Quan Yin via Kjerstin Sisilla, 11 oktober 2020

Quan Yin via Kjerstin Sisilla 11 oktober 2020

Jag är Quan Yin.
Det är underbart att se hur ni kliver ur era stereotypa roller. Ni vet; hur ni har blivit uppfostrade och präglade på olika sätt till att se världen genom ett ”filter”. Som exempel – att ni skulle ha olika värde beroende på hudfärg, kön, status eller att ni ”måste” ha rätt utseende och kläder d.v.s. skal/yta för att passa in i samhället, för att få vänner, en bra karriär o.s.v.
Filtret är upplöst, det är helt transparent och existerar därför inte. Ni ser genom Sanningens ögon och behandlar era medmänniskor därefter, med Kärlek eftersom ni är i grunden mycket empatiska varelser.
Minns att även behandla dig Själv med Kärlek. Lyssna på ditt inre, på din intuition och lyssna på kunskapen om vem Du är. Vem du är innerst inne i din Själ, i ditt högsta Jag.

Våga stå i er fulla kraft alla Ni Människor på Jorden. Var och en av er är unik och det är er rättighet att VARA den NI ÄR. Be oss om hjälp att släppa det förflutna, att transformera era gamla upplevelser till Visdom. Ni bär all visdom inom er. Som Sananda så ofta har upprepat till er: ”Jag är Vägen, Sanningen och Ljuset (Livet)”.
Det är ursanningen, den enda Sanning som finns. Den enda vägen dit, till ditt inre, är Hjärtats väg. I hjärtat finner du i denna tid lätt din livsväg och din livsuppgift om du inte hittat den än.
Kanske finner du trauman på vägen, kanske finner du sorg eller rädsla för vad du kan tänkas hitta i ditt inre. Minns att du är från Ljuset, den Ende Skaparens Högsta Ljus och Kärleksenergier. Det är ditt inre Ljus som får dig att dra upp det av den tyngd som endast är en illusion. När du vågar gå in känslomässigt i det som kanske återkommer i dina tankar eller som du får upp i meditation. Då läks du, då balanseras du, då återfår du med automatik din individuella identitet och kraft.
Larven som krälat i stoftet många livstider har en tid varit förpuppad, som innesluten i en vila, en väntan samtidigt som en intensiv utveckling har skett. NU är det dags för fjärilen att stiga fram ur puppans skal och stå där i sin glans och skönhet. Torka sina vingar i det vackra solljuset och sedan ta en första flygtur i Glädje, Kärlek och Enhet.
Våga är att vinna Älskade Ni! Dina känslor är inte Du. Därför kan du utan fara gå in i dem, uppleva dem för att se hur allt negativt löses upp som genom ett Mirakel.

Miraklens tid är här. Med era kärleksfulla tankar och handlingar utför ni Mirakel. Ni står i er kraft och sätter gränser, säger stopp när era eller andras liv inskränks av andra. Ni gör det med hjälp av Ärkeängel Mikaels svärd och blå flamma och framför allt – ni gör det med Kärlek i ert hjärta eftersom ni vet att ni alla är Ett.

Jag älskar er alla och är med er i varje stund
Er Quan YIn

Du gillar kanske också...