Saint Germain via James MacConnell, 11 oktober

saintgermain

St Germain

11 oktober 2015

Kanal: James MacConnell

 

Hälsningar, mina bröder och systrar. Jag är ”St. Germain ”.

Jag är glad över att få vara med den här gruppen idag. Jag gör mina rundor. Ni kan se på Internet att jag har talat med många grupper. Det är för att ge er en känsla av hopp. Det är för att ge er en känsla av tillfredsställelse.

Det finns många saker som sker nu där ett fåtal som kommer upp till ytan. Och det finns många saker som sker som ni inte hör om ännu. Ha tillit, för så många saker som har planerats följs av det. Det finns saker som har blivit lättare för er att se. Det finns saker som blir lättare för er att känna.

Vi är entusiastiska över ert nya finansiella system som håller på att sättas på plats som kommer att ge er lättnad av era tankar och oro kring pengar. Vi vet att vi har sagt detta ett tag, men dessa system sätts på plats nu. Detta är något att vara mycket glada över för det är ett sätt för er att se och tro. Och ändå ha sättet att först tro det och sedan se det!

Ni är bland dem som är i ledning på denna gångstigen. Ni ÄR de som skapar det nya på denna gångstigen. Det finns många saker som ni kan se över hela planeten vid denna tidpunkt. Det finns många nya möjligheter för er att engagera er. Det finns möjligheter att engagera sig i projekt kring teknik, i bostadsbyggande och tillhandahållande av mat. Alla dessa möjligheter öppnas för er.

Ni kan notera att det finns många berättelser på Internet om hur djur av olika arter klamrar sig fast vid varandra. Lejonet och lammet kommunicerar och lever verkligen tillsammans.

Dessa är de mjukare tiderna i världen. Dessa är de mer skonsamma tiderna i världen. Dessa är de tider då ni kommer att uppleva en känsla av självtillit i denna värld och som kommer att föra er till Förenat Medvetande.

Vi är glada och stolta över denna grupp. För ni har kommit till oss på många olika sätt och vid olika tidpunkter. Många har haft liv med mig och har upplevt dessa saker som vi samordnade i det förflutna. Och nu är det er att njuta.

Detta var bara ett ögonblick i tiden för att få säga tack. Jag önskar er stort nöje i allt ni är på väg att uppleva. Njut, i lyx!

 

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

www.ancientawakenings.org

Du gillar kanske också...