Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 januari 2021

 

Nya Galaktiska koder kommer

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar efter ännu fler allierade vid den här tiden för att tillsammans med oss ​​skapa nya koder från hela galaxen. Dessa koder kommer att aktivera det som har legat vilande inom er. Ni har så mycket inuti er, så mycket som ni har varit, så mycket som ni har blivit, så mycket som ni har behärskat, och de flesta av er är omedvetna om allt som ni har tillgång till inom er. Och det är därför vi letar efter andra kollektiv och varelser som är specialiserade på skapandet av dessa koder. Det är vår önskan att ni alla låser upp de dolda ädelstenarna som ligger inuti er, och vi vet att ni kommer att göra det. Vi vill bara vara en del av det.

Vi vill bara ha kul på den här resan med er och låt oss inse det. Koder är coola. Koder är fascinerande och koder är kraftfulla när ni helt enkelt låter dem göra vad de gör. Nu undrar några av er förmodligen hur ni ska motta koder som kommer att överföras till er. De kommer att överföras på alla tänkbara sätt så att vi kan skicka in dem genom sprickorna som ni lämnar öppna. De kommer att sändas av denna kanal; de kommer att sändas av andra kanaler. De kommer till er från er sol, från linjerna över er Jord och från alla energier som ni bombarderas med regelbundet.

Hur ser ni till att ni är en av dem som får koderna? Att ta emot denna överföring är det första steget för nu vet ni om dem. Vi rekommenderar också att ni fokuserar på att ta emot det som kommer till er minst en gång om dagen. Ni måste koppla av och öppna er för att ta emot, och det finns mer nu än det någonsin har varit för er. Det här är en bra tid för er att öppna er, och det kommer bara att bli bättre och bättre, så ni kan lika gärna börja nu och få koder från hela galaxen, koder som kan aktivera det som ligger utanför er fantasi, bortom ert sinnes förmåga att tänka sig idéer och möjligheter.

Och ändå är allt inom er. Ni har all information ni behöver inuti er. Vi är här för att hjälpa till att aktivera det, och vi söker nya vänner, nya allianser, nya kollegor, för att tillsammans med oss ​​skapa de nya vackra koder som hjälper er att komma ihåg vilka ni är, utnyttja er makt och vara suveräna varelser av ljus och kärlek som ni alltid var tänkta att vara under denna livstid.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...