Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 oktober 2020

Det Arkturiska Rådet

Via Daniel Scranton, 12 oktober 2020

Vad de Nuvarande Energierna Begär av Er

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ha kontakt med er alla.

Vi är väldigt noga med vad vi fokuserar på, eftersom vi bryr oss så mycket om vad vi har uppnått. Fokusera på vad som helst och ni kommer att börja harmonisera med det, även om ni är motståndare till det ni fokuserar på. Det är nödvändigt för er alla att vara uppmärksamma på vad ni vibrerar, eftersom de nuvarande energierna rör sig snabbare och snabbare. Det kommer också att bli svårare och svårare för någon att upprätthålla en lägre vibration, för den kommer att känna det som om dessa högre frekvensenergier är mycket obekväma att vistas runt.

Ni befinner er i en mycket intressant tid i den mänskliga historien, och det är mycket viktigt att ni väljer vad ni fokuserar på och vad ni vibrerar för er egen del. När ni fokuserar på det som är rätt där på Jorden, och med det mänskliga kollektivet, kommer ni att se mer av dessa saker. Och vad det än är som ni tycker är fel med mänskligheten kommer att förstoras och bli tydligare när ni fokuserar på dessa saker.

Vi är här för att vägleda er till det som redan känns bra inom er. Vi kan också ge er några mycket allmänna råd om att stänga av er TV eller radio och gå ut och ansluta er till Moder Jord och Moder Natur, för det fungerar för de flesta av er. Ni kan gå ut och bli stuckna av ett bi eller en massa myggor och säga till er själva att det var en dålig idé att stänga av er TV och gå ut. Men om ni tonar in er på Moder Jords och Moder Naturs vibration, kan ni inte göra annat än må bättre.

Det finns så mycket som är vackert i er värld att fokusera på, men ni har dessa hjärnor, och era hjärnor vill ständigt ha ett problem att lösa, något som kan fixas. Vi råder er att slappna av och ta bort världens tyngd från era axlar, eftersom det inte är ert ansvar att fixa det, och vi vill att ni ska veta hur stödjande ni är genom att vara som oss och era andliga ledare, och så många andra som bara vill hjälpa er. Vi vill göra det tunga lyftet för er. Hjälp oss att hjälpa er!

Samarbeta med oss och vi kommer till och med att låta er få hela äran, men först måste ni börja med att vara uppmärksamma på vad ni fokuserar på, vad ni känner, och ni måste göra några uppoffringar och stänga av era apparater och era hjärnor, så att ni kan ställa in er på det som verkligen är verkligt. Vad som verkligen är verkligt är att både sanning och styrka finns inom er, och ni är dessa fantastiska kanaler av högfrekvent energi när ni låter er själva vara de ni verkligen är.

Ni kan göra så mycket med så lite handling och utan att tänka, när ni låter er själva vara i flödet av de högfrekventa energierna som finns överallt omkring er, och som ser fram emot att hjälpa er och samskapa med er. Det här är vårt löfte till er. Detta är det Arkturiska löftet, och det är ett löfte som är uppbackat av så många andra högre dimensioners varelser av ljus och kärlek.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning Ulla Krogh

 

Du gillar kanske också...