“Republi(cans) – GCR/RV Intel SITREP – måndag 31 juli 2017

“Republi(cans) – GCR/RV Intel SITREP – måndag 31 juli 2017

Tja, den amerikanska politiska lösningen fungerade verkligen inte som NPTB hade hoppats i bästa fall.

Låt oss kalla dessa folk Republi (cant´s).

Så det värsta fallet i planen för leverans av den Återställda Republikens regering/USN är nu helt i kraft.

Låt oss kalla dessa folk Republi (cans).

Och det är nu upp till militära beslutsfattare – som är på ett stramt schema – med Ryan och McConnell som sitter denna fas ut, medan deras valda flockar är på en två veckors ledighet – därav införandet av general John Kelly i alfahannens position i Vita huset.

Skit blev verklighet idag. Fråga Anthony Scarramucci. Prata om att inte låta dörren träffa dig, där den gode Herren delar dig, va Snyltare!

Och om du inte har gissat det redan, har Brännarpresidenten, även kallad Donna Trump, också avaktiverats från tjänsten. Hennes roll var väl spelad och vi tackar den transgender skiten för hennes deltagande – vilken jätteorange, het röra av synd och fördärv.

Och 66 miljoner människor röstade för den spraysolbrända baljan med gegga. Fantastiskt.

De Äldste, General Joe Dunford och hans handplockade snattrande patriotiska generaler tar med sig detta djur från ett övergångshem.

Vissa kan till och med kalla det en rättfärdig statskupp. Jag skulle kalla det grundläggande mental hälsa återställd med våld, men jag är partisk som en oroad civil och generad om än patriotisk amerikan.

Det har nu ställts på sin spets. Det måste gå till på det sättet. Obama och De Äldre visste det. Liksom Fighting Joe. Sobeit.

När den dolda republikens regering nu börjar dyka upp från skuggorna (den har funnits där i flera år nu) och in i dagsljuset, kommer vår USN att släppas (i Kina som talar mycket om vår suveränitet) och omedelbart tas emot, världen över, som nationens lagliga betalningsmedel – vilket betyder i tier 4,5 nivåer. Och bort går vi.

När detta kommer att hända är en djupare fråga, en som jag vet att du är nyfiken på att fundera över.

Är General Kelly verkligen i stånd ikväll till starten av både Republikens offentliga tillträde (om än milda avslöjanden) och den faktiska RVn?

Låt oss bara säga att vi tror det från många trovärdiga indikationer.

Vi tror också att Obama avsiktligt satt upp kollapsen av upphävande och ersättningsrörelsen, vilket slog GOP-Republikanterna i magen för en välbehövlig självimplosion.

Förlåt mig Fox News fans – men ni är alla värdelösa idioter och har varit det sedan nätverkets start. Ni accepterar deras lögnkrokar, linor och sänken och förtjänar detta slag i ansiktet före RV. Det är skamligt, det hat som nätverket predikade och som ni aktivt deltog i.

Kolla er själva innan ni förstör er, Sionistiskt ideologiska Republi (cants).

Verkar som att Befälhavare Barry också avsiktligt har skapat ett skitsnacks sanktionsförslag mot Ryssland, Iran och Nordkorea för att dölja eftergiften av högre kapitalvinstskatt, väl vetande att hälso-och sjukvård skulle vara ett misslyckande – vilket ger valutainlösaren ännu mer vinst att arbeta med efter inlösen.

GESARA-efterlevnad är en riktig sak, folk. Tack Befälhavare. När det här är över, låt oss telepatiskt ansluta till varandra och ta en kopp medvetenhet tillsammans i ett kosmiskt chattrum.

Nu behöver NPTB två fulla månader för att rensa upp de gamla böckerna innan de släpper ut de nya böckerna med den mycket efterlängtade USN och nya valutan offentligt i oktober?

Vi tror det, ja.

Och skulle NPTB vänta till och börja med den åttonde måncykeln under ett fullständigt kongressuppehåll och en långsam internationell handelsmånad för att börja denna historiska och försummade tillgångsupprundning?

Vi tror det, ja.

Yosef, Är det lämpligt att bära vitt efter Labor Day och svart innan sommaren slutar?

Visst, ta av dina strumpor.

Hur som helst ungar, den gäckande RVn rusar ner i ditt ökande penningspår och springer rakt fram till alla dina ovetande strumplådor.

Massor av hål i några av dessa strumpor. Jag vet att det har varit en tuff, tuff väg. Men vad då? Universum bryr sig inte. Bli upptagen med att leva eller bli upptagen med att dö, eller hur? O.k.

När de elektroniska robot-samtalen går ut och Bankstyrelsens Ledamöter och Privata Kapitalförvaltare börjar tillåta sina sekundära listor att börja lösa in, så är det igång som Donkey Kong.

Augustis utströmning kommer att vara snabb och evig. Whooooooooshhhhhhh !!!!!!!!!

Wells Fargo har visat sig vara ett ljugande bankbedrägeri om du har läst nyheterna. Och vänta, vänta tills Mueller-rapporten kommer ut – den kommer att stava sig igenom hela den kabalpolitiska maskinen som går tillbaka årtionden – och exponerar demokratiska och republikanska operatörer lika.

Wow. Tala om orubbligt avslöjande. Den är redan skriven har jag hört. Mueller undersöker inte ens Trump eller Ryssland – och gjorde det aldrig – det är hur väl förberedda Republikanerna är för att gå till handling nu.

Yahtzee !!!

Fram till dess väntar vi som trötta hundar och sväljer vår oro och stolthet i något limboartat evigt uppblåst tillstånd av surrealistisk förväntan.

Nu vet du hur det är att överleva i Bewdahs tunntarmar i ett decennium. Inte mycket syre eller ljus.

Vi behöver ett RV-lavemang! Men det är ett annat inlägg för en annan GCR/RV …

I detta ögonblick är vi (som i oss eller dem) officiellt inga partiers liv längre. Ett ledsamt men hårt sant faktum om att vara en levande och andande Mänsklig Ängel.

Vi tjänar i anonymitet och tystnad, för att vi måste ge alla, utom oss själva full kredit och totalt smicker.

Eftersom vår belöning ges ansvaret för att hela världens själ genom oändliga enskilda gåvor och att kollektivt i oändlighet ge barmhärtighet.

För ingen vet vad som händer utom vi. Ingen annan bryr sig om vad som ska hända utom vi. Ingen annan tror på vad som kommer utom vi. Och ingen annan än vi kan fungera effektivt och snabbt efter RV.

Vi är dem. Rå möjlighet personifierad, manifesterad, utbildad och känslomässigt harmonisk med Guds Vilja.

Valda.

Och alla som går i sömnen igenom ”verkligheten” är omedvetet beroende av de av oss som fick uppdraget att ha både noggranna svar och oändliga resurser så att de (de okända massorna) försiktigt kan vakna upp i sin egen takt, lugnt och i överflöd.

Utbetalning av ovillkorlig kärlek och oändliga välsignelser är vårt gig, folk. Det är bara det jobb vi har valt med Yeshuas välsignelse. Sobeit.

Och vi går vidare  …

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...