Saint Germain via James McConnell 24 september 2017

Saint Germain via James McConnell

24 september 2017

JAG ÄR Saint Germain.

Det är alltid underbart att kunna dela med er i dessa stunder i dessa tider i dessa förändringens tider. Och dessa tider är förändring. Även om ni kanske inte helt inser det, ni kanske inte känner det helt, så är detta en ny början som ni faller inom, nu när vi talar.

Så mycket händer runt er. Så mycket händer inom er. Och det krävs bara en fortsatt medveten ansträngning från er sida för att föra fram detta som ett kollektiv tillsammans. Som ni har hört många gånger och som har blivit ett mantra för er, ”var förändringen ni vill se i världen”. Var den förändringen. Ni är den förändringen.

För när ni är den förändringen, när ni blir de ni är, så börjar också de runt er komma ihåg vilka de är, de börjar vakna upp till sitt medvetande, till sitt vetande, precis som ni har.

Men förstå att ni inte har vaknat upp helt. Det verkar som om ni har en lång väg att gå men det är bara ett antagande från ert sätt att förstå. Ni har bara så långt som ni behöver gå. Det är detta ni måste förstå. Ni är precis där ni behöver vara just nu. Ni behöver inte vara bekymrade över att ni faller tillbaka i de gamla programmen i den tredje dimensionen, att ni inte är tillräckligt, att ni inte gör tillräckligt. Men jag säger er nu, tillsammans med alla de som arbetar med er och arbetar nära denna grupp, vi säger er nu att ni är tillräckligt. Och ni gör allt som ni behöver göra i denna stund.

Ja, det är sant att det är viktigt att agera när ni kan. Om ni känner en känsla, som kommer över er, av att ni vet, att något som skulle hjälpa er att göra nu och ni känner er i resonans med det, gör då det. Om ni känner det som om det är dags för er att gå upp ur soffan och göra det ni blir guidade att göra, gör då det.

Men om ni inte känner så, om det inte är i resonans med er, oroa er inte över det och känn verkligen ingen skuld över det. För dessa stunder är de stunder som ni kommer att se tillbaka på, och i tiderna framför er, kommer ni se tillbaka på dessa tider, och inse hur långt ni verkligen kom, både som individer och som ett kollektiv. Ni kommer också att inse att ni alltid har varit precis här.

Det finns oro över det som sker utanför er själva, de saker som sker i världen. Men jag säger er nu att det är inget ni ska bekymra er över. Allt ni behöver veta och vara delaktiga i är att allt sker som det måste, allt orkestreras exakt som det måste vara. Och ja, ni är en stor del av den orkestreringen men det finns krafter bortom er, bortom det kollektiva ni, som också spelar in här. Och de krafterna som vi som Uppstigna Mästare arbetar med, de krafterna som kommer från de ni skulle kalla Galaktikerna, de krafterna från Himlarna, och de som är från den Inre Jorden, och alla de som arbetar tillsammans med dem i de områdena. Allt kommer samman som behöver göra det.

Er republik: den gamla Republiken som blir den nya förståelsen som kommer vara här, är nästan här nu. Allt som ni vet, som var den gamla kulturen, samhället som ni växte upp i, det hela kommer förändras och skifta. Allt är en del av förändringen i medvetandet som sker nu.

Och ni behöver bara tänka på att vara i nuet.

Oroa der inte för vad som kommer i framtiden och verkligen, släpp allt som skett tidigare, för inget av det kommer att hjälpa er nu. Att vara vara i nuet är det som kommer att hjälpa er i denna process genom detta som En Som Tjänar har sagt många gånger, dessa vacklande tider som kan vara framför oss. Och ja, det kommer kanske bli lite ojämnheter i vägen framåt, som många av er redan märkt, men det är av en anledning. Allt detta är ämnat att bryta ner eller förändra från de gamla sätten, de gamla systemen som inte längre fungerar, till ett nytt system som kommer att fungera för er.

JAG ÄR Saint Germain. All min kärlek och frid är med er. Och låt det Violetta Ljuset arbeta genom er alltid, när det fortsätter att ta er till denna nästa vackra Gyllene Ålder på Gaia.

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...