Moder Maria via Ann Dahlberg, 12 oktober, 2017

Moder Maria

Torsdag 12 oktober 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag har ett meddelande till Er idag. Det är mycket som händer på vår Jord även om det inte syns med blotta ögat. Förberedelser för att bygga upp den nya Jorden har redan startat. I en del länder är utvecklingen redan på gång. Det är mycket som ska kopplas ihop och sättas samman och det är ett stort men kärt arbete kära barn på Jorden. Fyll inte era hjärtan med tvivel utan fyll dem med sång och glädje. Se bortom era egon och förstå att en ny och vacker värld står för dörren. Eran dörr mina kära, eran dörr ni behöver bara öppna den och plocka upp den vackra rosa ros som ligger där. Lägg den till ert hjärta och ni kan finna sanningen där. Eran sanning mina sköna underbara barn, eran sanning finns där och ingen och ingenting kan ta ifrån er det. Det är endast ni själva som kan finna det, det är skrivet för Er. Så sök i ert hjärta kära barn på Jorden. Alla era svar finns där. Jag vet att vi sagt detta många gånger förut men det är värt att upprepas tills ni alla har funnit det. Det är så lätt att bli distraherad av all information som väller över er men ingen information är så viktig som den som finns i erat eget hjärta. Du har all guidning där, lär känna din egen röst och du behöver aldrig tveka mer åt vilket håll du ska gå. Lita på den tysta sanna rösten i ditt inre och släpp det som inte känns bra. Det kanske inte är den lättaste vägen för er att gå men det är den bästa vägen och förenlig med ditt kontrakt som kommer att leda dig hela vägen hem. Det är hemåt som ni nu har bestämt er för att gå. Det är ljuset som lockar era själar nu och de försöker med alla medel att få er att gå åt det hållet. Det är ljuset som börjar glimma i era själar och de försöker till det yttersta att få er att gå mot ljuset. De sträcker sig efter mer ljus och vill fylla hela ert hjärta med ljus och kärlek.

Det är en dans som pågår på Jorden nu, en dans till ljuset. Ljuset strålar ner på Jorden och era själar vill dansa i det strålande ljuset. Låt de göra det nu kära barn på Jorden. Låt era själar dansa i ljuset och känn kärleken och glädjen där. Det är då ni förstår vart ni är på väg och vilken väg ni ska gå. Följ hjärtat kära barn på Jorden följ erat hjärta och ni märker att ni snart kan gå med lätta och fjädrande steg. Allt kommer att uppenbaras för er och er syn blir klar och skarp. Jag ville idag poängtera att söka era svar inombords, det är där ni finner svaren till er själva. Någon annan kan inte ha svaren för Er. Det fungerar inte på det sättet eftersom ni har gjort så många och unika resor. Ingen resa är någonsin lik den andres, ni har bara era egna unika resor och då har ni bara era egna unika svar. Svar som passar den resa som ni just idag håller på med. En mycket unik och speciell resa som bär er och er Jord hem igen. Tänk på det kära barn du har en egen unik resa att göra. Lyssna inåt och följ de råd som kommer upp där så ska du se att du går med lätta fötter på Jorden igen.

Jag vet att många av er tycker det är en ständig upprepning men jag ser att många har svårt för att fokusera på sitt hjärta och vara säker på att det de hör är de rätta svaren. Det kan behövas en del träning för att skilja på er själs röst och ert sinnes röst. Ert sinnes röst har en tendens att röra till det lite och ibland kan de vara svåra att skilja åt. Är det ett ljust och vackert budskap så är det alltid hjärtat. Det kan också be dig att vara modig och ta ett steg i en riktning som du inte tänkt dig men känns det bra i ögonblicket så är det säkert rätt. Sinnet kommer säkert att komma med invändningar men håll kvar känslan och var öppen för nya möjligheter. Var inte rädd för att pröva något nytt. Lyssna och känn om det här är bra för dig. Gör det i ett lugnt och stilla ögonblick. De klara svar som dyker upp kan överraska dig men samtidigt ge dig den skjuts du behöver för att gå vidare nu.

Detta är vad jag vill att ni ska ta till er och fundera över nu kära barn på Jorden. Jag älskar Er så mycket och jag ser hur ni strävar efter att få det så bra som möjligt. Nu är det dags för ljuset mina kära och det är det som ni alla har strävat efter. Det är nu som tonen av glädje och kärlek ska skalla över Jorden. Den tonen har redan startat mina kära så lyssna noga efter den, den hörs djupt inne i ditt hjärta. Det är en underbar tid med många hjärtan som slår i samma ton och jag längtar så efter att ni alla ska vakna upp och se den ljusa värld som åter håller på att byggas upp.

Stor kärlek

Moder Maria

Du gillar kanske också...