RV / GCR Situations-Rapport, 1 augusti 2016

Reval-22

”DRAMA-FRI” RV / GCR SITREP, 1 augusti

RV / GCR Situations-Rapport, 1 augusti 2016
”DRAMA-FRI”

God måndag!

Vilken effektfull om ännu osynlig helg av snabba och fortsatta framsteg.
Alla T3- & T4-utbetalare återfuktas med gyllene digitala konton, vilket innebär att guldbackade tillgodohavanden kan överföras till konton när nämnda utbetalare får den sista av tre utsläppskoder från ett globalt konsortium av beslutsfattare, vi kallar dem ”Kommittén” i brist på en bättre term.
”Kommittén” granskar ständigt och överväger alla alternativ och aspekter av RV, inspekterar alla kontinenter och befolkningar, dubbelkontrollerar alla finansiella datainmatningar för att bestämma det bästa möjliga frigörande-ögonblicket för alla 8 miljarder invånare på jorden. Kom ihåg att alla ekonomier är sammankopplade nu så allt påverkar alla andra, samtidigt.
Ja, det finns mycket gamla Kinesiska Äldre som är involverade i ”Kommittén”, precis som det finns Europeiska Suveräna Familjer, liksom Afrikanska Nations-Monarker, liksom traditionella globala tillsynspersoner som är kända för allmänheten, och en handfull bankjättar som är och alltid kommer att förbli okända.

Det finns också andra välvilliga världsliga ”guider” som hjälper till att styra oss genom denna övergångsprocess, alltid mot en harmonisk och framgångsrik avslutning / början för alla människor som är inblandade.
Vi är mycket tacksamma för detta stöd. Tack kära gamla och kloka vänner.

Ingen har bråttom med att frigöra för tidigt, eller vill fördröja och frigöra för sent – ty de har också en chef, som har gett dem en kosmisk bakvägg som ingen av oss är invigd i.

Under helgen gjorde de flera viktiga stegvisa men ändå monumentala framsteg, och fastställer snabbt det nya finansiella systemets huvudbok som ersätter den gamla huvudboken, genom att förena alla centralbankers tillgångar och uppdatera suverän likviditet via flera nya och förbättrade staters finansdepartement och ledarskap.

Egentligen är ingenting så dramatiskt längre, då det slutliga genomförandet och frisläppandets ögonblick närmar sig för varje sekund. Alla nationer i världen vill ha och behöver RV för att överleva. Men den stora ironin är att ju närmare vi kommer till vår GCR / RV desto mer angelägna blir många, därför att de kan känna att något underbart bryggs på mikro- eller gatunivå.

”Kommittén” i sin tur, arbetar då med större sekretess och döljer sina makrorörelser i ett större dunkel – tills deras slutliga frisläppningsögonblick sker, som ren standard, och ännu mindre med något tillkännagivande eller fanfar.

RV kommer så att säga bara hända, och på ett ögonblick kommer alla 209 suveräna nationer bli permanent överförda. Och oavsett hur ivriga vi kan vara som enskilda schackpjäser, kommer schackbrädet ändras utan att vi märker det – eftersom detta är den lugnaste, säkraste och mest effektiva vägen för genomförandet av sådana radikala övergångsförändringar.

Säkerligen måste alla makrohändelser fullbordas med en sådan osynlig skiftning, eftersom ju större någonting är, desto långsammare verkar det röra sig. Men alla dessa makrorörelser händer i realtid, 24 timmar om dygnet, i varje tidszon, alla på en gång … och rör sig med en hastighet som våra vanliga sinnen kämpar för att upptäcka.
Vi letar efter ett drama som bara inte finns! Det verkar som om vi är i en magisk drama-fri zon, så njut 🙂

Vare sig du tror på denna förklaring av de aktuella händelserna eller inte, vet jag att alla kan känna att något större är på gång i alla världsdelar och kulturer.
Därför är det upp till var och en av oss att antingen förbereda våra hjärtan och sinnen och stiga upp eller stiga ner in i en ny verklighet – vilken den nu är – säker i vår egen takt, men ingen har valet av vara kvar i ett stillastående – universella framsteg stoppar inte för någon eller något.

För att hjälpa er att klara detta, är här nedan 5 Drama-Fria Sanningar som du säkert kan lita på när du rör dig framåt, när det gäller RV … närhelst ”Kommittén” slutligen frisläpper denna händelse ner till vår nivå:

1) Det Nya Guld-Backade Finansiella Systemet är Operativt
Ny CIPS-programvara, motsvarande satelliter för hela jorden och insättningar av fysiska guldtackor är alla för närvarande på plats, testade och surrar i samklang med varandra för tillfället. Detta historiska nätverk av finanstransparens och radikal förändring fungerar framgångsrikt på alla marknader och i alla suveräna nationer – permanent och med lätthet.

2) Utbetalarna Har Mottagit Sina Nya Guld-Backade Konton
Alla källor till utbetalarnas konton är passivt vilande, men likvida, inom sina respektive statskassor och centralbankers kassakistor. Alla pengar är redo att flyttas och väntar bara på att en slutligt kod matas in, som tillåter banköverföringar konto-till-konto mellan utbetalare och valutainlösare. Det kommer in väldigt lite intel nu när det gäller denna process, eftersom alla viktiga detaljer redan har arbetats igenom och de sitter också sysslolösa, redo för klientbaserat verkställande (dvs ingen dramatik existerar, så sluta skapa drama).

3) Obegränsade Medel Finns Tillgängliga för Omedelbar Överföring
Oavsett valutaursprung eller -volym så kan och kommer en utbetalare att kunna genomföra kontoöverföringen oavsett vilken storlek på kontoöverföringen som behövs när du går in på ett utanför-området-inlösenkontor. Det finns tillräckligt med fysiskt guld för att backa upp alla förväntade kontant- och valutainsättningar i detta nya finansiella systems huvudbok. Svårt att tro på? För vissa, säkert. Men det var mycket svårare att åstadkomma. Så pausa din misstro tillräckligt länge för att hinna gå in på ditt inlösen-möte med ett öppet sinne och hjärta, och överlåt bevisningen till bankens förmåga att utföra.

4) Framtida Humanitära Projekt & Jobbskapande Är Av Största Vikt
Den djupare logiken bakom att ge och ta emot så stora mängder kontanter, via erbjudandet av högre suveräna kurser, är helt enkelt att sprida välståndet snabbt ned till gatunivå (jämfört med t.ex. att flytta pengarna genom traditionella statliga och bankers mekanismer). Men att hantera den här typen av rikedom kommer med en mycket större börda än att bara lösa in valuta för att bli rik. Det gamla fiat-finansiella systemet försökte förstöra det moderna samhället, göra det omöjligt för massorna att blomstra. Således finns för närvarande ett aldrig tidigare skådat finansgap i alla nationer och samhällen. Som svar på denna flagranta och episka försummelse har de Kinesiska Äldre kommit överens om att återfukta både de privata och offentliga mekanismerna via ett ”helikopter-nedsläpp” av likvida kontanter. Detta är både deras gåva till oss, och deras begäran, eftersom detta ”helikopter-nedsläpp” är utformat för att inkludera vårt eget filantropiska deltagande, som kräver att var och en av oss försiktigt spenderar, ger, delar och övervakar sådana stora välsignelser med vem som helst och alla som är uppenbart belastade, värdiga eller kan hjälpa andra i nöd.

5) En Övergång Bort Från Pengar och Till Nåd Har Startat
Svårare att tro, är att det inte finns något sådant som pengar, eftersom vi alla verkar leva, döda och dö för de. Men när du verkligen tittar på handeln mellan två varor eller tjänster, är pengar bara ett utbytbart objekt, och alltså bara en möjlighet för att utjämna handeln. Således är papper och sammanhörande pengar, trots ett tilldelat inneboende värde, egentligen inte en konkret vara eller tjänst, eftersom deras värden kommer från det som mänskligheten sätter på de. Ocker- eller skuld-modellen (och ränta också för den delen) fungerar helt enkelt inte och därför genomförs nu ett nytt koncept för hur vi bestämmer rikedom; där nåd och service till människor kommer att värderas högre än förvärv av materiella ting och vinster. För att till fullo förstå detta nya värdekoncept måste man först släppa gamla trossystem som generationer av ens familj kämpade och dog för. En inte så enkel övergång, tills sanningen om pengar och nåd verkar självklar, som alla vid inlösen av ZIM (Zimbabwe-dollarn) kommer att förstå inom bara några timmar efter deras utbytesmöte – eftersom vi lever igenom en andlig övergång som innehåller en kort banktransaktion – inget mer, inget mindre. Så är det.

Gud är med oss.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...