Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 februari 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 februari 2018

Per Staffan 7 februari 2018

Dina Nya Förmågor ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

När du överraskar dig själv med ett ögonblick där du går bortom var du har varit tidigare, låter du dig få en glimt av vad som är möjligt och vad som är möjligt att uppleva hela tiden. Du får dessa glimtar från tid till annan, och sedan vill du få tillbaka dem. Du vill kunna styra när de kommer, hur ofta och vad du kan använda dem till.

Det är mycket bättre för er att bara uppskatta överraskningens ögonblick och sola er i erfarenheten av vad ni kan. Det finns inget behov av att ni skall vara längre än vad ni är för att ni ska kunna njuta av era liv. Det finns ingenstans som du ska vara som du inte är och ingen förmåga du ska ha som du blockerar dig själv från att ha.

Men dina resor kommer aldrig sluta, och så kommer du fortsätta att expandera och uppleva mer. När du har tillgång till en förmåga varje dag, så finner du att du fortfarande kan uppleva en slipning av den färdigheten, en perfektion av den. Och så kommer ingen resa att någonsin vara komplett, och ju tidigare du accepterar var du är just nu och accepterar dig själv och alla förmågor som du har och inte har, desto tidigare kan du njuta av dina liv.

När du tillämpar detta tillvägagångssättet så kommer du att ha kul med din andliga utveckling, och du kommer ha kul med skapandet av din verklighet, det är då du kan göra allt som du lever just nu perfekt och perfekt roligt som det är. Det är hemligheten med att leva lyckligt för evigt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...