Saint Germain via James McConnell, 1:a januari

Saint Germain via James McConnell, 1:a januari

 

”Saint Germain”

Jag är här, helt kort, för att vara med er vid denna tid på det Nya Året. Nu närmar det sig snabbt. Ser man tillbaka, så är det så mycket som har hänt, inte bara under det senaste året, utan också under de föregående åren. Så mycket har hänt.

Och vi förstår verkligen, att det inte sker så fort som ni skulle vilja. Om ni skulle se det som vi gör, så har hastigheten på ljuset ökat medvetenheten. Vi har sedan långt tillbaka planerat att påbörja denna process, för att sätta igång med att väcka upp medvetandet, över hela planeten. Vi började titta på möjligheten för det, att få det att hända, för att sammanföra en hel planet i uppstigningsprocessen. Inte planeten enbart, utan också alla människor på planeten.

När denna idé först uppstod, hånade många den och sa att det inte skulle vara möjligt. Att jordinnevånarna, människorna på denna planet, aldrig skulle kunna klara det. Det skulle aldrig inträffa. Inte så här snabbt. Men de av oss som varit mentorer till er, som har varit med er hela vägen från början, visste att det kollektiva medvetandet här på planeten, skulle kunna få det att hända. Kunde åstadkomma det.

Jag står här i rummet med er nu, var ni än befinner er. Här med er nu, och jag säger att det händer. Det är i processen för att slutföras. Av att komma fram till en fullständig fullbordan. Kommer det att ske nästa år? Kanske. Kan vi säga med bestämdhet att det kommer att ske då? Nej, inte inte just nu. Bli inte bestörta av detta. Vi säger inte längre några datum, tidpunkter för att förvänta att dessa mirakulösa saker ska hända. Eftersom det kan bara hända, om ni tillåter det att hända. Ni är medvetandet som driver hela det här maskineriet framåt. Det är ni som gör det. Inte vi. Vi är här för att hjälpa till. Vi är här för att vägleda er, och att stå till tjänst på alla de sätt vi kan. Vi har gjort det, men vi kan bara göra så mycket som ni med ert medvetande tillåter. Som ett kollektivt medvetande, går ni framåt mycket snabbt.

Många förändringar har skett under det senaste året, 2016. Många saker har hänt. Mycket har hänt i ert eget liv, och hos dem runt omkring er. Se tillbaka, och upptäck de förändringar ni själva har gått igenom. Det kan vara en flytt till ett annat område. Det kan vara en ny relation. Kanske ni brutit upp från en relation och funnit en ny. Många olika saker har hänt. Tänk på valet här i detta land, och de skillnader som uppstod från det. Många hade förberett sig för att en viss person skulle fortsätta regera. Men ni, det kollektiva medvetandet, reste sig och sa: ”Inte längre! Den Främsta Skaparen reste sig och sa, ”Nu är det nog.” Vi vill inte att ha det så här längre.

Det är dags, mina bröder och systrar, för den Nya Republiken. Jag säger, den Nya Republiken, trots att den började för länge sedan. Redan 1776, när era förfäder samlades och undertecknade självständighetsförklaringen. Jag var en del av det då. Jag uppmuntrade många av dem att underteckna pappren. Många av dem som gjorde det, visste att de kanske skrev under sin dödsdom. Men de stegade fram och undertecknade den ändå. De beredde vägen för alla er. De beredde vägen för detta land, USA, att gå vidare, och att hitta sin frihet inom republiken.

Som ni vet, steg några andra fram och styrde Republiken i en annan riktning. De styrde den på ett sätt som skulle passa dem. De tog kontrollen, och skapade ett aktiebolag av USA. De gjorde det.

Nu, återigen, som ett Kollektivt Medvetande, reser ni, folket, er upp och säger, ”Inte mer!” Vi har fått nog av den gamla regimen. Vi har fått nog av det gamla paradigmet. Det tredimensionella paradigmet ska försvinna. Den Fjärde och Femte Dimensionen är på väg.

Många av er har redan flyttat in i den fjärde dimensionen. Många av er balanserar på kanten av den Tredje, Fjärde och även den Femte dimensionen, ibland. När ni tittar på himlen och ser något som inte borde finnas där, men finns där, får ni lite glimtar bakom slöjan. Då balanserar ni på kanten till den Femte Dimensionen. När det händer, förstå att ni är i den Femte Dimensionen.

Även om ni råkar falla bakåt. Även om ni kommer på er med att vältra er i den tredje dimensionen, som ni har tröttnat på. Vi säger nu att ni inte ska bli trötta på det. Omfamna det för vad det är, omfamna det med den kärlek som finns här, inom er alla. Med all den kärleken kan ni ta er ur illusionen, och hitta de högre vibrationerna, som så många av oss talar om.

Ja, det är sant. När vi gick igenom vår Uppstigningsprocess var det annorlunda än hur ni går igenom den. Men ni går igenom den. Var och en av er som lyssnar till mina ord nu, eller läser dem senare och ger respons till dem. Förstå att ni befinner er i Uppstigningsprocessen. Ni kommer inte bli kvarlämnade, om ni inte själva väljer att hamna på efterkälken.

Fast, det kan bli så att nära och kära, inte väljer att gå framåt. Det är inte era bekymmer. Ni är de ni är och ni, tillsammans med alla andra Kollektiva individer, går nu samman och gör så att detta kan ske. Så lita på er själva, tro på er själva, och förstå att ni är på kanten, på gränsen till så många förändringar, och en av dem är tillkännagivandet av den Nya Republiken.

Jag är St. Germain. Jag lämnar er nu med all min frid och kärlek. Jag lämnar er med detta Stora Nya År som kommer, för det kommer att bli ett Stort Nytt År.

Frid och Kärlek till er.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

 

http://ancientawakenings.org

Du gillar kanske också...