Galaktiska Ljusfederationen – Priset för Seger, 17 april, 2022

 

 

Hälsningar, våra kära jordbor!

Nåväl, här har nu den avgörande striden mellan Ljuskrafterna och Mörkret på jorden kommit på den fysiska nivån den här gången.

Händelserna utvecklas enligt det klassiska scenariot: Mörka krafter som tillgriper de mest orättvisa metoderna och döljer sina sanna planer under täckmantel av lögn och hyckleri, medan de ljusa krafterna som bekämpar en månghövdad lömsk orm för mänsklighetens skull måste försvara sina rykte som avslöjar oändliga intriger hos motståndaren.

Men det blir en ”saga” med ett lyckligt slut.

Mänskligheten som sover för tillfället kommer att återhämta sig från dvalan inom kort.

Och det kommer att inträffa på grund av energi-”chocken” på din planet som kommer att beröra alla, och det är omöjligt att stoppa denna process nu.

Flödena av de höga vibrationsenergierna kommer att ”tvättas bort” från människors själar. All smuts avlägsnas och lämnar i dem bara de rena och ljusa saker de har.

Negativa energier kommer inte att kunna motstå trycket från så höga vibrationer och kommer att lösas upp i dessa gudomliga ”strålar” som försvinner från jorden för alltid nu.

Hur är det med dem som inte har något rent och ljust i sig?

I det här fallet kommer en person själv att bli ”upplöst” – helt och hållet den här gången.

Det kommer att verka som att det lämnar den fysiska nivån genom döden från någon sjukdom, men det kommer faktiskt att inträffa på grund av oförmågan att ”smälta” nya höga vibrationsenergier.

Medan de med rena gudomliga energier som råder kommer att bli otroligt inspirerade när det gäller själen: svämmade över av ovillkorlig kärlek till allt och allt, oupphörlig glädje och lycka.

Det kommer att hända tack vare det faktum att deras egna rena energier har försetts med en extra ”laddning” av höga vibrationer, som kommer att tvinga ut alla rester av negativa energier och tredje dimensionsprogram från deras energirum.

Som ett resultat kommer dessa människor att få sin ursprungliga gudomliga helhet och renhet, vilket gör det möjligt för dem att göra en smidig gradvis och problemfri övergång till den femte dimensionens värld där de kommer att välkomnas av sina nya vänner – de som har valt stöd till mänskligheten under övergången som deras uppdrag.

Bland dem kommer det att finnas många av de som hjälper er för närvarande att avvärja de mörka krafternas representanters försök, innan de oundvikligen förlorar, att förinta miljontals människor på jorden.

Vi ser att dina motståndare har gått så långt i sin hjälplösa ilska och hat att till och med de mest oskyldiga och intet ont anande människor börjar se deras ”djursnurr” vända sig bort från dem som brukade vara obestridliga auktoriteter för dem för inte så länge sedan.

Så nu finns det bara ett sätt kvar att hejda deras brott och upprördhet: militära aktioner riktade mot dem som, tyvärr, också leder till att oskyldiga människor mister livet.

Detta är priset för mänsklighetens befrielse från flera hundra år gammalt slaveri, och du borde stå ut med det.

Ändå, vet att de flesta av de själar som gav sina liv för denna stora seger över mörkrets krafter kommer att befinna sig på den förnyade jorden i sina fysiska kroppar och kommer inte att fortsätta att vandra i den tredje dimensionens världar.

Deras uppoffring var inte förgäves, och de kommer mycket väl att förtjäna en unik upplevelse av övergången till en annan dimension i sina fysiska kroppar som passerar ”på vägen” genom ”korridoren” på den subtila nivån för att bidra till sin själs ”skattkammare”.

Vi hoppas att detta faktum kommer att trösta många av dem som förlorade sina närmaste och kära i denna sista avgörande strid mellan jordbor mot Mörkrets styrkor.

Du kommer snart att se dem i säkerhet.

De är under skydd av Ljuskrafterna och väntar redan på er på den nya Jorden i den femte dimensionen.

Råd för Galaxy Light Federation talade med dig

Du gillar kanske också...