Saint Germain via Christine Meleriessee Hayden, 19 juni, 2016

StGermainVioletGlobe2

Saint Germain

via Christine Meleriessee Hayden

19 juni, 2016

Hälsningar!

Tack Lord Metatron, för den fantastiska introduktionen till energierna och händelsen som vi alla står inför. Jag är förväntansfull att kunna vara den Varelse som har blivit utvald att tala om det fysiska manifesterandet av de Elektro-Magnetiska energierna.

Jag Är Lord Saint Germain, jag står här med min kollega och nära vän, Lord Adama, Hög Präst i Telos, för att vi ska dela med oss av dessa nyheter.

Under Solståndet, när de Elektro-Magnetiska energierna flödar in mot planeten, kommer en fysisk händelse att äga rum i och runtom Mount Shasta. De av er som är medvetna om vår Gyllene Stad ovanför Mount Shasta på den Eteriska Jorden, förstår vad vi berättar för er.

Denna stad har varit en mötesplats för oss alla inom Medvetandetillståndet hos de Uppstigna Mästarna i eoners tid. Vi kallar denna Gyllene Eteriska Stad Havalanechee. Den representerar Guds 22. Stråle i Platinum-flamman och den tar fram essensen hos Källan av Allt Som Är. Den är stadiet av det Femte -Dimensionella medvetandet av Fullbordan, Gud och Gudinnan kommer samman som Ett.

Vid tiden för Solståndets inträdande, då Solen och Månen förenas, och får tillgång till de Elektro-Magnetiska energierna, kommer denna stad att igångsätta sin essens i Platinum-strålen och börjar snurra genom atmosfären till den fjärde-dimensionella Jorden, som är belägen i Mount Shasta. Den kommer att tända upp elektro-magnetiska strålar som kommer igenom bergets krona, genom berget och runtom berget och tar fram ett femte-dimensionellt medvetande som representerar en Gudomlig Fullbordan.

Eftersom Staden Telos befinner sig under berget, kommer den att vara grunden för dessa energier för att de ska upprätthållas inom och runtom berget i 144 miles genom skogar, landskap och människor. Detta kommer att tända upp ett högre medvetande än vad som någonsin tidigare har upplevts bortom Lemurien och Atlantis.

Till en början kommer vågorna att komma in mycket subtilt, så att ingen ska bli chockerad av deras frekvens; men de behöver jordas. Detta kommer att hjälpa till att avlägsna bråte och att rensa energierna runtom i området, så att de människor som bor där och de som besöker berget ska få stor hjälp att förändras.

Det kommer att ske varsamt och det kan ta flera år för detta att ske, men det är i sanning en början.

Eftersom Mount Shasta är Jordens Rotchakra, innebär det att detta chakra blir renat av dessa ljus-inflöden. Det är början på förändringarna på Jorden och eftersom Mount Shasta anses vara Huvudstad för Uppstigningen på Jorden, kommer dessa att bli de första renande energierna. Låt oss acceptera det, vi alla känner till att denna jord behöver renas och nu är tiden inne för den att bli integrerad och grundad inom jorden. Några av er kanske känner till att några motsägelsefulla energier existerar inom området, så denna jordande process som sker via de elektro-magnetiska energierna, kommer i hög grad att vara behjälpliga.

Samtidigt kommer bergets krona att upprätthålla denna ljusfrekvens alltigenom den Gyllene Staden Havalaneche, när den närmar sig den fysiska jorden. Detta kommer att ta tid, men det är början på en ljusöverföring som man kan lägga märke till. Bergets topp tänder upp små fragment av ljus till andra berg runtom i världen, såsom bergen i Himalaya, Machu Picchu och Mount Fuji, så att där kan ske en överföring av ljus, som kan tändas upp på andra olika ställen runtom på jordklotet.

Det är första gången som en händelse av detta slag kan tas emot på Jorden. Lord Ashtar och den Intergalaktiska Federationen av Ljus kommer att överföra energierna runt Mount Shasta och andra bergskedjor så som vi har beskrivit.

De första energierna kommer att ta fart vid Solståndets början. Som jag sade, kommer detta att vara mycket subtilt, men de kommer att hjälpa människor att bli healade, genom att man kommer till berget, speciellt med avsikten att vara en del av Föreningen av det Maskulina och det Feminina Gudomliga. Förändringar kommer att inträffa här, och jag, tillsammans med alla Strålarnas Chohans, befinner oss här för att hjälpa till i integrationen och mottagandet av ytterligare ljus-inflöde inom varje människa.

Om någon individ känner sig obekväm med det som sker dem, kommer de att märka att de vill lämna området, eftersom energierna här inte var för dem. Detta kommer att hjälpa till att transformera landmassorna för att skapa Mount Shasta till att bli ett Uppstigningscentrum för de som ska initieras och som känner en magnetisk dragning till att vara här.

Det är en tid av stor förändring och vi kan nu helt och hållet acceptera den fysiska verkligheten i de högre dimensionella energierna, som förenar sig i en harmonisering. Vi känner oss mycket förväntansfulla för att få detta att ske vid denna tid. Vi hoppas att ni inom kort kan sluta er upp till oss i världens magiska huvudstad.

Jag känner mig hedrad att få vandra med er och vara en del av denna magnifika acceleration. Som ni vet, har jag önskat få se dessa förändringar komma till fullbordan i cirka 100 års tid. Vår tid kommer och detta är vår början till Gaias healing och till healing för var och en av er.

Tack för att ni är med oss, livslevande på planeten. Vi kommer att arbeta med var och en av er för att hjälpa er på er personliga färd. Vänligen kalla på oss, så att vi tillsammans ska kunna skapa den Nya Jorden.

Med djup vördnad och respekt.

Jag Är Lord Saint Germain.
© 2016 The Walking Terra Christa Academy of New Earth Mastery.

WalkingTerraChrista.com by Rev. Christine Meleriessee Hayden and Rev. J. Michael Hayden (Ara). Use for commercial websites, blogs and any printed or written reproduction requires written permission. Rights are granted to repost this information electronically on your non-commercial website or blog as long as you include this copyright statement and the referral links below to stay informed and share our messages

 

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain

 

Du gillar kanske också...