RV Intel – klargörande av Sheldans meddelande av Per Staffan, 15 augusti, 2017

Den Galaktiska Ljusfederationen som förmedlas via Sheldan är för mig en av de mest pålitliga källorna. Språket är ofta svårtolkat och behövs läsas många gånger. Inte heller är informationen särskilt specifik, i synnerhet då det gäller datum. Detta sista från den 15 augusti är ett undantag och det mest specifika jag kan dra mig till minnes.

I den första paragrafen sägs det att RV skall genomföras strax innan solförmörkelsen denna månad. Som de flesta av er redan vet är datumet för den stora solförmörkelsen den 21 augusti. Denna dag sker också en mycket stor höjning av energier.

Vi har då inte många dagar kvar. Jag skulle här vilja tillåta mig att spekulera om datum. Om RV skall initieras innan den 21 augusti skulle den 17 augusti kunna vara ett utmärkt datum. Det är då precis på dagen 30 år sedan den första ”Harmonic Convergence” ägde rum.

Informationen via Sheldan stämmer också väl inom med vad Yosef har sagt. Yosefs meddelanden säger att fönstret för RV är den 8 augusti till den 21 augusti och att det skall vara ”klappat och klart” den 21 augusti.

Efter att RV har startat i tysthet, dvs bara de som följer denna information vet, krävs några veckor och in i september till att det hela blir publikt och GCR införs publikt. Detta skall enligt Yosef och andra ske runt omkring den första oktober. Innan dess skall Trump ha avsatts och den nya Republiken införs tillsammans med NESARA nära Paul Ryan tar över den första oktober.

Det roliga startar dock tidigare för oss valutainnehavare.

Vi får nu hoppas på att denna Intel och dessa slutsater håller.

Vi kan bara hälla tummarna….

Per Staffan

Du gillar kanske också...