“Augustirush” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 31 juli 2017

 

”Augustirush” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 31 juli 2017

Innan midnatt tisdag 1 augusti 2017, ligger det ryska sanktionsförslaget på Trumps skrivbord.

Varför? Det är RV.

Oavsett om det meddelas och undertecknas ikväll eller undertecknas och inte diskuteras alls – eller undertecknas av en annan president, inte med namnet Trump, och meddelas vid ett senare tillfälle … det är RV.

Lägg märke till att hälsovårdsförslaget och det ryska sanktionsförslaget röstades på av Senaten vid exakt samma tid förra torsdagen – listigt gömt i hela McCain-tummen-ner- dramat med en mystisk Obama.

Men är det här dumma sanktionsförslaget plan B för RV? Nej. Det var dock och har alltid varit plan A eftersom de ”förhandlade förändringarna” som Ryan gjorde efter att ha passerat båda kamrarna i Kongressen tyst placerades i propositionen om den irriterande kapitalvinstförlusten (känd av kabalen att finnas med i sjukvårdsförslaget och orsak till att de sätter upp en sådan kamp).

Det är därför general John Kelly sitter i Vita huset idag och kommer att vara i lägesrummet senare i kväll när Quan Yin förväntas släppa USN globalt.

Se, Joe Dunford hade Kelly att förbereda alla sina strategier för ”nationell säkerhet” sex månader före RV.

Och när det var dags för den faktiska utgåvan, flyttade Joe John till Vita huset och ersatte Trumps vansinne med ”ordning och stabilitet”.

Okej visst. Patetiskt att tro att vi inte kan se igenom din optik. Men ok. Vi litar på dig. Vilket val har vi?

Fighting Joe är väldigt smidig. Ryan också när han smög in den här kapitalvinsteftergiften mellan kongressens sista omröstning och Presidentens skrivbord via House-konferensen … men killar … det är nu dags att låta den här saken gåååååå.

Om inte, berättade en liten fågel, att ni alla kommer att förlora era jobb och den skinande guldtackan som lånats ut till den Amerikanska Republiken av de Kinesiska Äldste, som generöst satsade på vår regering (för tredje gången sedan 1776) i Statskassans helt nya okända valv någonstans i hjärtat av Texas.

Det finns inga mer sekretessbelagda hemligheter i den digitala världen. Allt kommer ut, och med ljusets hastighet. Kamrater, öppenhet är något att omfamna, inte att vakta i den nya världen.

Det är dags att mänskligheten går ur vägen för sig själv. Det är bara tid för det.

Vi är i ett ögonblick denna juli måndag, där ett potentiellt utgjutande av nya resurser (Augush) väntar tålmodigt på vårt mod att övervinna vår rädsla och att bryta igenom.

Handelskontor och golv över hela världen är tomma på grund av det normala sommaruppehållet. Men ni (Joe, Paul och Ben) vet det här.

Och om ni kan glädja mig tillräckligt länge för att komma ihåg den exakta dagen, tiden och datumet för den första RV circa år 2001 så var det tisdag 10:00 EDT den 11 september (16.00 svensk tid).

Kanske ikväll är det kvällen när vi när vi ärar de som offrades den ödesdigra dagen och under många år – på flera slagfält.

Ha förtroende för ditt beslutsfattande och låt det råa modet inombords blomma och färga människans okända framtid.

Gud är med oss.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...