Quan Yin via Kjerstin Sisilla, 29 november 2020

Quan Yin via Kjerstin Sisilla 29 november 2020
Jag är Quan Yin.
Älskade jordbor, det är underbart att åter ha kontakt med er. Att se hur ni strålar av Ljus, av Kärleksljus. Det gläder mig och mina vänner här, att se hur ni står i er kraft och på så sätt står över eller ser förbi det kaos som många andra upplever på Jorden för närvarande.
Ni Ljusbärare står starka därför att ni vet i ert Hjärta att ”kejsaren” är naken. ”Han” inser att spelet är förlorat, men ändå fortsätter teaterstyckets dödsryckningar att visa sig i era förljugna mediakanaler.
Som ni alla vet har Ljuset vunnit sedan länge. Istället för att drabbas av oro eller rädsla drar ni er nu samman älskade Ljuskrigare och Ljusarbetare och arbetar tillsammans. Många finner nya vänner eller återfinner ”gamla kära” sådana i det fysiska jordelivet likaväl som i den andliga världen. Ni samarbetar febrilt med era vänner – ni öppnar portaler, skapar nya tidslinjer, besöker kraftplatser och sänder healing som i sin tur gynnar hela mänskligheten.
Som ni redan känner i era hjärtan, mina Älskade vänner, är det inte långt kvar tills den Nya Världen startar på allvar. Kejsarens totala fall är nära samtidigt som Ni står där starka och klara i er övertygelse och i er Sanning. Alltfler av jordens befolkning ansluter sig till er i varje stund. Det är underbart att se.
Gläd er kära Vänner, gläd er över vad ni har gjort och gör. Dansa och fira, var i nuet och NJUT AV STUNDEN kära ”Hjärtan”.
Ni mildrar lätt era eventuella uppstigningssymtom genom att vara i nuet. Som Sananda här intill säger: ”Var som ett barn.” Lär av era underbara barn som bär på så mycket visdom och så mycket villkorslös kärlek. Lyssna på dem, lek med dem och framförallt – VAR i ert hjärta i varje stund.
Barnen, djuren och Moder Jords fantastiska natur är era bästa läromästare. Njut av varje stund på er vackra Gaia som nu uppstiger/återvänder till Gud Skaparen tillsammans med er.
Njut av de fyra elementen: Drick, bada och lek i det livgivande vattnet. Känn vinden mot din hud och andas in den friska luften. Se in i elden – se hur eld-salamandrarna dansar och be dem ta hand om allt gammalt och förlegat. Gå promenader i Moder Jords vackra natur och känn jorden under dina fötter. Ät den rena magiska maten som vuxit i Moderns jord. Var tacksam för varje dag, för varje stund och lev med Glädje och Frid i ditt hjärta.
Älskade Vänner, vi är med er i varje stund, vilket ni säkert känner i ert hjärta. Jag älskar er.
Er Quan Yin

Du gillar kanske också...