Meddelande från Saint Germain – N/GESARA, 24 september, 2023

 

MEDDELANDE FRÅN SAINT GERMAIN

Intel Dinar Chronicles, 24 september 2023

(https://dinarchronicles.com/2023/09/23/message-from-saint-germain-rainbow-currency-is-ready-by-reda-9-23-23/)

Kära vänner.

Den mörka kabalen, vår gamla vän, faller sönder för varje dag som går. Och de nya energierna som kommer in på planeten stöder inte längre aktiviteter som inte har en hög vibration. Så allt annat blir över och kollapsar. Det gör att du känner att det råder allmänt kaos runt omkring dig. Men det är också en illusion.

Våra framsteg med att implementera NESARA över hela världen har varit anmärkningsvärda. Och trots de feta rökrutorna, som hålls tysta av jordens huvudregeringar, finns det lite kvar att avsluta processen med den nya världsvalutan, med allt vad det innebär.

Denna nya valuta sätts in på våra fartyg. (1) Den kommer att kallas ”regnbågsdollarn”, men den kommer att heta ”Corona.” Den lagen [valuta?] kommer bara att fungera som en bro mellan den gamla verkligheten och den nya guldåldern på planeten. För om några år kommer pengar inte längre att behövas, och NESARA kommer att ersättas av något mer modernt och kompatibelt med den nya verkligheten.

Även processen som leder er mot fullt medvetande utvecklas mycket snabbt, eftersom vi är vid portarna till planetarisk Uppstigning.

För varje dag blir det mer uppenbart, fördelningen [klyftan?] mellan de som tror och de som inte gör det, i denna ”slutstrid” mellan gott och ont. Jag rekommenderar alla Ljusets tjänare att inte reagera eller försöka slåss med andra. Tillåt var och en att handla enligt sitt eget samvete och evolutionära grad. Alla har trots allt redan bestämt sig, på själsnivå, sin egen väg att följa.

Stanna med mina välsignelser, och, säkert, med min Kärlek.

Jag är den jag är, Saint Germain. Tillhandahålls av Ngari.

Fotnoter

(1) Först har jag hört talas om en världsvaluta, förutom av Team Dark.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *