Vårt Gudomliga Jag, via Ute Posegga-Rudel, 9 oktober

Tänd ditt ljus

Vårt Gudomliga Jag, via Ute Posegga-Rudel: Ni är alltid Välkomna till Verkligheten.

Video (rekommenderas)

Kära ni,

Maskineriet i sinnet håller er i matrisen.

Det lidande sinnet, som förblir i illusionen av mörker och slaveri, så väl som det upprörda sinnet, som jagar framgångar i den här och i andra världar. Och sen finns det sinnet som skapar andligt glitter, kosmiska matriser, heliga geometrier och Ny Ålder/New Age verktyg. Glittret som håller er sökande i de yttre världarna, er Jord och vad ni kallar uppstigna planeter eller andra kosmiska attraktioner.

Dessutom, ni ÄR varken er holografiska kropp-själ eller er blod-linje, inte heller era gener, DNA eller chackran. Ni har blivit vilseledda. Er sanna uppstigning är Stillhet i Mig, Vara det Oändliga som JAG ÄR.

Vilket sinne, vilket hologram är uppstigning tror ni? Er uppstigna kropp: mer ljus, mer skinande, mer genomskinlig. Mer kapabel av illusioner?

Mer, mer, och mer av allt … Illusionerna, sinnets ändlösa bedrägerier …

Lek med det, ja, om det är er förtjusning. Men BARA lek, ta det aldrig allvarligt, eller för en Sanning.

Därför att i Sanning ÄR ni ingenting av allt detta. Ni är inte bara en pytteliten illusion i denna multidimensionella teater, skapad av självutnämnda gudar. Jag har tillåtit det, fastän för att underhålla er och Mig själv. Men tillslut, förstå hägringen av alltihop, torftigheten i det. Den stora hägringen på det Gudomliga, slöjan av en matris, skapad genom ert sinne.

Oändligheten av sinnet: Ni kan förlora er själva för alltid inom dessa spektakulära labyrinter, ni kan skapa världar efter världar, världar i världar, dimensioner efter dimensioner, dimensioner i dimensioner, eller tillåta er själva att bli attraherade till de förföriska världarna, skapade av andra.

Det finns ingen ände på det. Ni kan uppleva allt. Och era skapelser är inte begränsade på något sätt, utan genom begränsningarna som ni uppfinner själva.

Men ju längre bort världarna är från Mig, desto mer världar i världar ni skapar, desto mindre har ni Min Gudomliga Support, när ni fjärmar er från Mig, glömmer Mig, och era skapelser blir dystra och mörka.

Slutligen måste dessa skapelser förstöras, eftersom allt som inte är Sanning måste försvinna.

Min Gudomliga Oändlighet: JAG ÄR det Oändliga, på vilken alla dessa vackra, egendomliga, absurda, obscena, mörka, olyckliga, finns upphetsade världar och livnär sig på. De kan inte existera om inte JAG ÄR. Då JAG ÄR Oändlig, existerar de bara så länge Jag tillåter. Och så länge som Jag tillåter separation från mig. Eftersom ALLA dessa världars medvetande finns separerade från Mig. Även om Jag inte existerar separerade från dem. Det här är mysteriet som Jag fortfarande tillåter, men bara så länge som ni inte önskar Förena er med Mig igen.

Det finns ingen Riktig Gud i allt detta glitter, eller i ”uppstigning”, eftersom ni inte stiger upp till Mig. Ni, den separerade enhet, med alla era subtila kroppar, och även högre sinne, överlämnar till Mig, till Allt-och-Alla, er Egen Gudomliga Gud-Själv, Verkligheten av Gudomligt Medvetande, att Vara Upp-Lysta Endast genom Mig. Ett med Mig.

Nej, JAG ÄR inte ert högre själv, som många av er väljer att tänka, men JAG ÄR er Gud-Själv, Det Vilket är Kärleken-Lycksalighet i Oändlighet, och inte en separerad entitet, i de subtila världarna. JAG ÄR inte subtil. JAG ÄR Verklighet.

I MIG finns ingen illusion, inget bedrägeri, utan bara Sanning. I MIG flyr ni inte, ni drömmer inte, ni Är Vakna bortom drömmen. Ni Är Vakna som Den Ni Är.

Välj nu. Det finns ingen Yuga där ni inte kan välja Mig, därför att Jag Är Substansen av varje Yuga, kalla det ljust eller mörkt. Jag är Substansen på vilken spelet

om uppstigning händer. JAG ÄR. Och så Är Ni. Oändlig Kärlek-Lycksalighet. Allt beror på hur fascinerade ni fortfarande är, med underverken i sinnet. Av denna anledning har jag låtit alla dessa gudar att förföra er till glamorösa världar, som ni kallar uppstigna, för att uppfylla era önskningar för upplevelse.

Men Min Domän är Verklig. JAG ÄR ingen upplevelse. Mina Riken är Guds Kärlek, före alla Dimensioner. Ni Är alltid välkomna till verkligheten. Nu och alltid.

JAG ÄR ert Gudomliga Jag!

Budskapet framfört av Ute

Översättning: Mie Fjällvide

kanaliserat av Ute Posegga-Rudel den 9 oktober 2015 på http://radiantlyhappy.blogspot.com/2015/10/message-from-our-god- själv du-are.html

Om du vill läsa meddelandet i dess ursprungliga form, vänligen besök:  Ute Posegga-Rudel Meddelanden från Realms of Light

Du gillar kanske också...