Saint Germain: Ta ansvar för ditt liv, 16 maj, 2023

Saint Germain: Ta ansvar för ditt liv.

2023-05-16
Idag är den första dagen för resten av ditt liv! Oavsett vad som varit eller vad som komma skall, så är idag dagen du kan göra förändringar till det bättre, om det är vad du behöver eller önskar. Ingen kan förändra ditt liv förutom du – du har fattat dina beslut, sagt det du ska och agerat. Du lever det liv du har valt och du är ansvarig för din situation, oavsett hur den kom till eller vem mer som var inblandad.
Hur svidande dessa påståenden än kan verka, och trots den ilska de kan orsaka, så kvarstår faktum att alla människor på jorden agerar och reagerar i enlighet med sitt självförtroende och villkoren från barndom, skola, kamrater och samhälleliga influenser. Viljan att bli omtyckt, att passa in, att ha vänner eller att bli accepterad, kan bidra till beslut som antingen har negativa eller positiva konsekvenser. Personlig sorg, känslomässiga trauman, fysiska, psykiska eller känslomässiga övergrepp, brist på omvårdnad, förlust och fattigdom – allt detta och mer kan leda till brist på egenkärlek, självförtroende och självkänsla. Som en självuppfyllande profetia fortsätter de efterföljande beteendena cykeln, och människor befinner sig i situationer som verkar ha blivit påtvingade av andra, men som de i själva verket har attraherat genom sina negativa föreställningar, och brist på kärlek till sig själva.
Att göra positiva förändringar i ditt liv är lika enkelt som att inse att de måste göras. Att stanna kvar i förnekelse kommer bara att vidmakthålla cykeln och möjligheten att göra samma misstag, attrahera fel typ av människor, brist på ekonomiskt överflöd, fortsatt sjukdom eller fortsättning på cykeln av övergrepp. Vad det än är som behöver förändras eller lyftas från ditt psyke kanske inte är uppenbart eller transparent, till exempel kan känslomässiga trauman uppträda som fysiska symtom som till synes inte har någon orsak. Ibland kan du behöva hjälp från en healer, någon medial eller en rådgivare för att hjälpa dig att reda ut orsaken till dina problem. Lita på att det är värt tiden och ansträngningen att göra det, för när du är fri från känslomässiga trauman och tidigare bagage, är du fri att fortsätta med ditt liv utan någon extra börda.
Världen är tyngd av människors negativitet vilket resulterar i stora omvälvningar på en global nivå. Hur enorma problemen i världen än må vara, så ska effekten av varje individ som släpper sina känslomässiga bördor och tar in ljuset från Skaparen, inte underskattas. Ju mer du släpper taget om det förflutna och de negativa föreställningar du har om dig själv, desto mer ljus släpper du in och strålar ut. När du healar dig själv så healar du också världen omkring dig. Så enkelt är det.
JAG ÄR Saint Germain
Välsignelser till er alla.
Kanal: Victoria Cochrane

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *