Quan Yin via Kjerstin Sisilla Wegler, 21 januari 2021

Quan Yin 21 januari 2021 via Kjerstin Sisilla Wegler
 
 
Jag är Quan Yin. 

 
Kära Vänner, Systrar och Bröder. Ni ska veta att nu sker Uppstigningen som Nova Gaia har väntat på så oerhört länge. Energierna i kristallerna, i vattnet, i djurens hjärtan och i trädens sav stiger snabbt nu.
 
Kaos är utveckling. Många av er upplever nu ett kaos i det yttre, delvis på grund av att ni fokuserar på det. Därför ber jag dig – och dig och dig – för din egen utvecklings skull, för din Medvetenhetsutvecklings skull – FÖLJ MED I FLÖDET. Släpp dina tankar och lyssna i stället på din intuition. Gör endast vad som känns rätt i ditt hjärta. 
LEV SOM BARNEN I NUET. Lek, skapa och framför allt, var i naturen och njut av det vackra. Träd, stenar, fåglar och vatten kan du hitta även i en storstad. Sök upp de platserna där naturen finns och tillbringa så mycket tid där som du kan. 
 
Upplev livet med dina sinnen, njut av att vara i en kropp på jorden och gör det som roar dig – dansa, sjung, se på en rolig film eller vad som helst. Utom att fördjupa dig i det gamla medias lögner eller hetsa upp dig över diskussioner i sociala medier. Lär dig nu äntligen att acceptera oliktänkande och ge därmed dig själv FRIHETEN att vara precis den DU ÄR. Den starka kvinnan/mannen som har tagit lärdom av alla dina inkarnationer på denna planet och nu sammanställer dem och omvandlar dem till en stor VISDOM.
Var stolt över dig själv – var stolt över alla roller du prövat på och bär sedan med dig det POSITIVA från liven i denna pågående process. En process där du nu tack vare nedstrålningen av Guds Kärleksenergier minns KÄRLEKEN du upplevt och upplever. 
 
Många Vänner har du mött i liv efter liv – ibland har ni dödat varandra i strider för att lära er att krig har inga vinnare. Ni är nu FULL-LÄRDA – näst intill åtminstone (ler) – och möter era själsfränder och själsfamiljer åter. Många av er har under denna livstid känt er mycket oförstådda, annorlunda och utanför. Nu återfinner ni era äldsta vänner igen. Ni förstår varandra och ni älskar varandra. Känslan av att vara sedd hjälper er var och en att så sakteliga förstå ert värde, minnas att ni har en själ som även hör samman med ert (eller era) Högre Jag i andra dimensioner. Jag förstår att tanken svindlar för er – men ni är vi och vi är ni. Vi ÄR ALLA ETT. 
Förstå då också att det är en stor Illusion ni har levt i – för att lära och utvecklas. Alltså – dina forna fiender är dina Nya Vänner även de.  Alla är Guds barn. Alla har samma möjlighet att “bli omvända” – att återvända till KÄRLEKEN eftersom kärleken är allt som finns. 
 
Nu – när spelet är över – är det dags för människans historia att skrivas om. Mycket mer än ni kan förstå i dag är omskrivet och förvanskat genom årtusendena. 
Även Gaias långa, långa historia behöver ett klargörande. Jag önskar, när det så är möjligt, med hjälp av vänner, berätta hur Gud skapade Gaia och med hjälp av vilka Väsen. Många av er funderar mer och mer över detta vartefter ert medvetande höjs. Vilka sägner, gudasagor eller skapelseberättelser är sanna?
Vi återkommer om detta i framtiden. Framtiden som är full med Ljus och Kärlek för Nova Gaia och alla hennes Väsen, inklusive Människorna.
 
Tack för ordet. 
Mycket Kärlek från er Quan Yin

You may also like...