Kollektivet via Caroline Oceana Ryan 24 mars 2016

Teamet

Kollektivet via Caroline Oceana Ryan

24 mars 2016

Ett Meddelande till Ljusarbetare

Kollektivet:

Hälsningar, vänner! Vi är glada att få chansen att tala med er idag. Ni har den senaste veckan sett mer tumult i form av våld i den vackra staden Bryssel. Några av er har reagerat på detta med en trött känsla av att denna typ av oroligheter aldrig upphör, men många fler har tagit en högre vibrationell väg och sänt Kärlek, Ljus och lugn fridfull medkänsla till de som lidit skada, chock eller förlust.

Och vi skulle säga att detta i sig självt är ett vackert och kraftfullt tecken på hur mycket Jorden och Hennes folk förändras.

Den typen av god vilja, vänlighet och stöd som nu flödar in i landet Belgien är ett tecken på att, långt ifrån att känna sig besegrade, står majoriteten av den mänskliga rasen upp för förståelsen att allt är Ett. Ett samhälle, Ett folk och i allt högre grad, Ett medvetande. Ni är inte bara individer, indelade i separata samhällen, lätta att styra och manipulera genom rädsla och smärtsamma bilder.

Ni blir alltmer de egenmäktiga, sammanbundna, kärleksfulla Ljusvarelserna ni kom till Jorden för att bli.

Och den synen, även mitt upp i de förluster som drabbar länder, är verkligen ett lysande och uppmuntrande tecken. Vi går längre än så: Ni har beslutat, som en ras, de senaste veckorna, att sluta bli manipulerade av de nu styrande till den grad att även om ordet ”terrorism” en gång hade stor makt över er ser ni den nu hellre som en upphörande, färdig, icke-fortsättande typ av händelse än som en del av normalt liv. Och orsaken till det är att den kritiska massan nu syns vid horisonten.

Vågskålarna är nu redo att tippa över till förmån för mänsklighetens insikt att Kärlek är allt som finns – den kraftfullaste och den enda relevanta energin.

Inget ni lider här kan någonsin betyda att Kärlek har upphört, eller försvunnit, eller ens tagit en paus i några dagar. Det finns inget av det i ert växande Ljusmedvetande som bara ser skönheten i glädjefulla möjligheter i varje person och situation, och accepterar alla människor som perfekta och alla situationer som tillfälliga – delar av det Universella flödet mot större Ljus. Acceptera dem utan kamp eller ruelse eller ånger, utan att känna att ”det borde inte vara så här” och att inte se ”några framsteg”. Ni ser faktiskt kraftfulla framsteg i livet på Jorden.

Och denna vecka, när President Obama besökte Kuba och bekräftade öppen vänskap och samarbete mellan dessa två länder slog han fast någonting för hela världen – att i motsats till alla uttalanden från den ”gamla” världen – att allting har förändrats.

De gamla murarna rasar. Det är vad de som skapade tragedin i Belgien inte ville att ni skulle se, men nu är det så, och ni ser det. Varje dag strömmar energierna allt kraftfullare över er planet – energierna av samarbete, sammanbindning och öppenhet mellan kulturer. Och den växande insikten att ingen längre behöver spela de falskt skapade rollerna av herre och slav.

Och så är ni redo att lyfta blicken bortom tragedin, över splittringen hos de som gör anspråk på att vara ledare, men som skriker ut förolämpningar och sliter sitt hår och påstår att de kommit för att rädda er när ni, faktiskt, håller på att rädda er själva.

Är ni redo att släppa tron på era egna ”svagheter”(ni har inga) och älska varje liten bit av ert eget växande medvetande, ert fysiska, eteriska och mentala/känslomässiga själv – att släppa allt som inte längre tjänar ert högsta bästa eller det bästa för planeten? Svaret är Ja, och det vet ni, och alla vi som ser på er med Kärlek och uppmuntran av alla slag vet också det. Dröj inte kvar i argumentation eller åsikter, i situationer av oro eller sorgsenhet, eller i någon av de myriader fällor av desperation och rädsla som läggs ut av era gamla medier.

NI vet bättre! Ni bygger en annorlunda värld, en plats långt bortom vad de är tränade till, eller modiga nog, att rapportera.

Ni är de verkliga journalisterna som varje dag berättar historien med era glädjefulla ansikten och kärleksfulla, sanningsfyllda röster. Och alla som läser Ljuset där vet att de inte kan ta fel – de har sett Livet återuppväckt, när de minst anat det, och de vet att det inte kan tas från dem.

Namaste, ni modiga!

Ni kom för att föra in en Ny Era på Jorden.

Och tro oss när vi säger: Ni gör precis det.

Copyright 2016, Caroline Oceana Ryan

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including the link to this original post. Thank you.

http://carolineoceanaryan.com/2016/03/24/message-to-lightworkers-mar-24-2016/

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

 

Du gillar kanske också...