Saint Germain via Linda Dillon, Augusti 2020

Saint Germain via Linda Dillon

Augusti 2020

Se på den stora mångfalden av allt som ligger framför dig, och sedan, älskade, välj det som får ditt hjärta att sjunga … inte som ett stilla hummande; ja, det är trevligt, det är njutbart … men gå in för det som får ditt hjärta att dundra som en hel orkester!

Denna underbara pärla delas kärleksfullt av Alex från hans personliga läsning med Linda Dillon.

St. Germaine – Den Ljuvliga Resan av Blivande och Aldrig-upphörande Expansion

Hälsningar, jag är St. Germaine. Välkommen! Välkommen, söta broder, ametist och ametist, mer ametist, åh, lite magenta och grayelsha, lite smaragd … ja, du är en regnbåge av ljuvlighet! Och jag kliver fram, inte framför dig, utan med din älskade cirkel denna dag.

Och jag kliver fram för att bjuda in dig till vår resa av uppfyllnad, av blivande, av skratt, av glädje, av sötma, av expansion. Jag kliver fram för att erbjuda dig mitt sällskap då vi alla samlas i denna knuff framåt, på denna nivå av blivande som bokstavligen aldrig skådats på denna planet.

Det är inte en fråga, kära du, om att återvända till startpunkten för Skaparrasen. Det är en fråga om att rusa förbi; nej, inte så snabbt att du inte kan känna parfymdoften i luften och röra vid gräset med dina vingar, eller känna solen i ditt ansikte. För vad är hastighet, vad är tid, vad är rörelse annat än dessa illusioner, dessa sätt att förklara expansion och tillväxt som den mänskliga rasen har hittat på?

Åh, de är bra förklaringar, men samtidigt är de begränsande. De har kanter och det finns inga kanter på det som är möjligt. Det finns inga kanter på det ni är kapabla till – och kompetenta, förresten – att skapa, ge födsel till och föra fram. Och ja, det största du givit födsel till på senare tid är ditt eget söta själv in i den nya verkligheten för den nya Alex – in i den nya verkligheten för en Ny Gaian på den Nya Jorden.

Men nu är det dags att se sig omkring och säga, ”Vad kommer härnäst?” Och att göra det med en jublande känsla. Att göra det med en sådan känsla, ja, förstås av upphetsning, men också av lugn i vetskap om inte bara vart du väljer att rikta dina energier utan också om vart du styr dem.

Det är en sak att drömma, min broder, och som du väl vet är jag en fantastisk drömmare, och vi inträder i den violetta drömmen och in i expansionen av Enhet kontinuerligt, konstant, upprepande, därför att, ärligt talat, var annars skulle du vilja leva! Men detta liv – och varje liv – är bara en resa, en ljuvlig resa av expansion … av oändlig, evig, aldrig-upphörande expansion.

Så egentligen är den riktiga frågan: i denna Oändlighet av Allt, vart vill du, vart väljer du att expandera?

Ja, det är så att mänskligheten, detta kollektiv, befinner sig i en process av inte bara återfödsel, ja, av manifestation, men också av ett oerhört kaos, mycket värre än när jag gick på Jorden! Och till och med då sade jag: ”Det här är löjligt. Jag åker iväg och kommer aldrig tillbaka!” Tja, jag kommer förstås att få äta upp mina ord snart! (Skrattar)

Men poängen är, i detta moras av kaos, och samtidigt, i denna expansion av oändliga möjligheter, var väljer du, min älskade vän, söta broder av ametist, var väljer du att inte bara placera eller styra dina energier, utan vad är det som gör dig upprymd? Vad lyser upp hela din varelse av bara tanken på det som ligger framför dig?

Ja, jag är mycket medveten om denna sedvana som människor håller sig till, som kallas ”underhåll” – och jag säger inte för ett ögonblick att underhåll inte är viktigt, naturligtvis är det; det är andlig och fysisk, mental känslomässig renlighet, för när ni ger er ut på ert livs äventyr vill ni förstås vara rena och putsade och redo.

Men underhåll är inte ett liv. Det är bara en fysisk/känslomässig/mental/andlig övning. Så äventyret, resan, utforskandet – vilket du varit ute på, som intergalaktisk, för alltid! – frågan är: ”Vart härnäst?”

Jag kommer inte hit idag för att styra dig. Jag kommer för att erbjuda inte bara mitt hjärta – och förstås JAG ÄR Närvaron – utan för att erbjuda dig min närvaro då vi åter påbörjar den ljuvliga resan av blivande. Se på den stora mångfalden av allt som ligger framför dig, och sedan, älskade, välj det som får ditt hjärta att sjunga … inte som ett stilla hummande; ja, det är trevligt, det är njutbart … men gå in för det som får ditt hjärta att dundra som en hel orkester!

Du är en varelse av musik, ljud, och ljus. Du är en ”resenär”. Detta är kärnan i den du är. Nu säger jag inte att det ännu är dags att du ger dig iväg, men det är verkligen dags att du gör upp din plan – och implementerar den – för din heliga expansion. Universum, multiversum, Omniversum väntar – och det gör jag också.

Gå med min kärlek. Farväl.

Channeled by Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

Du gillar kanske också...