Saint Germain via James McConnell, 13 mars

StGermainVioletGlobe2

Saint Germain, 13 mars 2016
via James McConnell

Ja. God kväll. Detta är Saint Germaine.

Det är underbart att vara med er också i dessa stunder, dessa tider som förändras varje dag. Det är mitt arbete, skulle man kunna säga, att åstadkomma alla dessa finansiella förändringar som ni har hört om och läst om. Dessa finansiella förändringar är redan här.

Ni har hört detta många gånger och vi fortsätter säga, att det redan har hänt på de högre nivåerna. Ni måste förstå att även om ni inte ser detta ännu, finns det där. Och för dem som ”har ögon att se med och öron att höra med”, finns det även i er 3D-förståelse. Ni kommer att börja få glimtar av detta. Men jag säger er, att när frekvenserna stiger blir det inte viktigt för er att se det med era fysiska ögon. Ni kommer att känna det när det händer.

Ni kommer att känna det djupt inom er. Ni kommer att veta att allt håller på att förändras. När detta börjar hända kommer ni att känna förändringarna och ni kommer att se NESARA. Ni kommer att se och höra tillkännagivandet av NESARA, och då kommer detta dras till GESARA.

Detta kommer att ske, samt valuta-omvärderingen och den globala valuta-omstarten. Alla dessa saker, skuldavskrivning, jubileum som ni inte har sett eller hört talas om innan. Alla dessa saker och er Nya Republik. Jag säger Nya Republik, men det har alltid varit en Republik. Det var alltid tänkt att vara en Republik. Den var där för dem, som sedan tog den för deras egna behov och förvrängde den åt sitt håll, men det är inte heller något som kommer att fortsätta mycket längre.

Alla dessa saker är i förändring. Det finansiella systemet håller på att vända. När det gör det, så kommer alla de välsignelser ni har läst om och hört om, att vara era. Ljusarbetarna, ljusbärarna, ljusfördelarna, alla dessa, alla ni kommer att tas upp till en balanserad position där ni alla kommer att vara lika över hela planeten.

Kan ni föreställa er en sådan värld? Där alla är lika? Det har sagts att alla är lika i Guds ögon, men alla är lika under er, ni är Gud! Ni är den Gudomliga Källan inom er.

Fortsätt, som Sananda har sagt, att bevara ert tålamod. Allting kommer att hända så som de behöver. Vet att allt sker som det ska.

Jag älskar er alla. Jag är Saint Germaine.

Channeled by James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org
Article may be reproduced in its entirety if authorship and authors website is clearly stated

 

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...