Ra via Ann Dahlberg, 25 juni 2022

 

Ra via Ann Dahlberg, 25 juni 2022

 

Jag är Ra och jag har något att säga till alla er, kära mänsklighet. Jag är ljus och jag sänder ljus genom hela er galax. Ljus som strålar ut från den allra innersta kärnan till den allra yttersta kärnan av den här galaxen. Det finns många galaxer, solsystem stjärnor, månar och planeter i universum. Var och en har en inre kärna som är sammankopplad med en ännu större kärna. I sista ledet så befinner vi oss alla inom Gud, allt som är. Det är där vi rör oss växer och blir till. Ja, det där får ni fundera lite på. Nu är det dags för mig att återkoppla lite till den planet som ni befinner er på.

Det är mycket som händer inom ert solsystem. Det knakar och växer lite överallt, det är inte bara på Jorden som det händer saker. Hela solsystemet är involverat i en stigande process och alla planeter påverkar varandra på ett eller annat sätt. Det gör att saker och ting kan kännas lite upp och nervänt ibland. Ni tappar fokus och glömmer bort saker som ni precis har gjort. Tidslinjerna kan skifta lite fram och tillbaka och är man ojordad så flyger man lätt som ett frö för vinden. Ni bör jorda er för att hålla balansen när det blåser lite runt omkring. Det hjälper er att behålla lite mer fokus så att ni inte känner er så förvirrade och frågande om vad det egentligen är som sker med er. Ha i åtanke att det kan vara en skiftning i Jordens magnetfält orsakad av någon annan yttre omständighet. Det kan höja ert medvetande likaväl som det kan sänka det under ett kort ögonblick.

Var uppmärksam på era känslor, idéer och tankar. De avslöjar era intentioner och kan lämna er uppenbart nakna inför ett granskande öga. Fyll ert hjärta med ljus och kärlek innan ni överhuvudtaget skickar något till någon annan. Det är en förrädisk tid där egot med näbbar och klor försöker hålla sig fast i en redan förlegad kultur. En kultur som har haft sina glansdagar men som nu är på återgång och ska lämna plats för något nytt. Det är ljuset som står för uppvaknandet på jorden och runt omkring Jorden. Det väcker allt med sin renhet, sin klara kraft och sin allomfattande kärlek.

Vila i ljuset, kära barn på Jorden, vila i ljuset … Ni behöver det mer än allt annat idag. Det bär er över floder, det bär er över skogar och berg. Allt som känns svårt blir lättare i ljuset. Var goda och kärleksfulla mot varandra, välkomna din nästa som söker din hjälp, ditt råd eller enbart lite sällskap.  Förlåt er själva och förlåt varandra för något som du kände eller upplevde att någon har gjort mot dig. Var mästaren som ser och förstår vad det är som händer när omvärlden runt omkring dig känns svår. Förstå också att du är en spegel till din nästa precis som din nästa är en spegel till dig. Det är viktigt att alla tar ansvar för sin del till det som ser ut att hända runt omkring dig, men kanske bara är en projektil från din egen inre värld. Allting är lite mer komplext än ni tror det är, samtidigt som det är en enkel matematik där 1+1= 2. När man väl har förstått hur livet fungerar, så är det inte så svårt att leva och njuta av det liv som du har begåvats och välsignats med. Ni är alla vackra och kärleksfulla varelser och jag lyser på varenda en av er för att ni ska slå ut era vingar och flyga från blomma till blomma, så att ni kan njuta av dess nektar.

Jag är Ra och mina strålar har nått fram till Jorden och en stor förvandlingsprocess har påbörjat sin bana på Jorden. Det är viktigt nu att ni är fokuserade i hjärtat och låter det fyllas med ljus och glädje.

Ljus och kärlek

Ra

Du gillar kanske också...