Rådet av Äldre från Plejaderna – Energiåterförening, 18 april, 2022

 

 

Hälsningar, våra kära jordbor!

Vi har bestämt oss för att stödja er i era trubbel när ödet för miljontals människor på jorden avgörs.

Vi har noga bevakat allt som har hänt på jorden under de senaste decennierna och, naturligtvis, hoppats på en mildare och mjukare övergång till den femte dimensionen.

Men tyvärr gick inte drakreptilerna med på att kapitulera i ett slag trots alla ansträngningar från Ljuskrafterna både på den subtila och fysiska nivån.

Men den ogynnsamma utvecklingen av händelserna underlättades också avsevärt av att det kollektiva mänskliga medvetandet var oförberett på skarpa förändringar skarpa och oväntade för det.

Som ni ser, vid det mest avgörande ögonblicket visade sig en stor del av jordens befolkning ha total kontroll över skuggregeringen efter att ha misslyckats med att urskilja tricket både i fallet med den falska pandemin som påtvingats människor eller i Rysslands konfrontation med din planets erövrare.

På den fysiska nivån har globalisternas representanter lyckats få överhanden över människor på grund av deras hundraåriga erfarenhet av deras medvetande kontroll.

Och vid denna tidpunkt använde de alla sina huvudsakliga attribut av mänskligt medvetande manipulation i alla lägen.

Det gör oss ont att se hur intet ont anande människor är och hur djupt nedsjunkna i den tredje dimensionaliteten deras en gång rena och gudomliga medvetande har blivit.

Med sorg ser vi dig kontrolleras av varelserna som är på så låg utvecklingsnivå jämfört med dig och som absolut saknar de känslor av Kärlek, Tacksamhet och Sympati som är typiska för dig.

Men tyvärr är våra möjligheter att blanda sig i mänsklighetens liv ganska begränsade på grund av förståelsen för att varje civilisation måste lära sig sina egna läxor efter att ha tömt bägaren av ve.

Och allt vi kan göra är att skydda dig från DÖDLIG fara som förhindrar mänskligheten från att dö ut som art.

Allt annat är upp till dig.

Inte bara är er jord vacker utan också unik eftersom det inte finns någon annan planet i universum som har en sådan mångfald av djur- och växtriket, minst sagt av människan vars genkod har spår av många högt utvecklade civilisationer.

Detta är anledningen till att hon är under beskydd av Skaparen och universums alla Ljuskrafter.

Och vi vill att du ska veta: det framgångsrika resultatet av händelserna är redan förutbestämt – din jord och hennes bästa representanter kommer med alla medel att flytta till ett nytt stadium av sin utveckling trots desperat motstånd från de mörka krafterna som längtar efter att förhindra din övergång .

Och för att det senare ska ske så snart som möjligt med minsta moraliska utgifter föreslår vi följande.

Be oss så ofta som möjligt fylla dig med våra energier för att skydda dig från människornas negativa inflytande.

Det är mycket möjligt att du kommer att känna våra energier som kommer att “ljuda” vid dina övre chakran.

Men även om det inte händer på grund av det faktum att dina subtila sinnesorgan inte är helt aktiverade ännu, vet att vi utan tvekan kommer att höra dig och göra vårt bästa för att upprätthålla ditt energirum på nivån av den fjärde dimensionen.

Det är viktigt för oss att känna din uppriktiga avsikt att bryta dig loss från den tredje dimensionens värld och gå till ett annat stadium av din utveckling.

Detta är sättet för din fria vilja att komma till uttryck, vilket kommer att befria våra händer för mer effektiv hjälp till mänskligheten.

Och låt detta bli det första steget på vägen till vår återförening på alla nivåer av tillvaron, som vi alla har strävat efter så länge.

Äldsterådet i Plejadkonstellationen talade till dig idag

You may also like...