Saint Germain via James McConnell, 4 februari, 2018

Saint Germain

via James McConnell

4 februari, 2018

”Det perfekta NUET”

Javisst, jag är Saint Germain.

Det är alltid en speciell tid att få vara tillsammans med er på dessa sätt. Och så som ni känner till de sätt på vilka vi nu kommer till er, så kommer de inte mycket längre till att förbli sådana. För tiderna närmar sig då vi kommer att vara mer fysiskt tillsammans med er. Till och med så långt att ni ska sitta till bords mittemot oss. Men vi vill varna er innan detta sker. Vi vill inte att någon av er ödmjukt ska falla i bön framför oss, inför någon av oss. Inför någon av oss. Detta gäller för Ärkeängeln Mikael och Sanat Kumara och Sananda och Ashtar. Ingen av oss vill det. För om något, så borde vi buga oss inför er. För ni är de som för hela den här processen framåt. Ni är de som skapar denna Uppstigning. Inte bara för er själva, utan för hela planeten. Det är vad ni måste börja förstå.

Javisst, det kommer att finnas många saker som börjar skifta och de är nu alla redo i denna process. Vissa av er kan inte se dem, men om ni tillräckligt noggrant ser efter, om ni ser med de ögon som är öppna, så får ni se många fler saker som nu blir uppfyllda. Det blir inte bara en potential, utan en sannolikhet nu vid denna tidpunkt. Och i och med att dessa saker fortsätter att utvecklas och äger rum, så kommer ni att få se att det finansiella system som ni befinner er i råkar i ett fullständigt tillstånd av balans.

Ni får se alla de saker som ni har hört talas om, såsom arresteringar, disclosure. Sådant som att komma fram med alla sanningar som har blivit avslöjade. Dessa kommer också. Nesara, Gesara, allt detta är inte bara en potential just nu, det är en sannolikhet som kommer att ske, att det blir inom detta år som ni nu befinner er i.

Det enda som nu kan skjuta upp detta är ni. Ni som är de Kollektiva ni. Ni som är de som för detta framåt. Ni är de enda som kan stoppa det. Och såsom var och en av er vet, så kommer det inte att ske. För ni har jobbat så hårt, var och en av er har arbetat så hårt. Livstid efter livstid efter livstid, för att ta er och den här planetens Kollektiva Medvetande fram till denna punkt just nu.

Jag talar i termerna av NUET. Såsom Sananda sade: Finn er själva i nuet, i det perfekta nuet, för detta är det perfekta nuet. Det finns ingenting som ska finnas i det förflutna, inget att blicka bakåt över axeln på. Och det finns mycket att se fram emot. Men för att se framåt till allt som komma skall, så behöver ni först befinna er inom det perfekta nuet. Och då manifesterar sig den perfekta framtiden.

Titta nu överallt runtomkring er, blicka inombords, efter de fortsatta förändringar som ska utveckla sig, utanför er själva, men ännu viktigare, inom er själva. För dessa saker som ni har bett om, när ställer ni frågan ’varför händer det inte mig?’ Det har inte hänt er, för ni tror fortfarande inte att det kan göra det. Men så snart som ni tror att det kan det, tro i sanning på att vad som helst och allt är möjligt.

Jag är Saint Germain. Jag lämnar er nu med all min kärlek och frid och den Violetta Flamman som ska fortsätta smälta samman med er och rensa ut allt som fortfarande finns kvar av det negativa inom er.

 

Kanal: James McConnell

 

Saint Germain via James McConnell, February 4th, 2018 – Sananda

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...