Quan Yin via Susan Leland, 28 juni

kwan-yin

Ashtar On The Road telefonkonferens

28 juni 2016

”Hälsningar, mest Ärade Älskade Bröder och Systrar! Ja, jag, Kuan Yin, hedrar er och välkomnar er som Varelser av Ljuset av Kärlek, som jag är av, och som vi alla är. Förbli i lugnet av dessa energier, som är de högsta av alla i universum, när jag kommer till er, och jag uppmanar er att fokusera på denna höga dimensions utrymme, och släppa taget om det som kan bekymrar er, även om ni ser några ofullkomligheter i era varelser. För jag ser er som Gudomliga, var och en av er är Gudomlig, precis som jag, och alla som har kommit till detta Stora Sällskap!

”Vi förtjänar alla att känna detta stora Kärleksljus, detta stora ljus, denna energi. Och ändå vet jag att när ni lever era liv inom ramarna av den mänskliga kroppen, har ni andra känslor inom er. Och ibland är de faktiskt mörka och rädda.

”Och nu uppmanar jag er att ta er till Sällskapet av Ljus. Som ger er frihet! Ni har allt! Det är bara att ni inte alltid inser det. Ni är inte alltid öppna för att känna det. Det finns inget mer frigörande i universum än Kärleksljuset, Ljuset av Kärlek. Så om ni, av någon anledning, har förnekat det till någon del av er, var säkra på att tiden för att hålla er i den tredimensionella livsstilen är över. Det är bara för er att göra anspråk på friheten, och lämna det bakom er!

”Jag menar inte att ni ska lämna er mänskliga kropp, jag talar om att föra er alla tillsammans, om det är er önskan! Men jag kan tillägga, att om ni lämnar er mänskliga kropp, så kommer ni ändå att komma hit, eftersom ni alla kommer hem till Ljuset – det stora Ljuset av Universum, det stora Ljuset av Kärlek, det stor Ljuset som vi alla har skapat! Det är bara en fråga om hur, eller i vilken form ni får er frihet.

”Nu vet jag, att tanken på att lämna vad som kan kännas som er komfortzon, i den tredimensionella overkligheten – och oavsett vad ni har känt till i detta liv eller under alla andra årtusenden – kan det verka skrämmande. Ni kanske känner rädsla. Nåja, ni har motsatsen till rädsla i obegränsade kvantiteter tillgängliga för er, både inom era egna hjärtan, och genom allt annat som kommer att bli tillgängligt för er. Det finns här. Gör anspråk på det! Det är er Gudomliga Rätt. Gå framåt sträck er efter det och ta det!

”Ni kommer – efter detta – ni kommer att undra varför det tog er så lång tid! Ni kommer att inse att ni har haft modet att göra detta, att snabba på, och att flytta till en högre dimensionell verklighet – ni har haft det hela tiden! Det är helt enkelt så att ni behöver förstärka det lite. Och jag är här för att uppmuntra er att göra just det!

”Nu, tillsammans med detta anspråk på er frihet och användandet av ert mod att göra så, kommer ni även att hitta ett nytt sätt att andas på, eftersom det är lugnande. Det är avslappnande. Det är vad jag vill kalla ”rofyllt.” Det lämnar bakom sig alla frenetiska farhågor, eftersom ni tar er bort från rädslan!!! Och när ni gör det känner ni er, och vet, att ni är ännu kraftfullare. Ja!

”Ja, det kan förekomma kaotiska händelser och uttryck runt omkring er, men ni behöver inte påverkas av dem. Låt Kärleksljuset skydda er. Låt det smeka er och älska er så som ni förtjänar att bli älskade! Använd er frihet och tillåt endast att mer kärlek och ljus ska komma in era varelser. Stärk er med det och sedan, när ni är klara för det, dela det med andra. Ni kan rikta detta Kärleksljus, så att bara det tränger in, och ingenting av lägre vibrationsmörker. Ni kan kräva att ni får behålla er fridfullhet, ert lugn, även om världen själv verkar explodera runt omkring er! Genom det får ni ännu högre energi, och ni kraftsätter er själva ännu mer genom att dela med er av den.

” Om ni vill så kan ni tänka på att lugnet är smittsamt, och vem vill inte vill vara lugn? Åh, strunta i de några som bär mörka hattar. De trivs i kaos, men ni behöver inte bry er. De trivs med att ingjuta osäkerhet och rädsla i er. Ni behöver inte tillåta det. Behåll ert lugn!!! Behåll ert lugn även när det är som jag sagt, när det snurrar och det uppstår nedåtgående spiraler runt omkring er – kom ihåg att det är en illusion. Ni behöver inte acceptera det! Ta er upp till de Högre nivåerna av Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet för alla involverade, och vet att ni är fria i er egen Gudomlighet!

”Ni är fria att knyta an till allt Kärleksljus i Universum och med alla varelser av Ljuset. Ni behöver inte krypa ihop i skuggorna längre, eftersom era Hjärtan har stort Kurage, för att inspirera er till att lyftas upp, och föra er in i det ljusa och strålande Ljuset av Vilka Ni Egentligen Är!!!

”Och, Älskade Ni, jag hedrar er för Kuraget att komma hit och förenas med mig och alla Ljusvarelser som samlats här, att kliva in i Ljuset, och tillåta er att se och känna att er egen utstrålning sprider sig till hela Världen! Och jag välsignar er för att ni är i detta sällskap, denna familj av Ljusarbetare. Och jag försäkrar er att jag är med er på era Vägar, och att ni lyser klarare än den starkast lysande stjärnan – ni är Strålande Varelser av Kärleksljus!
”Jag
är Syster, jag är Moder till er alla, och jag tackar er mina mest Älskade, från mitt hjärta till ert, för att det är så. För ni har bestämt det, genom er vilja och era krav, och detta är sanningen för oss alla! Så ta min kärlek med er, håll den i era hjärtan och vet att jag följer er, hand i hand, hjärta till hjärta, och låt oss fortsätta denna underbara resa tillsammans i det Kärleksljus vi är! Och så är det. Namaste! ”

Översättning Margareta och Hans Jonåker

http://www.ashtarontheroad.com/kuan-yin-claim-your-tranquility.html


Transcription by Marta.


Given through Susan Leland, June 28, 2016. www.AshtarontheRoad.com


© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

 

Du gillar kanske också...