Änglarna via Ann Albers, 15 augusti, 2020

 

Änglarna via Ann Albers 15 augusti 2020

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Andas djupt. Tänk på en situation – antingen verklig eller föreställd – där ni känner djup frid. Det kan vara ett ställe ni har besökt, ett ställe ni har sett i en film eller en ni föreställt er i era vildaste drömmar. Det kan vara ett minne av att vara i er älskares armar, eller första gången ni håller ert nyfödda barn. Det kan vara ett ögonblick av att gosa med er hund eller kela med er spinnande katt. Det kan vara en stund ni tittade på soluppgången, lyssnade på fåglarna, promenerade i skogen eller satt på havsstranden. Stäng ögonen ett ögonblick och se vad som kommer till er.

Stäng ögonen igen och föreställ er att vara på denna plats av frid. Andas djupt. Koppla av. Känn det. Andas. Koppla av. Känn. Ta er lite tid att sola er i den djupa fridfulla känslan, som om ni verkligen är på denna plats en stund. Se om ni kan memorera denna känsla. Hur känns frid i er kropp? Lägg märke till ert tysta sinne. Öppna ögonen när ni är redo. Se om ni kan få fram denna känsla av frid med öppna ögon.

Praktisera denna enkla övning ofta under de kommande veckorna. Välj ett scenario – verkligt eller föreställt – som konsekvent hjälper er att känna er i frid. Öva att “gå dit” i er inre värld. Andas. Koppla av. Känna. Se om ni kan memorera känslan. När ni enkelt kan känna friden i er själva, föreställ er den spiral utåt som ett lugnande ljus som fyller ert hem, er stad och i slutändan er värld.

Ju mer ni utövar denna enkla övning, desto mer kan ni ställa in er till denna vibration – var som helst, när som helst – helt enkelt genom att tänka på er plats för frid och ta några djupa lugnande andetag. På detta sätt kan ni lära er att snabbt lugna era känslor, lugna er ande och koppla av er kropp. Ni kan placera ert hem i en bubbla av frid och dela denna vackra vibration med världen runt er.

Er frid behövs nu. Er värld kommer snart att gå igenom de slutliga födelse sammandragningarna som började tidigare på året. Det finns stormar som rasar i mänskliga hjärtan och tryck som bygger upp som måste frigöras av er kära Moder Jord. De glödande passioner. Det finns själar som gråter för enhet och gemenskap. Det kommer att förändras. Helt enkelt genom att öva frid kan ni börja mildra intensiteten i dessa jordförändringar. Ni kan stoppa jordbävningar, styra stormar ut mot havet och lugna vindarna som matar bränderna. Ni kan vara den frid ni vill se i världen.

Ni behöver inte vara rädda. I lugn kommer ni att höra er vägledning. I lugn kommer ni att styras till säkerhet. I lugn är ni skyddade. I lugn blir ni en rogivande kraft som lugnar både hjärtan och vindar. Kära ni har mer kraft i er varelse än ni någonsin kan föreställa er. Öva på att vara i frid, och ni kommer att uppleva lugn, oavsett de yttre förhållandena.

Just nu känner många av er en intensiv önskan om förändring, samtidigt som ni känner er omotiverade, fasta eller trötta. Var vänliga med er själva. Vila. Låt er vara fridfulla. Var lugna. Detta är den gåva ni ger er själva och er värld.

Sluta när ni befinner er snurrande av frustration. Andas. Blunda. Gå till er plats för frid. När ni befinner er brinnande av ilska, sluta. Andas. Blunda. Gå till er plats för frid. När ni känner att ni kommer att brista, sluta. Andas. Blunda. Gå till er plats för frid.

När ni lugnar era inre stormar mildrar ni de yttre. När ni släpper trycket ni känner inuti er genom att återvända till kärlek, släpper ni trycket i er kära Moder Jord. När ni tillåter er själva att känna er passion för livet brinnande inom er tar ni det vibrerande bränslet som bränner tunnland och “stjäl” det från bränderna. Just nu behöver världen er frid. Vi är sällan så angelägna i våra förfrågningar, men nu är det dags att vara den förändring ni vill se i världen.

Ni kommer att vara säkra. Ni får vägledning. Ni kommer att rida ut livets stormar med änglar vid er sida och kärleken till det Gudomliga i er. Ni kan, om ni är villiga, ha för avsikt att ni bara vill delta i frid. I lugn guidas ni. I lugn är ni skyddade. I lugn börjar ni känna den intensiva Kärleken som strömmar till er, genom er, och i slutändan är ni. I frid kommer ni inte bara att rida ut livets stormar, ni kommer att ledas runt dem. Ni är friden kära. Världen behöver er.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

— Änglarna

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...