Saint Germain via Nancy Tate, 11 oktober, 2015

saintgermain

Saint Germain: Dags att vakna

via Nancy Tate

11 oktober, 2015

 

Idag är jag här i all min härlighet och jag ser er alla i er härlighet. Jag ser att ett av de allra största under är på väg till er alla, ett som inte har visat sig på år och dagar, på århundraden, ja, någonsin. Jag säger någonsin för det är redan mycket vidare än det någonsin har varit. Det är det som ni alla har bidragit med, inte bara till er själva utan även till hela existensen. Det är ett koncept som håller på att växa och som utvecklas med så många olika uttryckssätt.

Jag är St. Germain och jag är här för att kommunicera med er på en nivå som omfattar allting som har fallit på plats och allting som är i görningen. Detta är existensens Enhet, för när jag säger att den har fallit på plats och samtidigt är i görningen, så beskriver det som jag säger i verkligheten precis detta ögonblick. Det är samtidigt allting, eller samma ögonblick, för tiden är en annorlunda skapelse av era upplevelser här på jorden och bortom den. Den är en del av det som ni har skapat och inte bara lever inom, utan också bortom, alltså i er trosuppfattning.

Ja, jag inser att ni förstår vad jag säger, för så många av er har börjat minnas vad det innebär att befinna sig i Nuet. På grund av detta bidrar ni till människornas utveckling på och inom denna planet. Inte bara människorna, utan också alla livsformer. Ja, jag inser att så många av er befinner sig i förståelsen av hur ni kan kommunicera med djurens kungarike. Ni har sett hur djuren kommunicerar med varandra och det genljuder med så mycket av det som ni har känt under de många stunder som ni har observerat dem. Att få se katten ligga ner bredvid råttan; att se tigern vila sig bredvid elefanten. Alla de uttryck mellan djuren som kommer fram, blir sedda i sina sanningar på de sätt som de visar sig, till skillnad från hur det verkade vara för inte så många år sedan. Ni ser det nu på detta sätt för att ni allt mer har vaknat upp till det som de alltid har kommunicerat med er. Förändringarna nu är att ni befinner er alltmer i direkt kommunikation med dem och det är ett så underbart tecken på att ni också befinner er i direkt kommunikation med er själva.

Ytterligare en sak som jag idag önskar tala om, är att en nyhet nu är på väg gällande hur ni kommer att förhålla er till pengar. Ni närmar er idén om att det finns något i det som handlar om pengar, vilket inte tidigare har beaktats, som nu håller på att komma fram. Det är att det finns en bredare vidd gällande pengar, i detta att pengar inte är den viktigaste aspekten i era liv. Det är ett sätt på vilket ni erbjuds möjligheten att inte bara föra in pengar i era liv, det är också det vidare perspektivet av vad pengar verkligen innebär för er. Detta kommer att bli det fönster genom vilket ni kommer att kunna se livet på ett sätt som berättar sanningen om pengarnas värde för er. Är det värdet av papperslapparna, eller är det utbytet av en sak mot en annan, som kommer att införa mer bekvämlighet i era liv? Handlar det om en sten som ni plockar upp från marken och visar för någon som helt enkelt gränslöst beundrar den? De frågar: ”Kan jag få den för att lägga den på mitt bord för att jag ska få en underbar känsla när jag sitter och äter mina grönsaker från trädgården?” Eller är det så att ni får syn på stenen och kastar den på ett djur som verkar anfalla er, när djuret i verkligheten känner sig så draget till er att det vill komma närmare er för att kunna säga: ”Jag älskar dig?” Stenen, papperslapparna, bägge har sitt eget individuella värde, som kan tolkas på det sätt som reflekterar energin hos den som håller dem i handen och uppvisar dem för någon annan.

Detta är en av de saker som ni kommer att se som ett exempel på hur saker och ting, till och med nu när jag talar, håller på att förändras på denna planet. Ni befinner er alla i processen av att samverka med dessa förändringar och ni skapar era egna individuella uppfattningar om dem. När ni rör er från ett ögonblick till ett annat, från en person som interagerar med er på sitt sätt, till en annan på ett sätt som verkar vara olikt, men ändå detsamma sättet, så ser ni i ögonblicket ni inser hur ni uppfattar det, att allting handlar om att ni håller på att komma hem till er själva och varandra. På ett sätt är det en acceptabel och lätt känsla, ni håller stegvis på att återförenas med varandra på ett sätt som får oss alla att falla på knä, i glädjen som får oss att inse och tacka Skaparen för kraften var och en av oss har i vårt uttryck. Det är så underbart att vara en del av hela denna evolution genom Kärleken som vi alla är en del av.

Sjung för er själva och andra i hällregnet och i solskenet, som får sina uttryck i Ljusets regnbågsfärger. Jag sjunger för er och jag kan känna er hängivenhet för er själva och allt som existerar, i Kärlek, Glädje och Fred, för alltid.

Tack så mycket käre St. Germain.

I Kärlek, Nancy Tate.

http://sananda.website/saint-germain-via-nancy-tate-october-11th/

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...