Quan Yin via Laura Lee Lizak, 10 maj 2019

Quan Yin via Laura Lee Lizak

10 maj 2019

Kära Hjärtan

Livskraften aktiveras in i och genom alla varelser i denna tid, på ett sätt som är särskilt accelererande och transformerande för alla. Vi accelereras kontinuerligt in i nya möjligheter som omvandlar Jorden. Alla accelererar kontinuerligt, i varje upplevelse. Vi upplyser varandra i varje upplevelse.

Nu vidgas varje portal för att kunna inrymma denna kraft. Varje upplevelse är en accelererande förbindelse med Källan. Det finns ingen portal som inte accelererar på denna Jord. Varje upplevelse accelererar; varje upplevelse omvandlas till nya kreativa möjligheter. Vi stöttar varandra i dessa krafter, och ingen står utanför detta. Ingen kommer att befinna sig i svårigheter i dessa krafter.

Lokalisera den del av er som vet hur man laddar upp kraft till Jorden, och ge upplyst stöd till denna planet. Säg ja till detta. Lägg märke till vad som skiftas hos er. Lägg märke till era maktstrukturer. Lägg märke till den planetariska upplevelse ni skapar om ni bestämmer er för att skapa magnifikt. Lägg märke till att era krafter inte ger er svårigheter om ni bestämmer er för att upplysa varenda person på denna planet. Lägg märke till den smärta som frisläpps i dessa maktstrukturer. Lägg märke till att er planet behöver er upplevelse av stöd. Och ge hjälp hela tiden, i alla upplevelser. Ni känner till portalerna, ni känner till kraften, ni är skapare. Fira denna omvandling. Amma.

Ja, firande är i sin ordning i denna tid. Nya krafter upplever sig själva i allas kroppar; ingen står utanför detta. Ni skapar ert eget magnifika stöd, i varje upplevelse. Omvandling accelererar i varje upplevelse. FIRA ALLIHOPA!! Stärk varandra kontinuerligt!! Amma!

 

Quanyincenter.org

 

 

 

Du gillar kanske också...