att få dela med mig av min visdom till mänskligheten. Som ni alla vet så är ni på väg till er Uppstigning. För att hjälpa er med processen ska jag idag prata med er om hur vi hanterar sanningen. Jag är medveten om att mänskligheten har svårt att acceptera eller höra sanningen, speciellt negativ sanning.

Jag har lagt märke till att så snart någon är helt ärlig mot någon annan, vilken typ av reaktion de vanligtvis får, en negativ sådan, kommer de inte att se den personen igen, hon eller han flyr från dem. Varför är det så? Mänskligheten som ett kollektiv eller som individ har svårt för att höra sanningen. Hur kan ni göra framsteg som en civilisation om ni inte klarar av att höra sanningen?

En person som uttrycker uppriktighet här gör det alltid av en anledning, nämligen för att hjälpa er att gå vidare i er andliga tillväxt. Människan reagerar alltför starkt och flyr från den, i stället för att lyssna och försöka förstå varför någon sa det till dem i första hand, försöker de fly så långt bort som möjligt.

Istället för att lära er något av upplevelsen blir ni upprörda och vänder er bort från personen. Hur ska ni kunna stiga upp om ni inte kan ta till er lite sanning. Föreställ er hur mycket information som kommer att komma ut innan Uppstigningsprocessen är slut. En hel del av det kommer inte att vara vackert, och det kommer att vara överväldigande att hantera om ni inte är beredda på det.

Kom ihåg att sanningen inte är någon kritik, i de flesta fall sägs den för att hjälpa er att förstå vad ni inte ser hos er själva och för att utvidga er medvetenhet.

Jag är Quan Yin och under min tid på Moder Jord hörde jag många sanningar från mina Mästare, och i de gamla tiderna när jag var här, var det ingen som var vänlig och artig när de talade om för mig vad jag gjorde för fel. Jag fick en massa visdom från mina Mästare och jag är mycket tacksam för det jag fick lära mig.

Ni måste komma ihåg att det alltid sägs av någon som älskar och bryr sig om er. En främling skulle aldrig besvära sig med att säga er sanningen. Jag skulle rekommendera er att vara ödmjuka, uppskattande och respektfulla vid dessa tillfällen, även om det är tufft att höra, istället för att bli defensiva och arga.

Det här är rätt tid att lära sig att lyssna och bearbeta sanningen. Lita på mig, i framtiden kommer mycket information att komma ut och det mesta av det kommer att vara negativt och chockerande. Jag skulle föreslå att ni nu börjar lära er hur ni ska bemöta sanningen istället för att reagera på ett negativt sätt, och lyssna med ert hjärta istället för ert ego.

Vårt hjärta och vår själ vill alltid lära sig något nytt, vårt ego vill bara ha kontroll och det tycker inte om att höra eller acceptera sanningen. Det är mycket arrogant och själviskt och det vill bara bestämma över er och har inget intresse av er andliga utveckling. Alla måste använda sitt eget omdöme från sin själ om hur man möter och absorberar den verkliga sanningen på ett lugnt och fridfullt sätt.

Jag är Quan Yin och ger er denna information så att ni förstår att någon verkligen bryr sig om er genom att försöka hjälpa er att gå framåt, istället för att sitt fast och reagera negativt på den sanning som kommer från hjärtat.

 Det krävs mycket övning för att bemästra den. Tro mig, det är väl värt att veta hur man ska hantera att höra sanningen utan att reagera starkt på den. Alla ni är på väg till 5D, så ni kommer att lämna den här matrisen och alla 3D-livets problem. Börja öva på att vara ödmjuka och att vara öppna för att ta emot andlig sanning eller vilken annan sanning som är här för att lära er en läxa och hjälpa er i era andliga framsteg.

Jag är Quan Yin och jag är glad att jag fick dela detta meddelande med er. Jag sänder er min kärlek, min frid och mitt välmående. Tack.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...