J.F. Kennedy via Losha 20 januari 2021

 

J.F. Kennedy via Losha 20 januari 2021

 

JFK: Ditt Ljus Behövs, Just Nu!

20 januari 2021

Meddelande från John F. Kennedy

Oj, oj, oj, mina kära Patrioter! Snälla, förlora inte fattningen efter att ha bevittnat dagens ”falska affär” … det finns fortfarande mycket kvar som ska hända, och som ni får reda på det på det hårda sättet sker det inte alltid så snart som ni vill att det ska hända. Nåväl, låt mig hjälpa er att ta bort era sinnen från dessa allvarliga tankar, mina vackra varelser!

Jag skulle vilja prata lite om ”tidslinjer” … ja, tidslinjer! En del av er kanske inte är särskilt medvetna om hur många olika och ändå likartade tidslinjer som inträffar i varje ögonblick … detta blir dock viktigt med avseende på vad som händer just nu i USA … och världen.

Först är det svårt att avgöra när en tidslinje skiftar … men när du blir mer medveten om hur din miljö ”känns” runt omkring dig blir det tydligare. Min musa som tar det här meddelandet lär sig också om detta just nu!

Låt oss ta ett ganska tydligt exempel, till exempel när du gör något som du brinner för … något kreativt eller allomfattande. Du är bekant med ordstävet att du ”förlorat all känsla för tiden”, eller hur? Detta är ett grundläggande sätt att förstå att tidslinjerna skiftar.

Så, låt oss ta den nuvarande geopolitiska scenen, just nu … det är inte en situation där någon gör något de brinner för; Men några av de uppgifter som Alliansen utför just nu är definitivt tidskrävande!

Så varje gång det har skett ett ”avgörande” ögonblick i vår nuvarande miljö finns det också en omärkbar ”förändring” i den Universella tidslinjen. Nu kan det låta för storslaget att antyda att när en av Alliansens uppgifter uppnås kan det orsaka en förändring i hela Universums tidslinje … det är dock helt sant, jag lovar er!

Faktum är att det är var begreppet ”Alla är En” kommer ifrån … allt som var och en av er vackra Patrioter gör påverkar ”helheten” … Universum … och du tyckte att du var ganska obetydlig, eller hur? Som du kan se är det längst ifrån Sanningen!

Så vi har dessa omärkliga tidslinjer som skiftar hela tiden och involverar var och en av oss … vad betyder det då? Hur använder vi det för att hjälpa oss i detta ögonblick av extrem ångest och depression?

Jag skulle erbjuda er detta … att när du känner en sådan ångest och sådan depression, att du hittar något att göra som du är passionerad för … något bara för dig själv. Således, när du gör det passionerade något, kommer det att orsaka en underbar känsla av energi runt omkring dig (och genom dig!), Och den energin, baserad på principen ”Alla är En”, kommer sedan att utvidgas utåt för att omsluta personen bredvid dig; sedan din granne; sedan närmaste stad; sedan staten, och sedan hela vägen runt om i världen!

Nu vet jag att det är svårt att förstå för vissa; emellertid säger jag vad som är fel med att bara göra något du brinner för i alla fall, oavsett vad energin gör efteråt, Har jag rätt, kära du? Du kan bara lämna det till Universum att skicka den vackra energin dit den behöver gå!

När det gäller hur allt detta spelar roll på dagens geopolitiska scen, ja, det spelar roll, för DU spelar roll. Du har betydelse för universum och för vår president Trump och för vår allians och för alla våra internationella bröder och systrar och för alla våra patrioter, som försöker lika hårt som du, att hjälpa till att åstadkomma ett positivt resultat av vår nuvarande situation.

Men jag säger dig detta … så enkelt som mitt uttalande är att du fokuserar på att göra saker som du verkligen tycker om just nu … det är också hur * viktig * just denna handling är, för det hjälper faktiskt alla andra här på Jorden, förutom dig själv! Det är en massa valuta för pengarna för er, eller hur? (leende)

Jag vet att det här meddelandet inte har varit vad du kan ha förväntat dig av mig vid denna kritiska tidpunkt i vår historia; Men om du nyligen har läst mina andra meddelanden genom den här, har det blivit mitt ”visitkort” att försöka hjälpa dig att förstå att vi verkligen är … ALLA vi … i detta ”tillsammans” … oavsett om vi gillar det eller inte … så, varför försöker vi inte göra det bästa av det och fortsätter hjälpa oss själva genom att göra det som gör oss glada, samtidigt som vi vet att våra glada handlingar sprider kärlek i hela Universum!

Det finns inga obetydliga själar här! Var och en av er är så väldigt betydelsefull för tidslinjernas förskjutning just nu, så att vi kan fortsätta vår väg mot Frihet, Suveränitet och Enhet … våra förenta Amerikanska stater! (”stora bokstäver” på förenta staterna användes av kabalen). Vi är inte längre under deras regim … det kommer bara att vara några fler ”ögonblick i tiden” tills det ses av alla!

Fortsätt att tro på varandra, Patrioter … och tro på era ”sanna” ledare. Jag vet utan tvekan att du är redo att klättra tillbaka i båten, torka av dig och fortsätta att lita på våra värdiga mål om Liv, Frihet och Rättvisa för Alla.

Jag är med er, alltid…

Er ständigt hängivna, Jack.

Kanaliserad av Losha

 

http://www.LiveWithLosha.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...