Saint Germain via Linda Dillon, 1 juli

StGermainVioletGlobe2

Saint Germain, 1 juli 2016
via Linda Dillon

Var hälsade, jag är Saint Germaine, Väktare av JAG ÄR, Väktare av den Violetta Flamman och ja, kära Joe, Väktare av tequilan även om jag inte minns att jag någonsin tagit denna substans under den tid jag vandrade på planeten. Men många gånger, mina kära vänner, har vi suttit och har vi delat en bägare vin, mjöd, te, bröd, soppa, det spelade ingen roll, för glädjen kom helt enkelt av att sitta tillsammans, promenera tillsammans, skratta tillsammans, dela vår gemensamma förståelse och våra gemensamma mål som i själva verket aldrig har förändrats.

Och ja, jag är hedrad över att få komma till er under denna tid för självständigheten av hela denna kontinent av Nordamerika eftersom det har varit mitt yrkande, Frihetsyrkandet, som jag har kallat på många att komma och gå med mig i. Ja, det är en tid av stor förändring och vi är förbryllade över dem som säger, ”Ingenting händer. Ingenting förändras.” Vi föreslår att ni öppnar ögonen och tittar er omkring, eftersom det aldrig har funnits fler signaler, mer klarhet, större tecken med avseende på vad som händer på denna älskade planet, denna älskade Jord.

Människor vaknar upp … det är hur vi kan beskriva det, i de enklaste av termer. Och för hundratals år sedan har folket i detta Förenta Staterna vaknat upp och de har sagt, ”Vi vill driva vår eget skepp.” Men, jag påstår inte att tyranniet upphörde eller att själviskhet och kontroll och maktmissbruk kom till ett slut, för det gjorde det inte. Det var min dröm och er, att det skulle komma till ett slut.

Och jag och ni, mina kära, oavsett vilket land, nation eller kontinent ni bor på, har ni aldrig avstått den drömmen … att tyranni skulle upphävas, att girighet och lust efter och missbruk av makt skulle undanröjas, och att alla skulle gå i solljuset och månskenet i frihet.

Frihet är en födslorätt. Frihet är inte något som behöver förtjänas, absolut inte slåss om och politiskt lobbas för, och ändå är det precis vad som händer på denna planet … så, tyvärr, har frihet blivit något som många inte bara strävar, men slåss för och jag menar inte nödvändigtvis genom att föra krig eftersom det är den tydligaste meningslösheten.

Hur vinner ni frihet genom att fängsla och mörda andra och sedan i ett annat sammanhang säga, ”Åh, det är okej”? Det har aldrig varit okej och det kommer aldrig att bli ok, inte för någon individ, grupp, nation eller kollektiv.

Så när jag säger till er att frihet är något som tyvärr många slåss för, menar jag med sanningen av er integritet, ert tålamod och otålighet, er uthållighet, eftersom ni står upp – ja, en efter en, och miljoner efter miljoner – och ni säger, ”Jag väljer att vara fri. Jag är frihet, jämlikhet och rättvisa och jag står för många när jag förkunnar detta.”

Och det är i detta förkunnande, mina älskade vänner och allierade, som ni tar fram det nya riket av hedrandet och respekten för varje människas rätt. Nej, inte för att hindra en annan, inte för att missbruka en annan, men ja, till att stå i deras ljus, med deras åsikter även när de är annorlunda än era, och att fortsätta med hedrandet och rörelsefrihet, ledigheten.

Ni har lärt er många lärdomar från krig, både på och utanför planeten, och en av de saker som ni har lärt er … och det finns många … är att det verkligen inte leder till seger. Det blir en stor fest vid upphörandet av krig, och rättmätigt så, men priset i form av förlust av människoliv, tragedin för familjer på alla sidor, förstörelsen av byar, städer, av landsbygden, destruktionen av djur och boskap, grödor, vatten … inget av detta är acceptabelt. Så, segern är ofta mycket ihålig.

Men denna dag talar jag med er om en annan form av seger. Jag talar om kärlekens seger. Jag talar om segern för individuell och kollektiv frihet. Och det börjar, mina kära, med oss ​​som sitter ner över en bägare med vin och en limpa bröd och förklarar vår beslutsamhet i att ingen skall styra över oss och vi ska leda och följa och förenas hjärta till hjärta tillsammans som en cirkel, en planet, alla Gaianer, i fred, i hövlighet, i vänlighet och omtanke, i skratt och lek, i arbete och flit och i frihet.

Gå med min kärlek och gå, glöm inte er Violetta Flamman-ficklampa. Farväl.

© 2016 Council of Love, Inc.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...